Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?\'

Algselt postitas shepard

Yeah mm86 Mexico, Argentiina ja õff koorse Diego Armando Maradona ja 8 aastane poisike kes seda kõike ammulisui vaatas ja sealt omale vutipisiku eluksajaks külge sai.
    Heh, siinpool muidu täpselt sama lugu, ainult et aasta siis oli 90 ja MM-paigaks Itaalia 8aastasele nagale oli muidugi võimas kogemus juba see, et lubati poole ööni mustvalgest väriseva pildiga telekast vaadata, kuidas suured onud kuskil kaugel maal palli taga ajasid. Aga eriti jäi meelde üks mees, kes nahkkeraga suisa imelisi liigutusi tegi. Kuidagi seletamatult kurb tunne oli igatahes, kui finaalis labase pendlaga saksmannidele kaotati... igatahes sealt see algas.
    Noh, ja \'94 aastaks olin juba üsna teadlik fänn (kuskil kapisügavustes peaks siiani vedelema tolleks MMiks mängijate ja mängude kohta hoolega sirgeldatud põhjalikud kaustikud jms kraam). Maradona oli lemmik ikka, Argentiina koha oli aga selleks ajaks juba hõivanud Inglismaa (irooniline, kas pole ) - ja on seal (koos Eesti koondisega muidugi) \'til I die.
    Klubilemmik ManU\'ni jõudsin aga Schmeicheli kaudu, kes jäi vahva vennana silma juba \'92 EM-ilt, tema koduklubi avastasin enda jaoks siiski mõni aasta hiljem. Siis jäid silma ka Cantona jt. Seega gloorihunterina vist ei kvalifitseeru (no ja peale eilseid CLi tulemusi enam ammugi mitte :P)
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Klubilemmik ManU\'ni jõudsin aga Schmeicheli kaudu, kes jäi vahva vennana silma juba \'92 EM-ilt, tema koduklubi avastasin enda jaoks siiski mõni aasta hiljem. Siis jäid silma ka Cantona jt. Seega gloorihunterina vist ei kvalifitseeru (no ja peale eilseid CLi tulemusi enam ammugi mitte :P)
      manu võitis 93ndal ja 94ndal aastal järejest tiitlid..

Kommentaar

däämn, olen paljastatud
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Mulle meeldib Real Madrid, sest nad võidavad alati. ALATI. ja mängijad on ka kõige ilusamad.

Kommentaar

lemmik on barcelona...olnud fänn..oma 6 aastat...põhiliselt hakkas see klubi meeldima selle pärast et olen hollandi fänn samuti ja barcelonas mängis palju hollandlasi...aga klubi on jäänud tänaseni sümpaatseks ja lemmikuks teeb selle minu jaoks üldse terve see meeskonna mängupilt..meeskonna võitlusvaim..mängijad..jne jne..
            õlu, jalgpall ja naised

Kommentaar

Mulle meeldib Barcelona ja ikka teistest üle kõige rohkem. Ja ma jään Barca fänniks arvatavasti eluks ajaks ma usun, ka siis kui nad ple nii võimasad kui viimasel ajal olnud on. Aga meeldib ta mulle sellepärast, et nad mängivad alati ründavat jalgpalli ja sellise stiiliga, et anna olla :P Kõige ilusama mängupildiga meeskond praegu. Peale mängib seal maailma parim jalgpalluer ehk ROnaldinho - teda on ka lust vaadata. Messi, Xavi, Eto`o samuti ja üldse praktiliselt kõik mängijad ongi minu lemmikmängijateks kujunenud. Frank Rijkardi ja Laportat imetlen ka sajaga, sest nende sihikindlus on viinud Barca nii kaugele nagu nad präägu on.
              Kuigi ma ple väga kaua olnud Barca fänn, ca 2 aastat, siis võin jääda mulje, et gloryhunteri sarnane vend Aga noh, umbes 2 aastat tagasi sain ma hakta niimoodi jalgpalli jälgima nagu präägu ja kohe jäi Barca mäng silma :P See hooaeg olen iga kui viimse Barca mängu otsast lõpuni ära vaadand :P

