Algselt postitas Ch1ller666
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Seitsmenda klassi lõpuläbu
Collapse
X
-
Noo, Gerdo suri umbestäpselt aasta tagasi. Ja see poiss oli mulle vanema venna eest. Liiga kallis oli.Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustmul suri vanaisa 18 a. tagasi ära
, miks sa mu pihta niikuri oled
Kommentaar
-
saadan nii mitu korda kui vaja.Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMiks sa kaks korda ühe inimese perse saatsid?
Ja muideks merkat ei saada keegi sinna!"kuripilk"
Kommentaar
-
No, olgu. Aga tehke seda naljakamalt.Algselt postitas Mmmerka Vaata postitusteisaa , me leinameThe only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
If you're good at something, never do it for free
- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
- See above.
Kommentaar
-
küsi kas meid kotib?-.-Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustNoo, Gerdo suri umbestäpselt aasta tagasi. Ja see poiss oli mulle vanema venna eest. Liiga kallis oli.
mu vanaisa suri umbes täpselt 18 aastat tagasi ära
ja see mees oli mulle vanaisa eest , liiga kallis oliMy daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
oli küll trenn , sa oled ikka praetav piffAlgselt postitas marti88 Vaata postitusttäna lõppes matchi esimene raund
.. homme jälle
))... Merkal on täna nii palju energiat(ei tea küll ,mida ta sõi täna
) või kas trenni täna polnudki ,kus end väsitada ? Jõhker püss ikka ..minu lemmik
My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Ah mine putsi. Ma lihtsalt ei saa, kui mu kallal nokitakse. Gerdo tuli mulle lihtsalt meelde ja see tegi mu tuju eriti sitaks kohe.Algselt postitas #20 Vaata postitustNahui, mis mõttega sa sellist paska kuskil foorumis ajad, kedagi ei koti. Türa nii udu ei saa olla ikka.
Kommentaar
-
Arti, sina kaa? FainnnAlgselt postitas Felipe Vaata postitustOmal ajal on foorumis olnud tõsiseid võitluspaare kahe kasutaja vahel, viimane duell toimus JanK ja Põnni vahel, kus pidi löömaks minema, aga kahjuks jäi see ära, niiet palun Celtikutsikk ja Mmmerka astuge ringi, me tahame verd näha ja mitte interneti vahelist sõnasõda
Kommentaar
-
No kurat ma ei saa, miks nii läks nüüd? "It's funny until someone gets hurt, from there on it gets downright hysterical!" omandas uue ja palju halvema tähenduse praegu.
The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
If you're good at something, never do it for free
- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
- See above.
Kommentaar
-
noo mul juba jumala pohhui kõigest ja kõigist.Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustküsi kas meid kotib?-.-
mu vanaisa suri umbes täpselt 18 aastat tagasi ära
ja see mees oli mulle vanaisa eest , liiga kallis oli
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar