Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tõehetk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No see vend on ikka eriline frukt. Sai temaga kunagi ühes klassis käidud (oli mitu korda istuma jäänud ja lõpuks visati koolist välja). Tarkusega ta ei hiilanud. Kuulutas, et tal on sellised lahedad aluspüksid - ees kollane täpp ja taga pruun triip (Y)

Kommentaar

Algselt postitas ergo2482 Vaata postitust
      No see vend on ikka eriline frukt. Sai temaga kunagi ühes klassis käidud (oli mitu korda istuma jäänud ja lõpuks visati koolist välja). Tarkusega ta ei hiilanud. Kuulutas, et tal on sellised lahedad aluspüksid - ees kollane täpp ja taga pruun triip (Y)

Äkki olidki siuksed aluspüksid ja mõtle kui kift, et äkki olid tal need veel self-made

Kommentaar

et äkki olid tal need veel self-made
        mingi osa ilmselt jah..
        I like you outplaying

Kommentaar

, peab tunnistama, et tegemist oli ka minu klassivennaga, kuna ma ergoga eks-klassivennad. Mnjah, paras huumor oli see saade .

Kommentaar

normaalne mees vähemalt, teab mida elult tahab.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
              hea välimusega daam
              Woobljää, mis krokodill ajakirjade riiulite juurest minema ajas. Ja seda ka Playboy kaanel. Ma loodan, et sa saad selle ideaalse tiku kätte, fitti.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Ma ka. Me oleme mõlemad väga ilusad ja meil on sitaks ühiseid huvisid, nagu alasti lugemine, õhk, vesi ja päike; ja oleme mõlemad isehakanud tantsijad. See tikk on tehtud taevas!
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

tänane saade on ikka päris karm

e:ja aina paremaks läheb
                  Last edited by Shermann; 18.01.09, 20:14. Põhjus: h

Kommentaar

Ohjaa. mis järgmiseks?

Kommentaar

küsimus mis esitamata nö ametlikult jäi oli hea
                      aga jah võttis 200 000 ära ja võlad saab makstud aga autoliising jääb maksmata
                      FC Flora

Kommentaar

Mulle jäi küll mulje, et naisel oli ka muid eesmärke kui raha, kui sinna saatesse läks. Tänane saade jättis isegi OK mulje mulle.

Kommentaar

Algselt postitas Gairi Vaata postitust
                          Mulle jäi küll mulje, et naisel oli ka muid eesmärke kui raha, kui sinna saatesse läks. Tänane saade jättis isegi OK mulje mulle.
                          tal oli kui muid eesmärke ka kui raha, nt see, et ta loodab, et tänu sellele saatele kriminaalasi exmehe vastu kiireneb mitte ei veni veel aastake nagu ta seda juba teinud on.
                          FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                            tal oli kui muid eesmärke ka kui raha, nt see, et ta loodab, et tänu sellele saatele kriminaalasi exmehe vastu kiireneb mitte ei veni veel aastake nagu ta seda juba teinud on.

Ma sain aru jah. Ta ütles ka, et asi hakkab siis liikuma, kui tegu on kuulsa inimesega või asi satub telerisse

Kommentaar

puhas tõde

Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

imestama paneb, et kust kohast võetakse selliste saadete jaoks inimesi? kusjuures vaadake, kel võimalus, ameeriklaste versiooni ja noh seal on ikka päris krõbedad küsimused. muidugi summad on 10 korda suuremad ka kui Eestis. kusjuures saates on ka vahest öeldud, et paar läks lahku jne. ja päris paljud. tekib küsimus, nähes neid üllatunud nägusid saates, et kas tõesti nad ei teadnud mis saatega on tegu? või on tõesti kõigil nii pohhui ja raha kaalub kõik muu üles?
                                kes teab dr. Phil'i, siis see läheb samasse kategooriasse
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X