tundub et näidatakse 4 mängu La Liga vooru peale ja nn. must on Barca, Real Madrid ja Atletico mängud, Serie A-st näidatakse Juventust ja siis ülejäänud tundub et kombineeritakse mis üle jääb
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Setanta Sports
Collapse
X
-
Oleks mingi lamp Premmi mäng siis kaaluks, aga Leicester eetris.Algselt postitas Mask Vaata postitustAga näitavad vähemalt Monaco ja Nice vahelist Côte d'Azur derbit. Kel PL-i porrist kopp ees, siis täna kell 15:00.
Tabeli 2. vs 3. Peaks korralik andmine tulema.
Kommentaar
-
Väike tögamine lihtsalt. Eks ma aeg-ajalt klõpsib ise ka sinna peale. Esimese värava nägin ära, mis oli nii leicesterlikt.Algselt postitas JuriM Vaata postitustOleks mingi lamp Premmi mäng siis kaaluks, aga Leicester eetris.
Kommentaar
-
Tead, muidu vaataks Prantsuse oma, praegusel hetkel vaataks pigem Hispaania oma. Täitsa ausalt. Mu sisetunne ütleb, et seal on rohkem pinget tulemas.Algselt postitas Mask Vaata postitust
Kumba ise vaataksid, kui saaks valida?
Kommentaar
-
Barcelona - Sevilla it is.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust28. veebruaril on õhtul sellised mängud:
21.30 Barcelona - Sevilla
21.45 Juventus - Inter
22.00 Lyon - PSG
Arvan, et Setanta valib Barca mängu. Mis on reaalselt nendest kõige põnevam (loe: suurima intriigiga).
Kommentaar
-
Järgmine nädal on 3 Itaalia mängu. Päris OK iseenesest. Ainuke full-retard on Getafe-Eibar OM-Rennes'le eelistamine reede õhtul.Algselt postitas Mask Vaata postitustNo see Hispaania liiga naasmine on teised liigad täiesti pildilt viinud. Lõppeval nädalal oli vist ainult üks Itaalia màng, mis otse näidati. Prantsusmaa 0 ja järgmine nädal samamoodi.
Kommentaar
-
tundub et hetkel on probleem selles, et La Liga suurte mängud kattuvad suuresti Ligue 1 omadega. Näiteks pühapäeva õhtul Real Madrid-Sevilla ja PSG-Monaco. Samas see Setanta Sport Eurasia + näitab prantslaste lahingut. Huvitav mille taga see "+" kanali näitamine on?Algselt postitas Mask Vaata postitustNo see Hispaania liiga naasmine on teised liigad täiesti pildilt viinud. Lõppeval nädalal oli vist ainult üks Itaalia màng, mis otse näidati. Prantsusmaa 0 ja järgmine nädal samamoodi.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Nagu ma olen aru saanud, siis "+" peal näidatakse ülekandeid, mille õigusi Setantal meie regioonis ei ole. F1, Bundesliga, Inglismaa karikas jne.Algselt postitas lorenzo Vaata postitusttundub et hetkel on probleem selles, et La Liga suurte mängud kattuvad suuresti Ligue 1 omadega. Näiteks pühapäeva õhtul Real Madrid-Sevilla ja PSG-Monaco. Samas see Setanta Sport Eurasia + näitab prantslaste lahingut. Huvitav mille taga see "+" kanali näitamine on?
Las Palmas-Real mängus oli eile õhtul täitsa korralik andmine, nii palju, kui poole silmaga vaatasin, aga mängu tähtsuse mõttes oli Rennes-Lyon mängus rohkem kaalul, mis oli ka väga hea mäng.
Kommentaar
-
arvata on, et neil on seal mingi nn. nokkimise järjekord. kõigepealt La Liga suured, siis Serie A ja siis Ligue 1. et kaalud seal vaevalt mängivad. näiteks Villarreal-Barca nullib ära Torino-Juve mängu ja Real Madrid-Sevilla omakorda Milan-Lazio mängu. nii see vähemalt tundubAlgselt postitas Mask Vaata postitustNagu ma olen aru saanud, siis "+" peal näidatakse ülekandeid, mille õigusi Setantal meie regioonis ei ole. F1, Bundesliga, Inglismaa karikas jne.
Las Palmas-Real mängus oli eile õhtul täitsa korralik andmine, nii palju, kui poole silmaga vaatasin, aga mängu tähtsuse mõttes oli Rennes-Lyon mängus rohkem kaalul, mis oli ka väga hea mäng.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar