Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?\'

Ma olen Spursi poolt olnud juba mingi seitse aastat kuna juba siis jättis Tottenham sümpaatse meeskonna mulje. Tõsisemalt hakkasin ma neid fännama aga mõni aasta tagasi. Üheks põhjuseks miks ma seda tegin oli see, et meeskonda siirdus mängima üks mu lemmikmängijaid Robbie Keane. Lisaks oli meeskonna peatreeneriks Glenn Hoddle, kes oli mulle meelde jäänud Inglismaa koondise peatreenerina 1998.aasta
    MM-il.
    Ning ka praegu on Tottenhamis palju suurepäraseid mängijaid kes ühel või teisel moel sümpatiseerivad. Näiteks Edgar Davids oma päikeseprillidega, Inglismaa eest suurepäraselt mänginud Aaron Lennon, eespool nimetatud Robbie Keane, põhjanaaber Teemu Tainio. Kahju ainult et Michael Carrick lahkuda otsustas. Hetkel on Tottenham Inglismaa koondise üks alustalasid, sest mängijad nagu Paul Robinson, Michael Dawson, Ledley King, Jermaine Jenas, Aaron Lennon, Wayne Routledge ja Jermain Defoe on kõik kas Inglismaa koondislased või koondise vaateväljas olevad mängumehed.

Kommentaar

milan baroš

Kommentaar

Teeb see et nad on Nõmmelt. Ja ma olen Nõmmelt. Ja nad on tuleval hooajal Meistriliigas.

Kommentaar

Algselt postitas Vürst

Teeb see et nad on Nõmmelt. Ja ma olen Nõmmelt. Ja nad on tuleval hooajal Meistriliigas.
          Esimesed kaks põhjust on täitsa toredad Aga viimane suts mööda

Kommentaar

kunagi iidsel ajal (vist aastast 1993) oli mul aktiivselt kasutusel ZX Spectrum kus sai päris pikka aega mängida mängu nimega Advandced Soccer Simulator.Igatahes mängu alguses tuli 80 meeskonna (inglise ja šoti klubide) vahel valida üks tiim ja mingit moodi sai valitud Aston Villa millegi pärast ning toetan siiani.
            Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

Manchester United, kuna nad on mu lemmikud 99 aasta finaali kandist umbes, jäid nad tollal mulle meelde kui võitlejatena, kes kunagi alla ei anna, lisaks on säilinud osaliselt see kuldne generatsioon:Neville,Giggs,Scholes, becks ja Keane ning kes seal veel olid on lahkunud.
              Lisaks veel, meeldis mulle nende särk, eriti see vodafone oma, samuti meeldis punane värv ja kuna sellised lemmikud nagu Ferdinand ja Rooney ka Manusse siirdusid, toetan ma punaseid kuradeid ilmselt elu lõpuni.
              Lisaks, tegu on Inglismaa klubiga.
              Last edited by UrmoT; 15.09.06, 17:44. Põhjus: kirjaviga

Kommentaar

Manchester United.Mul terve perekond fännab Manchester Unitedit,sest nende suhtumine,mängijad,traditsioonid ja mälestused (eriti 99 UCL finaal).Ryan Giggs,Paul Scholes,Eric Cantona,Andreiy Kanchelskis,Wayne Rooney,George Best,Mark Hughes,Jaap Stam,Peter Schmiechiel,Ole Gunnar Solskjaer,David Beckham-kõik need mängijad on legendaarsed ja on muutnud ManU mu lemmikvõistkonaks.Meeldis mulle ka veel Sharpi särk ja punane värv.
                ManU 4Life!!!
                slimm.ee

Kommentaar

Ütleks sama ManU kohta mis eelmine postitaja. Kah kuskilt sellest ajast lemmik ja meeldib siiamaani, lemmikmängija Manus läbi aegade: Ruud van Nistelrooy ja David Beckham.

Kommentaar

kollased pusad ja rein

Kommentaar

hea teema

kuna olen enamiku elust elanud viljandi lähedal, siis lemmik klubi on ikkagi Viljandi Tulevik. noorena oli mängudel käimine keeruline, kuid spordiuudistest jälgisin ikka, kuidas läks. staadionile sattusin esimest korda ALLES (häbiväärselt) 2005. aastal, kui sõber kutsus. sel samal aastal käisin veelgi mitmel Tuleviku (kodu)mängul. nüüd sel hooajal olen ikka enamikud mängud ära näinud. ja 1.juuli sõprusmängus kalevi vastu võitisime fännide-vahelise penaltivõistluse ka . olin kohal ka masendaval II üleminekumängul. kahjuks vahetuvad mängijad seal flora süsteemi tõttu liiga tihti. nii et tähtsaim on klubi asukoht, mitte mängijad, kuigi ka nende tundma õppimine on tore. oma osa mängib ka traditsioon, sest Tulevik on asutatud juba 1912.
                      järgmisel hooajal on kindlasti keerulisem pühapäeva asemel mängudel käia laupäeval, aga küll me hakkama saame :P

väljaspool Eestit on lemmikkoondis Itaalia, alates EURO 2000-st. kahjuks olen pidanud mitmed korrad pettuma, kui mõni treener ei saa aru, et 1-0 eduseid on ebakindel ning see on valusalt kätte maksnud. isegi 2000 finaalis. aga sel suvel tegid itaallased mu väga õnnelikuks. väga ebameeldivad koondised on mulle Inglismaa ja Saksamaa. noore ja rumalana mäletan, et 1996 finaalis toetasin saksamaad (klinsmanni mäletan ) ning 1998 MMist mäletan Brasiiliat. nüüd olen vanem ja targem.

välisklubidest on lemmikuimad Juventus ja Arsenal. viimane just selle tõttu, et mu vanemad õde ja vend on tema suured fännid. Juve avastasin enda jaoks ise. ka nüüd jälgin kuidas ta oma miinuspunktidega hakkama saab ja seda teeb ta edukalt.
                      Viljandi Tulevik on meie endi kätes!

Kommentaar

Nojah lemmik muidugi oma klubi, aga Tulevikule hoian kõvasti pöialt. Varem käisin ka vahest harva mängudel, aga see oli suht juhuslikult. Aastal 2004 hakkasin siis asja lähemalt uurima ja jõudsin päris mitmele mängule. Hooajal 2005 jõudsin enamikele kodumängudele. 2006 hakkasin ise liigajalgpalli mängima ja kuna need mängud ka pühapäeviti olid, siis õnnestus häbiväärselt vähe mänge vaatamas käia. Mingi 6-7 vist umbes. Järgmine aasta mängin ise III liigas ja Tulevik I liigas, et jälle on kahjuks mõlemal mängud pühapäeval. Lemmikuks teeb lihtne ja loogiline asi- kodulinna klubi. Nojah peale nime on kahjuks väga vähe kodulinnaga seotud, aga küll need asjad ka paranevad.

Kommentaar

Vastus teema küsimusele on tegelikult lihtne: triibud.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                            . Järgmine aasta mängin ise III liigas ja Tulevik I liigas, et jälle on kahjuks mõlemal mängud pühapäeval
                            Esiliiga mängud olid laupäeviti,vaevalt midagi järgmine hoaeg muudetakse!
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Uuest hooajast toimuvad Meistriliiga mängud laupäeviti, Esiliiga mängud pühapäeviti. Madalamate liigade kohta ei oska öelda.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                                Vabandust, ma mõtlesingi laupäeva.

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                                Uuest hooajast toimuvad Meistriliiga mängud laupäeviti, Esiliiga mängud pühapäeviti. Madalamate liigade kohta ei oska öelda.
                                No see on tegelikult õige, et meistriliiga mängud toimuvad laupäeval, siis saab pärast mängu tähistada ka ja ei pea järgmise tööpäeva pärast muretsema.

Kommentaar

Working...
                                X