Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Tõehetk
Collapse
X
-
Su kunagisele klassiõele viisin ka ta rahakoti ilusasti ära mille ta Nõmme ujulasse unustas
Aga seal ei olnud 5600 krooni. Olen kaks korda rahakoti leidnud ja mõlemad korrad tagastanud selle omanikule.
Olen tüüpiline eestlane ja tahan ikka teada palju kellehi rahakotis raha on.
Samuti olen kurb kui sõpradel hästi läheb
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Küsigu kõikidelt uutelt mängijatel ka, kas nad kavatsevad kunagi bossi peldikusse kinni panna
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
see on häiriv kui peale igat vastust anu lamp hakkab seal venitama et see vastus on tõde,kas seda muud moodi ei saaks teada andaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Väga mageda küsimusega kaotas raha. Mitte ükski eestlane poleks teda süüdi mõistnud. Me kõik oleme ju suuremal või väiksemal määral sellised. Okei, kui on isegi üks, kellele me ei soovi, siis mõnele ikka. Võidetud raha eest, aga oleks võinud teha sõpradele õllet välja.
Nüüd ei ole tal pappi ja sõbrad saavad kahjurõõmu tundaLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar