Kommerts või mitte, hiphop või mitte, aga Wiley on tase.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WTP hiphopiteema
Collapse
X
-
Kas siia uuemat sorti hip-hopi tohib postitada, ma mõtlen midagi rohkem urbanimat.
Leave a comment:
-
Mõtlesin et G-funki ja muud mahedamat võiks siin ka olla, ega härrad ei pahanda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustei no päriselt, miks ma peaks teadma teda, mille poolest ta nii eriline on? alustas siis kui ma sündisin? kannab seda blingi suus? suri narkoüledoosi? on ta mingi ordeni kavaler? vaadafakk poisid, pea pole prügikast, tegelt ka
ja Epic, ma ei tea miks sind siia segati aga tõesti... tõeline hiphopikuulaja oled!
Maailma halvima või parima muusikastiili teema oli kusagil , tulistage seal omal silmad peast välja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Thugie Vaata postitustEpic, tõeline hip-hopi kuulaja oled ikka
Siin paar tõeliselt head lugu.
ja Epic, ma ei tea miks sind siia segati aga tõesti... tõeline hiphopikuulaja oled!
Leave a comment:
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustmind isegi ei huvita kes see on, nii et ei surnud.
Siin paar tõeliselt head lugu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustmind isegi ei huvita kes see on, nii et ei surnud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas lostprophet Vaata postitustÕige hip-hop suri koos ODB'ga.....R.I.P Master!
Leave a comment:
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustkes on nii pimp et jagab seda blakroci projekti?
Mulle meeldib millegi pärast see viimasel ajal. Kolmanda värsi pärast vist.
Leave a comment:
-
Vince hakkab pahandama kindlasti, aga krt, Cool D uus plaat on ikka üsna hea küte.
Teemasse ka:
Sobiks aastaarvu poolest(1996) ka canamo teemasse, aga see on nii sügaval läbus, et ei viitsi välja kaevata.
Leave a comment:
-
hea, kui mitte öelda, et üliheaaa:
Ei tea, kas just siia teemasse, aga kuna see on siinne parim muusikateema siis sobib see hea lugu just siia:
Veel natuke head kraami:
vana kraami austajale:
see topic rokib.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: