ma nii igaks juhuks märgin ära, et see eelnev on veel ajast, kui ta üsna head kraami tegi. ehk nii umbes esimesed kaks ja pool plaati siis. edasi läks jah järjest rohkem sinna blingbling jura poole.
siin siis veel midagi paremat 'don cartagena' pealt.
[sry, kui see jutt nüüd mõttetu oli ja sulle põhimõttelisemalt üldse tema asjad ei istu.]
--
aga veel paar head asja. esiteks Slum Village'i mehe Elzhi viimasele sooloLP'le 'The Preface' eelnenud promoalbumilt 'Europass' midagi. jah saab küll The Police'i ka hiphopis hästi sämplida:
siis veel midagi suurepärast minu jaoks eelmise aasta vast koguni parimalt hiphop-albumilt - Pacewon & Mr Green, 'The Only Colour That Matters Is Green':
ning päris lõpetuseks Guilty Simpsoni samuti eelmisel aastal ilmunud ja samuti viispluss debüütLP-lt kaks ülihead rada:
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
WTP hiphopiteema
Collapse
X
-
-
põhja tallinn võrdub 10-6 võrdub wild disease võrdub metsik haigusLeave a comment:
-
esiteks võiks õppida juttu juurde kirjutama, tühja mingit videot vaadata ka ei viitsi, eriti fat joe omi.Leave a comment:
-
Must Q???
Minu arvates oli tegemist hip-hopi teemaga
Siis võiks juba Mart Mardisalu ägedaid räpplugusid kah siia postitada ju.
Keegi viitsib,siis võiks GrandMaster Flashi siia panna.Leave a comment:
-
-
Vaata, mis toob eesolev gängstanädal! Jäär - Lil' Sheepsukka Sellel nädal on aeg oma intiimelule kenasti jalaga perse anda ning taas seksikate poissmeeste orbiidile saabuda. Kuna sa oled alati massiivse bling-blingi mees olnud, siis ei pea sa ka seegikord pettuma. Kahjuks on eelmised libud saanud üledoosi, seega pead uued ostma. Jäta oma tanklaröövid sinnapaika ningLeave a comment:
-
Eesti poisid (või siis poliitilise korrektsuse huvides - Eestis elvad vene rahvusest Eesti kodanikud). Ühel passis muidu täitsa Eesti nimi ja FC Twisteri eestki mitmed mängud teinud
See siis see tüüp, kes tumedamalt riides.
ja nii infoks, et tüüp teeb ka aegajalt eesti keeles asju koos rokkbändiga nimega Driven.
http://www.driven.ee/music (galeriis ta ka muidu ühel pildil olemas)
sealt näiteks lugu Oma hinge neadLeave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: