selge, vabandan
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Enesetapukirjadevõistlus!!!
Collapse
X
-
Tere,
Kõik on putsis. Kõik sitapead löövad viimastel minutitel oma väravad ja nopivad punktid. Kunagi sai nii arvestatud, et 10EEK on õlu, aga nüüd ei saa 10 eest munnigi + on mingi pant juures mis on ilmselgelt pededele ju. Mõtlesin hiilgava plaani välja kuidas majandussurutise ajal raha kokku hoida - tuleb suitsetamine maha jätta. Aga tra ma ei suitseta. Jälle neid värdjaid eelistatakse. Vähe sellest, et nad oma konitamisega teiste tervist rikuvad. Mu telekas ei näita TV6 ja varsti saan töölt kinga. Tegin täna endale varikonto aga kõik postid kustutati ära. Ja lõpetusega Uuu paljuneb kiiremini kui keenia niggad ja küülikud kokku niiet nüüd joon torusiili ja loodan et piinad lõppevad.
Aitäh
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTere,
Kõik on putsis. Kõik sitapead löövad viimastel minutitel oma väravad ja nopivad punktid. Kunagi sai nii arvestatud, et 10EEK on õlu, aga nüüd ei saa 10 eest munnigi + on mingi pant juures mis on ilmselgelt pededele ju. Mõtlesin hiilgava plaani välja kuidas majandussurutise ajal raha kokku hoida - tuleb suitsetamine maha jätta. Aga tra ma ei suitseta. Jälle neid värdjaid eelistatakse. Vähe sellest, et nad oma konitamisega teiste tervist rikuvad. Mu telekas ei näita TV6 ja varsti saan töölt kinga. Tegin täna endale varikonto aga kõik postid kustutati ära. Ja lõpetusega Uuu paljuneb kiiremini kui keenia niggad ja küülikud kokku niiet nüüd joon torusiili ja loodan et piinad lõppevad.
Aitäh
Kommentaar
-
Algselt postitas Y2J Vaata postitustJa võitja on selgunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTere,
Aitäh
Kommentaar
-
Cannumanile veel edasi kirjutamiseks mõtteainet:
Merka, baby we can do it, we can do it all night ütleb:
ja mingi rootsi poiss võttis mult jalgadest kinni tõstis üles
Rainer ütleb:
cannuman oli see
Merka, baby we can do it, we can do it all night ütleb:
ei, ta oli paljupaljupaljukordi kenamAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitust"Enesetapukirjade võistlus" on korrektne pealkiri.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar