Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Replying to Topic \'Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?\'
lugesin ka läbi, õlut võtaks ka, silma jäi päris huvitav fakt H.M.M jutust, kus talle tillukesena jäid mehed meelde, mitte oskustega vaid kas afropatsidega või hoopis kiilased mehed:P , mnjah sellist juttu kohe polegi enne kuulnud. Mis veel särke/värke puudutab, siis ise meenub eheda mälestusena Itaalia MM ´90, kus sai ajalehekioskist ostetud veel mingi eesti keelne MM eriväljaanne, kus olid kirjas osalevad meeskonnad ja sai veel ka tabelit pidada, tänini veel kollaseks tõmmanud leheke alles.Lisaks sai kuskilt ostetud ka paberit, kus peal oli siis väravapostidest mehike, kes oli ametlik maskott, kui ei eksi, ja seda paberit sai siis triikrauaga kuumutatud seni, kuni pilt oli vajalikul riidehilbul. Oh aegu ammuseid...
Originally posted by H.M Murdock
mingil hetkel,kuskil \'01 suvel,vajus barca mu lemmik meeskondade nimekirjast ära,ei teagi miks.alles jäid veel real ja ManU (so u can well call me gloryhunter,don\'t give much...).real vajus ära kuskil \'01 sügisel, Zidane ostmisega,arvasin ma juba siis,et \"ahh kurat,ostavad aint häid mängijaid kokku\".tegi ju ka ManU 2 suurt väljaminekut: van N ja Veron,kuid need jäid siis ZZ\'i ostmise tõttu võrdlemisi nähtamatuks,vähemalt minusuguse tatika jaoks.ja sis polndki midagi muud kui ManU \"jäi alles\" ning sealt see kõik siis lumepallina veerema hakkaski.ja siin ma olen
PS: kes läbi lugeda viitsis,sellele tubli patsutus õlale ja toop õlut
Originally posted by eston#21
a-ryhma mentalistile:
milline meeskond ostab endale teadlikult halbu mängjaid?? väga tahaks teada
ps. lugesin läbi ja tahan õlut aga sulle ju ei myyda:S
reali puhul oli/on mängijate ostmine vähe teine teema.aga point õige,lihtsalt natuke panin sõnastusega puusse.
aga müüakse küll, kui vaja,asi on küsimises
Originally posted by dreyd
Lisaks sai kuskilt ostetud ka paberit, kus peal oli siis väravapostidest mehike, kes oli ametlik maskott, kui ei eksi, ja seda paberit sai siis triikrauaga kuumutatud seni, kuni pilt oli vajalikul riidehilbul.
Täitsa lõpp, olid tõesti sellised asjad müügil! Ma mäletan, et sai isegi paar särki \'kaunistatud\', ühele neist triikisin põlvitava Maradona, teisi paraku ei mäleta. Aga atähh meelde tuletamast, igasugu mälestused ju nii armsad..
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Originally posted by fittibaldi
Lisaks sai kuskilt ostetud ka paberit, kus peal oli siis väravapostidest mehike, kes oli ametlik maskott, kui ei eksi, ja seda paberit sai siis triikrauaga kuumutatud seni, kuni pilt oli vajalikul riidehilbul.
Täitsa lõpp, olid tõesti sellised asjad müügil! Ma mäletan, et sai isegi paar särki \'kaunistatud\', ühele neist triikisin põlvitava Maradona, teisi paraku ei mäleta. Aga atähh meelde tuletamast, igasugu mälestused ju nii armsad..
Mulle teeb meeskonna lemmikux need mängijad kes seal un ega Real Madrid polex mu yx lemmikuid kui seal Zidane ei olex, Arsenali fännan juba mitu aastat kuckil 1999/2000 hooajast ja samuti mängijate pärast näiteks:Vieira,Henry,Pires .Ma vabandan et tsiteerisin eelmist postitust ,kogematta
Originally posted by p3p3
Mulle teeb meeskonna lemmikux need mängijad kes seal un ega Real Madrid polex mu yx lemmikuid kui seal Zidane ei olex, Arsenali fännan juba mitu aastat kuckil 1999/2000 hooajast ja samuti mängijate pärast näiteks:Vieira,Henry,Pires .Ma vabandan et tsiteerisin eelmist postitust ,kogematta
Kuule, mis keeles sa kirjutad - \"yx, kuckil\" jne ?
