tundub et näidatakse 4 mängu La Liga vooru peale ja nn. must on Barca, Real Madrid ja Atletico mängud, Serie A-st näidatakse Juventust ja siis ülejäänud tundub et kombineeritakse mis üle jääb
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Setanta Sports
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Hmm. Setanta reklaam näitas hetk tagasi, et kell 21:55 tuleb otse ikkagi Le Classique. Plussi taga polnud. Näis. Kui kell 21:25 Granada-Reali ei tule, siis äkki on lootust ikkagi prantslasi näha. Kõik kavad muidugi lubavad hispaanlasi.
Edit: Ikkagi españadKommentaar
-
28. veebruaril on õhtul sellised mängud:
21.30 Barcelona - Sevilla
21.45 Juventus - Inter
22.00 Lyon - PSG
Arvan, et Setanta valib Barca mängu. Mis on reaalselt nendest kõige põnevam (loe: suurima intriigiga).Kommentaar
-
Kommentaar
-
Järgmine nädal on 3 Itaalia mängu. Päris OK iseenesest. Ainuke full-retard on Getafe-Eibar OM-Rennes'le eelistamine reede õhtul.Kommentaar
-
tundub et hetkel on probleem selles, et La Liga suurte mängud kattuvad suuresti Ligue 1 omadega. Näiteks pühapäeva õhtul Real Madrid-Sevilla ja PSG-Monaco. Samas see Setanta Sport Eurasia + näitab prantslaste lahingut. Huvitav mille taga see "+" kanali näitamine on?Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Nagu ma olen aru saanud, siis "+" peal näidatakse ülekandeid, mille õigusi Setantal meie regioonis ei ole. F1, Bundesliga, Inglismaa karikas jne.tundub et hetkel on probleem selles, et La Liga suurte mängud kattuvad suuresti Ligue 1 omadega. Näiteks pühapäeva õhtul Real Madrid-Sevilla ja PSG-Monaco. Samas see Setanta Sport Eurasia + näitab prantslaste lahingut. Huvitav mille taga see "+" kanali näitamine on?
Las Palmas-Real mängus oli eile õhtul täitsa korralik andmine, nii palju, kui poole silmaga vaatasin, aga mängu tähtsuse mõttes oli Rennes-Lyon mängus rohkem kaalul, mis oli ka väga hea mäng.Kommentaar
-
arvata on, et neil on seal mingi nn. nokkimise järjekord. kõigepealt La Liga suured, siis Serie A ja siis Ligue 1. et kaalud seal vaevalt mängivad. näiteks Villarreal-Barca nullib ära Torino-Juve mängu ja Real Madrid-Sevilla omakorda Milan-Lazio mängu. nii see vähemalt tundubNagu ma olen aru saanud, siis "+" peal näidatakse ülekandeid, mille õigusi Setantal meie regioonis ei ole. F1, Bundesliga, Inglismaa karikas jne.
Las Palmas-Real mängus oli eile õhtul täitsa korralik andmine, nii palju, kui poole silmaga vaatasin, aga mängu tähtsuse mõttes oli Rennes-Lyon mängus rohkem kaalul, mis oli ka väga hea mäng.Catalunya is not Spain!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Tabeli 2. vs 3. Peaks korralik andmine tulema.
Kommentaar