Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kelle poolt hääletad europarlamendi valimistel?
Collapse
X
-
järgmised on ka minu esimesed. siis lööme patsu.Algselt postitas Evu Vaata postitustesimesed, tänan küsimast.
Leave a comment:
-
Hea hüpata jah? Mitmendad valmised need siis Sul on, kui küsida tohib? Su ütluse järgi peaks järeldama, et 7-8 vähemalt.Algselt postitas Evu Vaata postitustsina kui mitte-valimisealine liige ei tohiks siin teemas ollagi.
Leave a comment:
-
sina kui mitte-valimisealine liige ei tohiks siin teemas ollagi.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustAnsip on mõnus vend, kihutas terve päeva (~3h) rullikatega Tamme staadioni ümber.
Leave a comment:
-
Ansip on mõnus vend, kihutas terve päeva (~3h) rullikatega Tamme staadioni ümber.
Leave a comment:
-
Ma ei lähe kirjutama. Niisama vaatama, et kuda elu on.Algselt postitas elx Vaata postitustkerget sulge dannar, "pidutse" hästi:P
Leave a comment:
-
Kui viitsid siis võtta nende "uraa" karjumine ka linti. Tahaks teada kas midagi on muutunud ka võrreldes 70 aasta tagusega kui meile "uraa" karjudes "kultuuri" toodi.Algselt postitas dannar Vaata postitustNoh, mina täna valima ei lähe, aga igatahes lähen pärast Keskerakonna valimispeole!!!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: