Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
(ei tglt, ma olen 3 korda tagasi saanud oma rahakoti kõikide rekvisiitidega. kaks korda toodi lausa koju ära)
Su kunagisele klassiõele viisin ka ta rahakoti ilusasti ära mille ta Nõmme ujulasse unustas
Aga seal ei olnud 5600 krooni. Olen kaks korda rahakoti leidnud ja mõlemad korrad tagastanud selle omanikule.
krt mul tuli idee. Helistan Roma boss Spagettile ja palun tal see valedetektor osta. Siis enne mängu küsib Tottilt, et kas täna lööb penalti sisse, kui masin karjuma hakkab, siis läheb Pizarro lööma.
krt mul tuli idee. Helistan Roma boss Spagettile ja palun tal see valedetektor osta. Siis enne mängu küsib Tottilt, et kas täna lööb penalti sisse, kui masin karjuma hakkab, siis läheb Pizarro lööma.
Küsigu kõikidelt uutelt mängijatel ka, kas nad kavatsevad kunagi bossi peldikusse kinni panna
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Oot Siis on ikkagi selge seos. Miku mainitud DP ei tohtinud ust maha lüüa sest hoidis mänguks ja siis mänu mees lõi peaga ukse maha siis kui neil Manchesteris sõprusmäng oli.
Väga mageda küsimusega kaotas raha. Mitte ükski eestlane poleks teda süüdi mõistnud. Me kõik oleme ju suuremal või väiksemal määral sellised. Okei, kui on isegi üks, kellele me ei soovi, siis mõnele ikka. Võidetud raha eest, aga oleks võinud teha sõpradele õllet välja.
Nüüd ei ole tal pappi ja sõbrad saavad kahjurõõmu tunda
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar