Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"
Real Madrid\'i ja ManU mängijad!!!
Eriti veel Beckham, Figo, Zidane, Ronaldo, R. Carlos - Nistelrooy, Roy Keane jne...
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"
Kui klubisi mõtlesid siis:
ManU selle pärast et nad võitsid 98/99 aasta CL\'i finaalis Bayern\'it viimastel minutitel....
Real\'i selle pärast et nad ostavad staare kokku.... kaasarvatud ka mõningaid mulle sümpaatseid mängijaid
Mängijatest:
Nistelrooy\'d selle pärast et ta on ManU\'s
Ronaldo\'t sellepärast et ta on Real\'is jne....
SAID ARU???
Sa vihkad meeskonda sellepärast, et ta 4 aastat tagasi Meistrite Liiga ära võitis??? Väga kahtlane.... aga noh kõik inimesed on erinevad...
Kui klubisi mõtlesid siis:
ManU selle pärast et nad võitsid 98/99 aasta CL\'i finaalis Bayern\'it viimastel minutitel....
Real\'i selle pärast et nad ostavad staare kokku.... kaasarvatud ka mõningaid mulle sümpaatseid mängijaid
Mängijatest:
Nistelrooy\'d selle pärast et ta on ManU\'s
Ronaldo\'t sellepärast et ta on Real\'is jne....
SAID ARU???
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Originally posted by Fitibaldi
kunagi vihkasin ma Andreas Möllerit, sest ta lõi mingi otsustava värava, mispeal Inglismaa suurturniirilt välja kukkus , aga täpsemalt ei mäleta.
jah, tõesti sa ei mäleta (mistõttu ka postituse mõte saab vähesel määral kahjustatud) - mölleri värav ei olnud otsustav (euro 96 poolfinaal) - sest normaalaeg lõppes 1-1 ja mängu otsustasid penaltid.
Euro 96 poolfinaal Sakasamaa-Inglismaa. Mmm, Möller lõi värava jah. See oleks küll huvitav olnud, sest ta polnud koondisesgi tol ajal, ja 1-1 viigivärava lõi Stefan Kuntz 15 minutil.
Minu kõige ebasümpaatsem mängija on Roy Keane. Vend on nii ülbe ja arvab, et on (oli) Iirmaa koondise tähtsaim mees. Ja veel see hiljutine intervjuu, kus ta sõimab Ronaldinhot idioodiks, et too maailma parimasse( ) klubisse ei tulnud.
Mulle mitte kudagi ei meeldi Ronaldo, minu meelest on ta ikka nii ilgelt ylehinnatud, ta on tavaline tippklassi ryndaja, kelle esitused pole midagi imekspandavat, aga ometigi päriatakse teda loorberitega.
Kommentaar