Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kelle poolt hääletad europarlamendi valimistel?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Aa ja muide kui tulemused tulid, siis mängiti We Are The Championsit. Minul oli au esialgne tulemus teatada ühele ninjaplikale ja evelyn sepale. ja herr Lenk ütles mulle ühe väga laheda lause, et Pihl oleks pidanud ametisse jääma, siis oleks äkki eesti korruptantidest tühjaks saama. Ma nüüd juurdlen selle üle, et mida ta sellega mõtles, et kas mul peaks härrast arvamus tõusma või mõtles ta midagi muud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Panen kõrva taha. Päris hea variant tasuta läbustamiseks ja Erich Kriegeri kuulamiseks
    Kle, aga krieger olli võimas. ma tõmbasin kohe esiritta telefoniga filmima
    p.s. mina punaste ketsidega ja mu kaaslanna punaste sukkadega olime kindlalt keski peo kõige stiilsemad inimesed ka.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Panen kõrva taha. Päris hea variant tasuta läbustamiseks ja Erich Kriegeri kuulamiseks

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kas nendele läbudele tohib niisama lambist sisse kräshida või peab ikka mingi kutse või värk olema?
    Mina kräshisin küll niisama sisse, samas olid mul nagu igal pool ikka paar tuttavat nägu ees. ja pressikaart igaks juhuks taskus, aga seda polnd vaja vehkida.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Kas nendele läbudele tohib niisama lambist sisse kräshida või peab ikka mingi kutse või värk olema?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ossa pael, kus oli pidu rsk! kui ma hommikul üles ärkan, siis laen üles jägmised klipid:
    - Keskerakonna hümn - kõik laulsid
    - Liitmaa-LAssi laul - laulis mingi jobu
    - Sõbra laul - laulis Krieger (purjus ilmselt) ja Reps, Savisaar, Sepp jms naiskeskid.

Keski peol sai tasuta juua ja headparemat süüa, esinesid tantsutüdrukud, kõne pidas SAvisaar.
    IRLi pidu oli vaikne ja siis kui ma keskidelt ära tulin, sis olid nad juba asjad pakkinud ja kui IRL-st tagasi Keskidele läksin, olid ka need lõpetanud. Seejärel läksin sotside piule, kus käis suur häda ja nutt nende nelja Ida-Viru jaoskonna üle ning lõpuks jäädi ikka 17 häälega pidama, mida tähistati Singer Vingeri, kallistamiste ja joobnud tantsuga (Nestor, ka ilmselt purjus)

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Aramis Vaata postitust
    Ja kordan endiselt , keski tulemus ei olnud midagi head. Kui poleks olnud Tarandit ja need hääled oleks jagunenud IRLi, sotside ja Reformi vahel oleks pilt suisa lõbus.
    Kohalikel valimistel saavad ka mittekodanikud hääletada. Sealt tuleb Keskile massiivne häältelisa.

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Mnjah, lõpp hea, kõik hea.

Leave a comment:

• Leaf
    replied
    Algselt postitas Delfino Vaata postitust
    sotsid valisin!
    aga see keski kõrge tulemus annab vist aimdust, et Eestis valimisaktiivsus kõrge umbkeelsete , põhiharidusega inimeste ja yle 80 ste seas
    Pigem sõltus keskide kõrge tulemus ju opositsioonist, koalitsiooniparteidel on raskel ajal ikka raske hääli võita, siis võimutseb ikka opositsioon.

Ja eelmisele lisaks, et kas siiski ei lahtutanud kesikuid kolmandast kohast just 100-200 häält, tänu millele sotsid lõpuks koha said ?

Tarand tegi puhta töö, super .

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    Tegeikult ei ole tegemist mingi eriti ipositiivse tulemusega Keski jaoks. Ikkagi alla 30%

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    sotsid valisin!
    aga see keski kõrge tulemus annab vist aimdust, et Eestis valimisaktiivsus kõrge umbkeelsete , põhiharidusega inimeste ja yle 80 ste seas

Leave a comment:

• boobek
    replied
    Klenski 7k hääli...hirm hakkab.

Leave a comment:

• cáñamo
    replied
    Tarand on ikka super tubli mees !

Leave a comment:

• Aílton
    replied
    Tarand tõmmas ikka konkreetselt koti pähe teistele.

Leave a comment:

• Feljonks
    replied
    Idiootsus, sibulad ja penskarid tõid ikka Savusaarele & co'le 2 kohta

Leave a comment:

Working...
X