Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kelle poolt hääletad europarlamendi valimistel?
Collapse
X
-
Aa ja muide kui tulemused tulid, siis mängiti We Are The Championsit. Minul oli au esialgne tulemus teatada ühele ninjaplikale ja evelyn sepale. ja herr Lenk ütles mulle ühe väga laheda lause, et Pihl oleks pidanud ametisse jääma, siis oleks äkki eesti korruptantidest tühjaks saama. Ma nüüd juurdlen selle üle, et mida ta sellega mõtles, et kas mul peaks härrast arvamus tõusma või mõtles ta midagi muud.
-
Kle, aga krieger olli võimas. ma tõmbasin kohe esiritta telefoniga filmimaAlgselt postitas eika Vaata postitustPanen kõrva taha. Päris hea variant tasuta läbustamiseks ja Erich Kriegeri kuulamiseks

p.s. mina punaste ketsidega ja mu kaaslanna punaste sukkadega olime kindlalt keski peo kõige stiilsemad inimesed ka.
Leave a comment:
-
Panen kõrva taha. Päris hea variant tasuta läbustamiseks ja Erich Kriegeri kuulamiseks
Leave a comment:
-
Mina kräshisin küll niisama sisse, samas olid mul nagu igal pool ikka paar tuttavat nägu ees. ja pressikaart igaks juhuks taskus, aga seda polnd vaja vehkida.Algselt postitas eika Vaata postitustKas nendele läbudele tohib niisama lambist sisse kräshida või peab ikka mingi kutse või värk olema?
Leave a comment:
-
Kas nendele läbudele tohib niisama lambist sisse kräshida või peab ikka mingi kutse või värk olema?
Leave a comment:
-
Ossa pael, kus oli pidu rsk! kui ma hommikul üles ärkan, siis laen üles jägmised klipid:
- Keskerakonna hümn - kõik laulsid
- Liitmaa-LAssi laul - laulis mingi jobu
- Sõbra laul - laulis Krieger (purjus ilmselt) ja Reps, Savisaar, Sepp jms naiskeskid.
Keski peol sai tasuta juua ja headparemat süüa, esinesid tantsutüdrukud, kõne pidas SAvisaar.
IRLi pidu oli vaikne ja siis kui ma keskidelt ära tulin, sis olid nad juba asjad pakkinud ja kui IRL-st tagasi Keskidele läksin, olid ka need lõpetanud. Seejärel läksin sotside piule, kus käis suur häda ja nutt nende nelja Ida-Viru jaoskonna üle ning lõpuks jäädi ikka 17 häälega pidama, mida tähistati Singer Vingeri, kallistamiste ja joobnud tantsuga (Nestor, ka ilmselt purjus)
Leave a comment:
-
Kohalikel valimistel saavad ka mittekodanikud hääletada. Sealt tuleb Keskile massiivne häältelisa.Algselt postitas Aramis Vaata postitustJa kordan endiselt , keski tulemus ei olnud midagi head. Kui poleks olnud Tarandit ja need hääled oleks jagunenud IRLi, sotside ja Reformi vahel oleks pilt suisa lõbus.
Leave a comment:
-
Pigem sõltus keskide kõrge tulemus ju opositsioonist, koalitsiooniparteidel on raskel ajal ikka raske hääli võita, siis võimutseb ikka opositsioon.Algselt postitas Delfino Vaata postitustsotsid valisin!
aga see keski kõrge tulemus annab vist aimdust, et Eestis valimisaktiivsus kõrge umbkeelsete , põhiharidusega inimeste ja yle 80 ste seas
Ja eelmisele lisaks, et kas siiski ei lahtutanud kesikuid kolmandast kohast just 100-200 häält, tänu millele sotsid lõpuks koha said ?
Tarand tegi puhta töö, super .
Leave a comment:
-
Tegeikult ei ole tegemist mingi eriti ipositiivse tulemusega Keski jaoks. Ikkagi alla 30%
Leave a comment:
-
sotsid valisin!
aga see keski kõrge tulemus annab vist aimdust, et Eestis valimisaktiivsus kõrge umbkeelsete , põhiharidusega inimeste ja yle 80 ste seas
Leave a comment:
-
Idiootsus, sibulad ja penskarid tõid ikka Savusaarele & co'le 2 kohta
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: