armastan mailis repsi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Seitsmenda klassi lõpuläbu
Collapse
X
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustMul poooohhhhhuuuuuiiiii. Vaata, kui mul homme kooli poleks, võiks ma siin öö läbi paukuda, aga jah...mul 8s klass pooleli, ja ma ei taha lõpetada nagu mõni siin. Tahaks 12nda ka kunagi lõpetada vaata.The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
If you're good at something, never do it for free - See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustaga minul olieelmine aasta ainult 3 nelja tunnistusel , ülejäänud viied !!!
niiet,maitea kelle moodi sa lõpetada ei taha... sa pidid haige ka olemaju
Kommentaar
-
Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitustÄra nüüd, ma kunagi lõpetan ära 12nda tegelt ka. Kui enne rikkaks ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustkes sinust rääkis...ma räägin mõnest, kes ei suut kooligi lõpetada...ja mul on igaaasta tunnistusel olnud aint üks neli, ülejäänud 5ed.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Yorro Vaata postitustAga mina käin iga aasta seitsmenda klassi lõpuläbul.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustno´jah,mul pole koolis perversseid kiilakaid meesõpetajad
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustäää, mul neid ainult üks. teised kõik naised. vähemalt koolis olen tark. puhta viieline...ja see aine milles neli, oli lihtsalt nõme aine.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustTahaks näha.The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
If you're good at something, never do it for free - See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustvähemalt koolis olen tark.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitustKeda ma siin lollitan? Muidugi ei lõpeta,My daddy was a bankrobber
Kommentaar
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustJa anna meile teada, kui kaheksanda lõpukas tuleb, oleks kena kui sa meid ka kutsuksid, kõik tahaksid sulle paaki kütta ja hiljem kokku kolida .
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustäää, mul neid ainult üks. teised kõik naised. vähemalt koolis olen tark. puhta viieline...ja see aine milles neli, oli lihtsalt nõme aine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustHui kutsukski. Te saaksite kõik mu vennalt peksa seal.My daddy was a bankrobber
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar