Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

snus...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    How about patjade sees olev sõnnik?
    Olles kasvanud maal ja näinud päris palju sõnnikut, siis võin öelda, et patjade sisu ei ole üldse sarnane sellega.

Countile- "mokk paistes" teema... minule on ka häiriv, kui näen tänaval mõnda sellist, eriti eelkooliealist, vastu tulemas. Kuid samamoodi mõjub avalikult kõndiv suitsetaja või joodik. Matse leidub kõikide seas.. Kui veidi viitsida, siis saab snusi täiesti märkamatuks huule alla teha (muidugi, levima on hakanud ka thunder "long", mis muudab selle imelihtsaks). Olen täiesti kindel, et minul sa ei märkaks snusi allolekut- muide, ainumas kord, kui meie sinuga päriselus põgusalt rääkinud oleme, oli mul tups all ning siis see küll sind ei häirinud...

Kommentaar

Nikotiin on narkootikum, etanool on narkootikum, kofeiin on narkootikum.
      Vesipiip ei ole narkootikum, snus ei ole narkootikum, pabeross ei ole narkootikum.
      Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
        How about patjade sees olev sõnnik?
        jalaseen on kärbseseen

Kommentaar

Algselt postitas Super Mario Vaata postitust
          Miks ma seda kasutan?
          Sellepärast, et see tekitab rahulolu ja mis siin salata, kiirendab ka ainevahetust, mis on igale inimesele tegelt hea...
          Et siis kui mõnele poisile/mehele pakub teise mehe fallosega aanusesse saamine rahulolu ja äkki isegi ainevahetust kiirendab, siis oleks normaalne seda reklaamida ja selle kohane teema isegi soccernetti teha? Või mõned soccernetti kasutavad preestrid lükkavad kuulutused ülese , et otsivad väikseid poisse, "üle 50 euri ei maksa" jne. Selline teema oleks ju sinu "loogika" kohaselt täiesti normaalne ja aksepteeritav. Sina ju ei tea nende pervarite ja pederastide mõttemaailmast mitte midagi, sa ei tohi seda kritiseerida ka, lihtsalt pead leppime sellega et selline teema on soccernetis ja kõik on äge, sest see tekitab kellegile rahulolu.
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
            Et siis kui mõnele poisile/mehele pakub teise mehe fallosega aanusesse saamine rahulolu ja äkki isegi ainevahetust kiirendab, siis oleks normaalne seda reklaamida ja selle kohane teema isegi soccernetti teha? Või mõned soccernetti kasutavad preestrid lükkavad kuulutused ülese , et otsivad väikseid poisse, "üle 50 euri ei maksa" jne. Selline teema oleks ju sinu "loogika" kohaselt täiesti normaalne ja aksepteeritav. Sina ju ei tea nende pervarite ja pederastide mõttemaailmast mitte midagi, sa ei tohi seda kritiseerida ka, lihtsalt pead leppime sellega et selline teema on soccernetis ja kõik on äge, sest see tekitab kellegile rahulolu.

Kle ahv, sa küsisid mis see meile, kasutajatele annab, ma vastasin ja sa tõmbad ikka mingi muu teema üles.
            Ma ütlen veelkord ja nagu ka eelpool on keegi juba öelnud, kui sa seda pole ise kasutanud ja asjast midagi ei tea siis ole parem vait ja ära loe seda teemat, on sul endal parem ja teistel kah.
            Ma eeldan et su vanus siin ankeedis on õige, ning loodan, et täiskasvanud nimesena sa rohkem oma ebaadekvaatset möla siin ei aja, KUNA SA ISE EI TEA ASJAST MIDAGI, ja püüad parandada maailma seal, kus sinust on vähe abi.
            Saa üle sellest, et mina ja ka paljud teised seda kasutavad.... kui sina seda ei tarbi siis oleks kena ka mitte sõna võtta. Mina ei suru seda sulle peale ja sina ei tule mulle ega teistele ütlema mida me tarbime ja mis teema kuskile teeme. Kui see antud teema ei sobiks soccerneti foorumisse siis oleks see juba ammu eemaldatud.

Kommentaar

Mina jätsin snusi kasutamise maha, noh ei tahtnud enam wannabe olla. Tänks, count!!!
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                Mina jätsin snusi kasutamise maha, noh ei tahtnud enam wannabe olla. Tänks, count!!!
                1 inimene jälle päästetud!
                sigpic

Kommentaar

Olen 10a. kasutanud.....
                  count, äkki saad aidata... ?
                  Prooviks maha jätta....

Kommentaar

Mida te selle countiga vaidlete?! Tema jaoks on ainuke argument rusikaga vastu lõugu
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Mida te selle countiga vaidlete?! Tema jaoks on ainuke argument rusikaga vastu lõugu
                      Lasteaias liivakasti ajastul kakeldi, tänapäeval ei määri ükski endast lugupidav inimene OMA käsi
                      sigpic

Kommentaar

vahva trollimine, kuid kas kellelgi tupsu on?
                        How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

ikka on

Kommentaar

ikka on

Kommentaar

Elevant, saatsin sulle PMi.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

coutil on ka. 28 eur. torn.

Kommentaar

Working...
                                X