Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

snus...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tallinnas keegi pakub Thunderit?

Kommentaar

Algselt postitas stefan viziru Vaata postitust
      Tallinnas keegi pakub Thunderit?
      Ikka pakub.... Aga kõik oleneb sinust Googelda oma soovi natukene ja peaksid saama mure lahendatud!!!!

Kommentaar

krt ma ei tea...olen googeldanud küll aga siiamaani pole õnneks läinud, küll on inimestel kaup otsas hetkel vms. Kui tead kedagi kellel on praegu midagi pakkuda, siis tore oleks kui PM-i teel kontakti anda saaksid.

Kommentaar

Algselt postitas stefan viziru Vaata postitust
          krt ma ei tea...olen googeldanud küll aga siiamaani pole õnneks läinud, küll on inimestel kaup otsas hetkel vms. Kui tead kedagi kellel on praegu midagi pakkuda, siis tore oleks kui PM-i teel kontakti anda saaksid.
          http://www.mokatubakas.net/foorum/

Kommentaar

Homme õhtust võimalik saada Tartus Nordic Ice Minti, mis on põhimõtteliselt sama, mis Thunder Frost.
            Hind on 4.- EUR karp
            Kätte saab telefonil: 53943751

Kommentaar

Algselt postitas SainAru Vaata postitust
              Nordic Ice Minti, mis on põhimõtteliselt sama, mis Thunder Frost.
              Isiklikust vaatevinklist julgen pakkuda, et see on tunduvalt parem/kangem kui Thunder

Kommentaar

4 euri karp?
                Lollidelt tuleb raha ära võtta?
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Palju teil kängurländis see maksab, või seal õiged kauboid sellist pahna ei tee?

Sa oled ikka seal w
                  slimm.ee

Kommentaar

tartus oleks frosti pakkuda.

Kommentaar

3.5€ karp, pühapäeval jälle tartus.

Kommentaar

palju üle 3 euri pole mõtet osta

Kommentaar

Ise muidu ei tarvita, aga Võrus müüakse 4 euroga, päris kirves hind kui näha siin, et mujal müüakse odavamalt.

Kommentaar

Kas nuusktubakat kah Eestis liigub? Ametlikult pole seda lubatud müüa igatahes.

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
                              Ise muidu ei tarvita, aga Võrus müüakse 4 euroga, päris kirves hind kui näha siin, et mujal müüakse odavamalt.
                              aga kui on turgu siis müüaksegi kallimalt. Mis teha, väikese koha eelised/miinused.

Kommentaar

Algselt postitas Tembu Vaata postitust
                                Kas nuusktubakat kah Eestis liigub? Ametlikult pole seda lubatud müüa igatahes.
                                kuskil ikka liigub Tean et Pärnus üks seltsimees pakub, aga kui natukene uurida, puurida siis ikka on saada.

Kommentaar

Working...
                                X