Originally posted by yheksa
Originally posted by yheksa
saan veel väga noorepärasest yx-ist aru, kui üpsilon ü-na ja x-ks-ina hääldada, kuid mida teeb C s6nas kuckil, see oleks pigem nagu kellegi seljas:P , ilmselt ka mata-vorm saab uue kuue noorte seas:P
Ka minu tee oma lemmikklubi Barcelona leidmiseks on olnud pikk ja käänuline kuid siiski äärmiselt mälestusväärne ja järgnevalt panekski ma kirja mõned read selle yksteise leidmise kohta. Oli 98. aasta sygis ma kõndisin mööda Russalkast ja nägin seal maas yht kuulutust mis kustsus vaatama rahvast pubisse 98 aasta MM.-i, kui ma sirvisin kuupäevi avastasin ma hirmsa tõe, et enam ple yhtegi mängu vaadata kuna MM on lõppenud ja kuna ma olin maganud maha suurima jalgpallivõistluse yldse olin ma vga suures masenduses mõtsin, et kas hakkan kohe jooma või lään vaatan läbi enne Klamajas asuvast bubist \"oksenaator\". Otsustasin läbi hypata ja mõeldud tehtud nii ka läx astusin läbi ja nägin seal masenust täis inimesi, nähes, et osad inimesed on veel rohkem masenduses kui mina läx mul masendus yle. Nii hakaski olema kohe kui midagi halvasti oli sõitsin kalamaaja pubisee \"oksenaator\" ja nähes inimesi kel vel halvem läks tuju kohe paremaks. Kuid 2001 aasta sygisel nägina ma seal yht eriti frustreeritud isikut kelle puhul oli tegemist loomulikult ZOOLAZORTSI endaga. ta oli ennast nii segi joonud et pani kollast riba. ta oksendas seal tundide viisi, nii et okset tuli nii suust, silmadest, kui ka kõrvast.Kui palju oli seda riba kokku ma ei tea aga tegemist pidi olema suure kogusega kuna \"Oksenaatori\" juhtkond andis hommikul zollazortzile kätte aasta riba tiitli. ZZ sai ka auhinna mis oli 3 kilo okset. Hommikul kysisin Zoolazortsilt, et mis oli see põhjus mis ta sellisesse depressijjoni viis, et ta nii kõvasti jooma hakkas, kysisin, et kas naised äkki aga Zoolazorts vastas, et naised ple teda kunagi huvitanud, temas äratavat kirge hoopis tema käed, aga masenduse põhjus olevat see et ta on Barca fänn, ta ytles mulle, et kui ei usu proovi ise olla, nii ma siis olin nõus tollest ajast saadik olen ma saanud pidevalt pettumusi igal mängude päeval kuid mitte ainult, vähemalt paar kolm mängu on mu lemmik klubi alati võitmud. Sellest ajast olen ma Barcast sama lahutamatu nagu Zoolazorts oma paremast käest. Lõpetuseks ytleks vaid yht FORZZA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!
dede, su jutt on tore ja naljakas lugeda küll, aga oleks tore, kui suudaksid seda okseteemat veidi vähendada (mingisugusegi hea maitse ja nõrganärvilisemate huvides). Ja kui muid kirjavigu ka kärpida suudaksid oleks veel lahedam. Muidu tuult tiibadesse jne jne.
Oma teekonnast ManU juurde olen mõnele juba pajatanud, ei viitsi uuesti rääkida.
FC Soccerneti juurde viis mind osaliselt trennitegemisvajadus, osaliselt mõjutati mind sellele teele. Koondnimetusena ilmselt saatus, ja võin öelda, et seni on olnud väga sõltuvusttekitav, seda igati positiivses mõttes. See kiidulaul on tegelt veel pikem ja aatelisem, kuid ehk jääb mõneks teiseks korraks :P
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
lugesin ka läbi, õlut võtaks ka, silma jäi päris huvitav fakt H.M.M jutust, kus talle tillukesena jäid mehed meelde, mitte oskustega vaid kas afropatsidega või hoopis kiilased mehed:P , mnjah sellist juttu kohe polegi enne kuulnud. Mis veel särke/värke puudutab, siis ise meenub eheda mälestusena Itaalia MM ´90, kus sai ajalehekioskist ostetud veel mingi eesti keelne MM eriväljaanne, kus olid kirjas osalevad meeskonnad ja sai veel ka tabelit pidada, tänini veel kollaseks tõmmanud leheke alles.Lisaks sai kuskilt ostetud ka paberit, kus peal oli siis väravapostidest mehike, kes oli ametlik maskott, kui ei eksi, ja seda paberit sai siis triikrauaga kuumutatud seni, kuni pilt oli vajalikul riidehilbul. Oh aegu ammuseid...
A mul tuli nüüd sellega seoses meelde, et millalgi 1991.a. paiku müüdi miskit mõtetut närimiskummi, millise paki sees oli mängijapiltidega kaardid. Lõpuks sain lausa kaks pakki kokku. Kociani (viktoriiniküsimus - mis koondise mees oli?), mis oli vist ruutu kunn, jäi küll õige mitu tükki üle. Lisaks oli veel Final-nimeline Türgi näts, kus sees olid lihtsalt pildid (maitselt umbes sama nagu tol ajal hulga popim Turbo-näts, kus olid siresäärsete noormeeste asemel küll autopildid), aga neid ma ei kogunud.
Tollest kaardipakist meenub praegugi veel hulka nimesid...
Gullit oli miski äss, van Basten vist kunn, nagu ka McLeish. Protassov oli risti 10, Belanov 2, Ravelli oli vist poiss, Lineker 9 või 10, Careca (väga haruldane kaart) poti emand, Armstrong 8, Steve Bull 2. Esindatud olid veel Maradona, kaks lõunakorealast, Pflüger, Augenthaler... Oehh, olid ajad.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Originally posted by Jaan
Tollest kaardipakist meenub praegugi veel hulka nimesid...
Gullit oli miski äss, van Basten vist kunn, nagu ka McLeish. Protassov oli risti 10, Belanov 2, Ravelli oli vist poiss, Lineker 9 või 10, Careca (väga haruldane kaart) poti emand, Armstrong 8, Steve Bull 2. Esindatud olid veel Maradona, kaks lõunakorealast, Pflüger, Augenthaler... Oehh, olid ajad.
Selle pakiga laob mu ema tänaseni pasjanssi vms... Seega kõik on alles
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar