Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

snus...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas tupsu peab tervelt alla neelama või närides?
    “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

on kellegil snusi müüa, ostaks torni voi karpe,ise elan Tallinnas, kui on müüa kellegil Tallinnas siis kirjutage nkutserov@gmail.com

Kommentaar

Pärnus ka kellelgi on ehk müüa?

Kommentaar

Keegi Tallinnas Winter Greeni müüb? PM
          Algselt postitas Tofoa
          Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

icetooli kust osta saab või tahate öelda et keegi siit foorumist muda ei kasuta?

Kommentaar

mina ei kasuta, see pidi fallose mõõtmeid vähendama ja sõltuvust tekitama! Ja uued uuringud on näidanud et see on omamoodi gateway drug, peale seda pidavat suur isu tekkima suurema laksu järele, cräckpipe...
              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

Kommentaar

soomes icetool al. 30-60e
                Siit saab kindlasti odavamalt,ei pea kahtlemata ice olema ju. Aidake hädast välja,kus on te jõulumeeleolu

Kommentaar

omale kõlbab süstal või äärmisel juhul pastakas ka.

Kommentaar

mul endal ka ise tehtud systal, millega muda tulistada, aga inimesed bussis vaatavad imelikult

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                      mul endal ka ise tehtud systal, millega muda tulistada, aga inimesed bussis vaatavad imelikult
                      ma ei saa aru, teed sa nalja või tõmmatki seda paska suhu. iga teine vesipiibu pauk on parem ja mõjub poole nauditavamalt kah.
                      i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
                        ma ei saa aru, teed sa nalja või tõmmatki seda paska suhu. iga teine vesipiibu pauk on parem ja mõjub poole nauditavamalt kah.
                        Tegelikult on vesipiibud ja snusid nagu kummiga n*kkumine - kõik teevad laheda näo ette ja räägivad , kui hästi litib, ja kui hea ja kui cool. Aga tegelikuses on see kõik iseendale valetamine ja mingit kaiffi polegi....kaiff kaiff kaiff, ma teeks selle oma uueks kasutajanimeks, nii kaiff lihtsalt!
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Palju Rootsis Winter Greeni torni hind on, eurodes umbes?
                          Algselt postitas Tofoa
                          Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Minu teada Thunderit jaemüügis ei leidugi.
                            Thunder ei ole vist isegi Rootsi kaup. (Denmark vist?)
                            Algselt postitas Plechazunga
                            Jones doesn't get injuries. Injuries get Jones.

Hmm, that didn't really work.

Kommentaar

Pange ja oma Thunderit edasi, selle lähedased võiks märku ka anda kellel siit esimesena süda üles ütleb.

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                                Pange ja oma Thunderit edasi, selle lähedased võiks märku ka anda kellel siit esimesena süda üles ütleb.
                                Tore on näha siin tänitamas tüüpi, kes 11 päeva järjest jõi....

Kommentaar

Working...
                                X