Kommentaar

ManU on lemmik, kui jalgpalli vaatama hakasin ja seda üldse mängima hakasin...jäid just nemad silma ja siiamaani meeldivad.....kuid jah mängud pole just kõige säravamad enam viimasel olnud. Teine meeskond keda pooldan, kui ManU konkurentsist välja langend on ehk Barchelona...selle meeskonna avastasin kah mingi paar kolm aastat tagasi....
                Kuid siiski ManU ruulib...neil lihtsalt natuke raskusi hetkel..

Kommentaar

Algselt postitas bluesoccer

jalgpalli olen jälginud CHL 2000/2001 hooajast(vist)mängust kus mängisid Real ja ManU...meeldima hakkas ManU,kuid kui hooaeg läbi sai,sain aru et Real on parim...siiamaani olen Reali fänn olnud ja ManU ei meeldi enam üldse...see hooaeg sai mu üheks lemmikuks ka Chelsea.....ja arvatavasti jääb ta ka üheks lemmikuks...kuid Real on ikkagi kõige kauem meeldinud ja jääb vist alati meeldima.
                  mis mõte on öelda, et see meeskond on su lemmik kui sa ta juba maha teed kui ta raskustesse satub ja siis sa juba uue lemmiku enale otsid

Kommentaar

kunagi mingi 2000 aastal nägin tv3-es ML mängu ja siis jäi sealt meelede Müncheni Bayern..bayerni fänn pole.. pigem Chelsea meeldima hakkas 2003-aastal kui mu lemmik mängia Crespo sinna läks
                    Koondistese mängudest jääb meelde ikkagi Prantsusmaa omad..
                    EURO 2000 finaal Prantsusmaa-Itaalia..
                    Jess Lisaajal võideti kuldse väravaga..Üliilus hetk
                    Elasin tohutult kaasa prantslastele kuigi olin siis alles 9 aastne
                    2002 mm jälgisin kõiki mänge, kahju prantslastest..
                    Euro 2004 Hakkasin nutma kui prantslased välja jäid poolfinaalist..
                    kuradi kreeklased:S
                    Lemmik klubi siis Chelsea ja lemmik koondised siis Prantsusmaa ja Portugal..

Kommentaar

Sümpaatia klubi, värvide, mängijate, logo vastu jne.
                      Basten, Weah, Maldini, Sheva, Gattuso, Pirlo, Nesta, Kaka`, Ancelotti, Vieri.
                      They keep me going.

Itaalia ohvkoors samuti. Lihtsalt meeldivad need sinised härrad ja see respekt mängu vastu mida nad mängivad/fännivad ehk siis kultuur.

Kommentaar

Ja mina arvasin,et sa seda kõike ainult Pippo pärast teed
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Devil

They keep me going.

Itaalia ohvkoors samuti. Lihtsalt meeldivad need sinised härrad ja see respekt mängu vastu mida nad mängivad/fännivad ehk siis kultuur.
                          Komistan ja kukun...? Motoroller ja kilekott kusega vastasfännide sekka?
                          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                          The Special One

Kommentaar

kilekott kusega mulle ei meeldi motoroller on mõeldav.

aga jah, pigem armastus mängu vastu, vastasfännidega kanakitkumisest on samas phhui, kuni mu teele ei satu .

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas Devil

They keep me going.

Komistan ja kukun...? Motoroller ja kilekott kusega vastasfännide sekka?
                              Tead sa mõnda liigat/võistkonda kellel pole ajaloos ebasündsaid ja häbiväärseid sündmusi? Või arvasid tõesti, et selliste tegude pärast valis defka lemmiku?
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Kui ta seda van Basteni pärast tegi siis on tegu normaalse inimesega isegi.Fännide kohapealt igati nõus aga vaevalt Jaan oleks midagi maininud kui Devil poleks üheks faktoriks nimetanud \"kultuuri\"
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X