Algselt postitas Silver
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kelle poolt hääletad europarlamendi valimistel?
Collapse
X
-
oijah. see oli ikka tsirkus, kohati tekkis tunne, et millest te inimesed räägite?! helme, tarand ja see libertas(või mis ta oligi) vanamees olid enamvähem mõistuse juures, teised ikka kaugel sellest. vene tädist ei saanud midagi aru ja tema ka ei saanud, üks vanem mees põllumeeste kogust ei olnud aru saanud kas ta läheb metsavennaks või europarlamenti, no klenski..., see teine vene härrasmees oli kohati isegi asine,kristlik demokraat oli jabur nagu ikka ja vunts või kes seal oli, sellest ma ei saanud üldse aru kas ta tegi nalja või mida. no see lõppakord kus kõigile anti minut rääkida see oli klassika. ma ei saanud aru kas klenski ähvardas, et kui teda ei valita teevad vene mingi eesti sisese poliitjõu? või lubas ta seda? ei tea....
Leave a comment:
-
vähemalt pooled külalised tänases valimisstuudios olid ikka sulaklounid. vähemalt.
Leave a comment:
-
Sinu esimene valik on:
Eestimaa Rahvaliit
Sinu teine valik on:
Isamaa ja Res Publica Liit
Sinu kolmas valik on:
Keskerakond
Jään ikkagi Klenski juurde!
Leave a comment:
-
tegin ka selle delfi testi: sotsid-kesikud-irl. hea seegi, et voodiparteid ei pakutud.
Leave a comment:
-
parim valimisreklaam. Seda võiks koguaeg vaadataAlgselt postitas #23 Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=mNEfbrVnzFo kvaliteet reformi reklaam..
Leave a comment:
-
Jaa, ei kurda.Algselt postitas #23 Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=mNEfbrVnzFo kvaliteet reformi reklaam..
Leave a comment:
-
See delfi test on üldse loll,s est nad arvestavad lihtsalt platvormilubadustega, mitte fraktsiooniga. Näiteks peaksid käima kesk ja reform täiesti käsikäes, kuna ollakse samas fraktsioonis ju europarlamendis. Aga näe, testis ollakse ikka rahvaka ja sotsidega samas paadis.
Leave a comment:
-
Küsimused testis olid idiootsed suht... loll oleks see, kes vastaks eitavalt näiteks üleeuroopaliste töötaja kaitse aluste kehtestamist, milles peaksid kinni pidama kõik liikmesriigid..Sinu esimene valik on: Keskerakond
Sinu teine valik on: Eestimaa Rahvaliit
Sinu kolmas valik on: Isamaa ja Res Publica Liit
Leave a comment:
-
Oli võimalus ka selleks, aga ma vannun, et ma oleks neid siis ka valinud. Süsteem oli siis nii (step-by-step):Algselt postitas Jasper Vaata postitusträägi meile ka, kuidas see süsteem siis täpselt toimis? oli ikka võimalus, et 'mütsi seest' tuleb savikas/ansip ka või sellega ei riskinud?
- 18 laulu winampi playlisti
- shuffle nupp sisse
- 18. laul mängima
- järgmise laulu järjekorranumber paberile, koos siis 10 või 1-ga. Et ikka õige number saaks.
Minul oli 18 morrissey laulu, tuli number 9.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: