Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Originally posted by Jeeg

Mina kui suhteliselt uue jalgpallifanatina (nimelt hakkasin üldse spordi ja ühtlasi jalka vastu huvi tundma alles 1999. aastal) näiteks vaatasin vaid muiates ühe silmaga telerisse kui 1998. aastal koju jõudes MMi avamängu telerist eest leidsin, õigemini pildi kuidas värav oli ümber kukkunud.
    ...ja nüüd oled sa foorumis ülivõimsalt enim postitusi omav jalkafanatt! Tore, et Liverpool tänu Houllier'i poistele uusi sõpru on võitnud.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Minu esimene emotsioon seoses jalgpalliga pärineb aastast 1982 kui mu onu (kes on väga kõva jalkafänn) okupeeris tervelt kaheks nädalaks koha meie just aasta tagasi ostetud värviteleka ees ja minul jäid kõik multikad ja Timuri seiklused vaatamata.Ja siis ma külitasingi seal seltskonna mõttes ja kuulasin asjalikke, kuid mulle täiesti mõistetamatuid väljendeid nagu apsait ja ugla ja palju muud ja mõtlesin omaette, et mis küll sunnib suurt ja tugevat meest oma aega nii armetul viisil raiskama.Aga siis juhtusin ma ühel järjekordsel töös vabal hetkel (käis ju kibe heinategu) nägema mängu kus üheks osapooleks oli Brasiilia kuid kelle vastu, seda enam ei mäleta ja selle mängus löödi värav , mida jalgpallis juhtub üpris harva.Nimelt lõi brasside väravavaht palli oma väravast täpselt vastaste võrku ja siis oli mul hetkega selge, et seda mängu tahan mina mängida ja aega läks palju või vähe, igal juhul sai neli aastat hiljem mu lemmikuks Marco Van Basten , kes 80-ndate keskpaigus oli vaieldamatult oma ala parim ja Ajax murdis eurosarjades ühe vastase teise järel.
      Sellest ajast pärineb ka minu klubivalik milleks tänu tšehhi j poola ajalehtedele Start ja Sport sai Newcastle United.Miks just NUFC.Põhjus oli väga lihtne. Nendes imelikes keeltes oli Newcastle kirjapilt ainus mis kannatas välja lugeda ja nii see algaski.
      299195

Kommentaar

Replying to Topic \'Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?\'

Perset, avasin uue teema, sest ei leidnud seda üles ja tore lugeda...

...aga minu NUFCi poolehoiu kohta nii paku, et kuigi jalgpalli ise just suurt mänginud pole, siis tugitoolijalgpalluriks võib mind kindlasti pidada. Vaatasin ja vaatasin, midagi meelde ei jätnud - nimed ei huvitanud, tulemus oli suhteliselt ükskõik - ühesõnaga jättis külmaks (EM 1996 & MM 1998 - vanust siis 9-11), kuni ilmus ALAN SHEARER - suursugune lause või mis...igatahes jäid nemad mulle koos Dennis Bergkampi ja Holldandi koondisega ainult meelde ja kui saabus kätte EM 2000 oli minul reis Inglismaale seljataga ja teadsin juba nii palju, et Bergkamp on Arsenali mees ja Shearer Newcastle mees - maailma parim mängija kõige ägedamas särgis, käis minust läbi. Niisiis EM 2000 ajaks juba fänn valmis - Inglismaa koondises kaks NUFCi meest - ema juures tööl ka mingi printer tindist tühjaks jooksnud, kuna mina käisin printimas meeste elulugusid ja pilte. Muideks, seda teen tänapäevani . Niisiis, vaatan põnevusega loomulikult Hollandi mänge (lemmik, kuidas siis muidu) ja äkki on kõrvale tekkinud Shearer&co. ehk Inglismaa. Ja jubedalt meeldib see mees, edestab kohe Bergkampigi. Seejärel, interneti ühenduse saamisel algab tulemuste uuring, sest nähtud on nii mõnigi mäng juba, mis koledasti meeldis, vahva ründav jalgpall - täpselt minu maitse. Jõuan selleni, et oh, vaat kui kõva klubi ja tuntud ka. Siis saab lõpuks teada, et treener kohapeal on tuttav nimi - Bobby Robson ja Newcastle aina tõuseb minu silmis.

Kokkuvõtteks - nüüd olen NUFCi külge klammerdunud fänn ja hoian kõvasti pöialt nendele, käin mänge vaatamas, teen nufc.pri.ee webi ja jalgpalligi ise mängima hakanud. Seega, miks on Newcastle + Mikk = Heakooslus ?

Vastus: Sest need on kaks sarnast asja ja kokku anname hea koosluse, vähemalt minu arust...

Kommentaar

Valus oli vaadata, kuidas Saksamaa 1992 pähe sai. Sellest ajast nende poolt. Ka klubide poolt. Ka üks väheseid sümpaatseid koondisi, kus mängivad 95% oma rahvuse esindajad.

Kommentaar

Originally posted by Fitibaldi

Oli lihtsalt fenomenaalne, kuidas ManU poolfinaali teise mängu viimastel minutitel kinni pani, mälestusväärsest finaalist ma ei räägigi. Ehk et siis juba neli aastat varsti on mind fakin gloorihanteriks sõimatud... Laske käia.. Red Devils 4ever!!
            Su mälu on petlik, poolfinaali teise mängu lahendas ManUtd ammu enne lõpuvilet.

Kommentaar

Originally posted by überalles

Valus oli vaadata, kuidas Saksamaa 1992 pähe sai. Sellest ajast nende poolt. Ka klubide poolt. Ka üks väheseid sümpaatseid koondisi, kus mängivad 95% oma rahvuse esindajad.
              Kui vahetada sinu postituse aastanumbris 9 ära 8ga, siis muus osas ma täpselt samal arvamusel.Ma ei olnud just väga vana Hispaania MMi ajal, aga juba siis see hakkas..ja valus oli ennekõik 86 kui argentiinlaste 0-2 eduseisu tagasi võtsime ja ikka kaotasime contraga ja krt ,ma olen uhke ,aga kui need sakslastele väravad toonud nurgalöögid tulid ,siis juba siis ma teadsin ,et siin on meie võimalus ja ära ta tuli.Ma võrdleks seda nn ettenägemist kahe teise korraga..kui Dortmund võitis Juventuse Meistrite Liiga finaalis siis ma teadsin juba et Juvel pole peamängjat, kes Riedlet kinni saaks ja enne otsustavaid kornereid jägisin vaid Karl-Heinzi ja nii ka läks...ja teine tunduvalt valusam etteaimdus oli Manu finaal Bayerniga ,kui Manu oli viigistanud lõpumiuteil 1-1 ja pall liikus Bayerni kaitseala vasaku nurgalipu juurde - siis ma tundsin,et appi, nüüd tuleb ära...see oli agoonia!
              PS!Paneme selle rahvuslikkuse protsendi 90% juurde(Asamaoah,Klose,Neuville) ja oleme ikka uhked!

Kommentaar

ma siiski ei eksi manu-juve poolfinaali osas
                esimese mängu old traffordil viigistas ManU alles lisaminutitel, Juventuse kodumängus oli seis 2-2 ja edasi oleks śaanud Juve, kui mitte andy cole poleks umbes 85. min kolli löönud. vat nii!!!!!
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Ja igaks juhus peaks selles mängu puhul mainima ka et Juve oli kodus umbes 15 minutiga 2-0 ette läinud.Kui ma ikka sama asja mäletan ja räägin mis teie.

Kommentaar

just täpselt nii see oligi

Kommentaar

Sa siiski eksid poolfinaali osas. 2-2 seis oleks edasi viinud Manyoo. Kohe p2ris kindlasti. Old ****fordil j2i ju 1-1.
                      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                      The Special One

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Sa siiski eksid poolfinaali osas. 2-2 seis oleks edasi viinud Manyoo. Kohe p2ris kindlasti. Old ****fordil j2i ju 1-1.
                        Seda kindlasti...minagi vaatasin seda...eks ta oligi ,et Juve hakkas üritama ja tuli see tüüpiline vastuvärav.

Kommentaar

Originally posted by Fitibaldi

ma siiski ei eksi manu-juve poolfinaali osas
                          esimese mängu old traffordil viigistas ManU alles lisaminutitel, Juventuse kodumängus oli seis 2-2 ja edasi oleks śaanud Juve, kui mitte andy cole poleks umbes 85. min kolli löönud. vat nii!!!!!
                          Ikkagi eksid! ManUtd oleks 2-2\'ga edasi pääsenud, sest neil oleks olnud edu võõrsil löödud väravate arvelt.

Sort your facts out!

Kommentaar

pähe....
                            sry ma ajasin jah kodu ja võõrsilmängud sassi ja esimeses postituses pidasin silmas oopis esimese, traffordi mängu kolli....... oleks pidand teadma et kaareliga pole erilist mõtet vaielda..

Kommentaar

Kordamine on tarkuse ema.
                              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                              The Special One

Kommentaar

Sirvides siin vanu teemasid,mõtlesin selle väga huvitava teema (vähemlalt minu jaoks) ellu äratada.loodan,et te ei pahanda.minu lugu on selline:

Minu teekond ManU poolehoidja staatuseni on olnud võrdemisi pikk protsess,milles üks asi viis teiseni.
                                Algas kõik \'98 MM\'il argentiina-holland mängust.silma jäid sealt mulle kluivert,bergkamp,stam ja davids (viimased kaks enda juuste tõttu,stam küll nende puudumise tõttu,aga nohh...).sel ajal oli mu lemmik mängija Jürgen Klinsmann,sai kaltsukastki mingi suva t-särk ostetud ning sai sinna vildikatega Saksamaa lipp,Klinsmanni nimi (seegi mingi trükiveaga) ja nr 18 maalitud ja sellega pärast ka jalkat mängitud.
                                peale MM\'i,kuskil juuli keskel,käisin esimest (ja seni ka viimast) korda Inglismaal.nagu ikka: vaja ju mänguasjade poodi minna ja londonis juhtuski selline kaubamaja olevat,mis reklaamis ennast,kui \"maailma suurim mänguasjade kaubamaja\".kaubamaja ise oli siis 5-kordne: 4 korrust mänguasju ja viimasel korrusel asus ei miski muu,kui Manchester Unitedi fännipood.Kuna futboliit sel ajal mul nii süvenenud polnud,ostsin sealt poest ainult ühe triiksärgi moodi särgi,ManU logo rinnas (sellele tagantjärele mõeldes taon pead vasta lauda).aga siiski olin ma väga õnnelik: olin ma ju ManU näinud CL\'i finaalis(kusjuures,seda finaali ma lives lõpuni ei jõudnudki vaadata).Siis hakkas juba koitma,et \"ohh,lahe!\".
                                lõplikult sain ma futboliidi umbes 2000 suve keskel/sügise algusel,peale EM\'i igatahes.siis olid minu jaoks \"vägevad meeskonnad\" barca (tänu hollandlastele),ManU (tänu 2aastat nooremale tädipojale,kes ManU posterid kogus,kusjuures kogub tänini.ja ka tänu eesti pressile,kui nii võib öelda,sest kajastati siis, ja ka praegu,kõige rohkem Inglise liigat ning kes muu see sealt ikka meelde jääb,kui mitte ManU,eriti ajavahemikus \'98-\'01). \"äge meeskond\" paistis ka real madrid oma figo ostuga,millest palju kära tehti.ja egas varajane,kergest mõjutatav futboliidihaige, vajagi midagi rohkemat kui kõike seda,mis eespool kirjas.
                                mingil hetkel,kuskil \'01 suvel,vajus barca mu lemmik meeskondade nimekirjast ära,ei teagi miks.alles jäid veel real ja ManU (so u can well call me gloryhunter,don\'t give much...).real vajus ära kuskil \'01 sügisel, Zidane ostmisega,arvasin ma juba siis,et \"ahh kurat,ostavad aint häid mängijaid kokku\".tegi ju ka ManU 2 suurt väljaminekut: van N ja Veron,kuid need jäid siis ZZ\'i ostmise tõttu võrdlemisi nähtamatuks,vähemalt minusuguse tatika jaoks.ja sis polndki midagi muud kui ManU \"jäi alles\" ning sealt see kõik siis lumepallina veerema hakkaski.ja siin ma olen

PS: kes läbi lugeda viitsis,sellele tubli patsutus õlale ja toop õlut
                                buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Working...
                                X