Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?\'

fännikultuur milanis muuseas maailmakuulus positiivsete asjadega...uuri

ja seda ka PIPPO SIAMO NOI(ei oska itaalia keelt )
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Praegusel ajal assotsieerub Itaalia jalgpalli-\"kultuur\" siiski fännide sigadustega. Miks see nii on? Sest liit ei julge klubide vastu midagi ette võtta ja klubid ei julge ultratega vastuolla minna. SItt lugu, aga kuna nad inglased pole, siis probleemi ju pole.
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Praegusel ajal assotsieerub Itaalia jalgpalli-\"kultuur\" siiski fännide sigadustega. Miks see nii on? Sest liit ei julge klubide vastu midagi ette võtta ja klubid ei julge ultratega vastuolla minna. SItt lugu, aga kuna nad inglased pole, siis probleemi ju pole.
        Muidugi tundub, et muud ei toimu kui ultrate möll, sest seda kajastab meedia pmst ainukesena. Loll oleks teha üldistust ja tõesti, keegi pole briljantne.

Kommentaar

Arvan et Jaan teab ka seda, et devil pole just hiljuti milani fännama hakanud.

edit: sry aga pean ütlema, et kuigi jalkaliit saapamaal suurt midagi ette ei võta siis just see ilus(positiivseid elamusi) asi saadeti laiali roud:

tagasi teema juurde...
          poster seinal->bla-bla->milan tifosi

you just got to love this
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Kui ta seda van Basteni pärast tegi siis on tegu normaalse inimesega isegi.Fännide kohapealt igati nõus aga vaevalt Jaan oleks midagi maininud kui Devil poleks üheks faktoriks nimetanud \"kultuuri\"
            Maldini pärast. Kultuur on lai mõiste ja jalgpall on elustiil.

Kommentaar

Kunagi hakkas Jaap Stam meeldima ja tänu talle ma manu leidsin, peale manu hoian veel Laziole pöialt.

Kommentaar

ManU on lemmik, sest kui ma neid fännama hakkasin umbes 3 aastat tagasi mängisid seal sellised imetabased mängijad nagu Solskjaer ja Giggs(siiamaani mu lemmikmängijad). Kuigi ManU mäng pole viimasel ajal enam see mis vanasti, hoian ikka neile veel pöialt. Peale ManU hoian pöialt veel Celticule, PSV Eindhovenile ja Marseille\'le.

Kommentaar

Otsest põhjust polegi..algul on olnud sümpaatne ja selleks on Manu ka jäänud...

Kommentaar

Minu lemmik meeskond on hetkel Fc Barelona, sest seal mängib mu lemmikmängia Ronaldinho. Ma ole Barcelonat fännanud sellest ajas kui Ronaldinho sinna läks, enne fännasin Ronaldinho vana koduklubi Paris-SG
                    See teeb lemmikmeeskonna lemmikuks, et seal mängib mu lemmik mängija

Kommentaar

Ma ei saa aru miks siin teisi glooryhunteriteks ristikakse!?
                      Loomulikult kui 11,12 aastane televiisorist utleme naiteks ManU-Sunderlandi mangu naeb hakkab ta ManU toetama.Imelik olekski kui hakkad hadavarestele poialt hoidma ja neid idoliseerima.(no offence sunderland)
                      Glooryhunterid rohkem need kes ikka ise kohapeal naiteks Leedsi linna lapsed kes ManUle poialt hoidma hakkavad voi siis kellelegi muule kes tipus.
                      Taiesti normaalne ju kui naiteks Chelsea,Barca ja ManU koik eesti noorele meeldivad,sest miks ei peaks ilusat palli mangivad ja edukad meeldima.
                      Kui vanemaks saavad eks siis kujuneb see uks ja ainus.

Endast siis kah.
                      Toonile hakkasin poialt hoidma kuna mu lemmikloom oli sebra!
                      Nuud te kusite kindlasti,et miks mitte Juve siis?
                      Vastus oleks,et too gay away

Tegelikult inglismaa,shearer ja nende mangustiil ja loomulikult mu vuffel sark aastast 97 vist aitasid sellele kaasa.

Kommentaar

arsenal sest .... ma arvan et noh mul kunagi oli s2rk(siis kui ma veel jalgpallist eriti midagi ei tiadnud)kus oli suurelt rinnale kirjutatud arsenal ja selle kirja all oli arsenali logo v6i noh see arsenali vapp ja siis see oli esimene klubi mida ma teadsin ning seal m2ngib ka mu lemmik jalgpallur thierry daniel henry

Kommentaar

minu ja barca suhe algas 1998. aastal ja peamiselt ühe särgi pärast. Olin väike poiss ja vanemad tõid tsehhist mulle jalgpallisärgi mis oli puna-sinine ja kuldses kirjas seljapeal RIVALDO (11).. siis hakkasin internetti kasutades ja televiisorit vaadates nii Barcelonat kui ka Rivaldo käekäiku jälgima. BEEN A LOYAL FAN EVER SINCE. kahtlustan et sümpaatia brasiilia koondise vastu on ka rivaldoga seotud. midagi pole parata - lapsepõlvesündmused mõjutavad meid elu lõpuni
                          Mes que un club!

Kommentaar

minu ja barca suhe algas 1998. aastal ja peamiselt ühe särgi pärast. Olin väike poiss ja vanemad tõid tsehhist mulle jalgpallisärgi mis oli puna-sinine ja kuldses kirjas seljapeal RIVALDO (11).. siis hakkasin internetti kasutades ja televiisorit vaadates nii Barcelonat kui ka Rivaldo käekäiku jälgima. BEEN A LOYAL FAN EVER SINCE. kahtlustan et sümpaatia brasiilia koondise vastu on ka rivaldoga seotud. midagi pole parata - lapsepõlvesündmused mõjutavad meid elu lõpuni
                            Mes que un club!

Kommentaar

lemmik mängija loomulikult :P

Kommentaar

Kui ma jalgpallist midagi ei teadnud, jäi Nedved mulle silma ja sai mu lemmikuks. Sealt on ka Juve mu lemmik olnud.

Kommentaar

Working...
                                X