Algselt postitas cannuman

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Tõehetk

Collapse

X
- 

võib-olla isegi pakuks kui ma teaks mis see tähendabAlgselt postitas budulojus Vaata postitustvaata et sa talle purtu ei paku
Kommentaar
 - 

võin sulle sellest hea välimusega daamist nii mõndagi rääkida aga eks eilne saade rääkis enda eestAlgselt postitas Jasper Vaata postitustMa ei saa aru, kas budukal on probleem, et hea välimusega daam käib kõikides juustushowdes, mida ta vaatab?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
 - 

üüü ... mul savi. ei vaadanud ja ei huvita sinu kõmu ka. millegipärast kõlas minu kõrvadele siin teemas kibestumisenoote.Algselt postitas budulojus Vaata postitustvõin sulle sellest hea välimusega daamist nii mõndagi rääkida aga eks eilne saade rääkis enda eest
Kommentaar
 - 

ok mul ka savi.las see jääda sinna kus ta onAlgselt postitas Jasper Vaata postitustüüü ... mul savi. ei vaadanud ja ei huvita sinu kõmu ka. millegipärast kõlas minu kõrvadele siin teemas kibestumisenoote.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
 - 

Ma võin küll puusse panna, kuid ma arvan, et ta vastas sellele küsimusele valedetektori all, kuid lihtsalt veidi teises sõnastuses.Algselt postitas Hughes Vaata postitustkuidas teatakse, kas ta valetab või ei, kui ta pole sellele küsimusele valedetektori all vastanud ? pean silmas üllatuskülalise küsimust.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
 - 

täna oli küll asi matustest kaugelAlgselt postitas Hughes Vaata postitustsest see on surnud ja matuseid ootav spordiala.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar