Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ballon d'Or (2014)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Staadium-härra, palun otsi üles täpsed statistilised andmed viimase paari aasta kohta, st mitu pennalt on Ronaldo võrdluseks nt Messiga löönud. Uuri need läbi, too ka meile vaatamiseks ja siis vaatame edasi. Seniks vähem mula. NB! Mul on tõsiselt savi nii Ronaltsist kui Messist, aga leian et parima tiitel läks teist aastat järjest siiski pigem õigele kui valele mehele.

Kommentaar

enam ei pea isegi andmebaasides tuhlama, sest mingi sepp on teinud graafiliselt igavesti ägeda lehe valmis härrade kohta. penaltid ja väravaid-per-mäng ja kõik jutud ilusti välja toodud, saab igaüks oma lemmiku numbreid arvutades käe soojaks lüüa.

Messi and Ronaldo are the world's greatest footballers, but who's the best? Compare goals, assists and honours for Cristiano Ronaldo & Messi.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

"Võtke Ronaldo Realist ära ja blablabla."

Võtke Messi Barcelonast ära ja ongi pizdets TAL.
        Kurat kuidas ma tahaks, et ta läheks minema Barcelonast, näeksime tegelikult ka ära mis ta mujal suudab. Hämmastav mängija, muidugi, kuid jumal ja läbi aega parim kindlasti kohe mitte.

Ja see hala, et kui kaugele Ronalts jõudis Portugaliga ja Messi Argentiinaga - umbes sama, et võrdled Portot Barcelonaga vms.

Kõige hullemad on ikkagi need kes vinguvad, et inimesed oma iidoleid fännavad. Fuhh. Minge olge mujal kibestunud vms.

Kommentaar

Algselt postitas Staadium Vaata postitust
          Inter Milano pole 25 aasta jooksul ka nii palju penalte löönud, kui Penaldo poole aasta jooksul
          Võin kihla vedada, et sa pole mitte ühtegi La Liga mängu elusees näinud, vahid 24/7 oma football troll pilte ja "hahah ronaldo dive" videosi joutuubis.. Seda mis päriselus toimub, sellest pole sul õrna aimugi, kasi minema vastik lapstroll!!

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
            Võtke Messi Barcelonast ära ja ongi pizdets TAL.
            Miks sa seda arvad? Ma arvan küll, et sellise tasemega mees saaks mujal ka hakkama. Inglise puujalgade liiga võibolla tõesti nii väga ei sobiks kuid näiteks PSGsse ma arvan küll sobiks ning oleks tõenäoliselt top scorer seal.
            https://www.youtube.com/watch?v=TjkHfoBlCnI

Kommentaar

Õnneks ma Hispaania alamfoorumit ei jälgi, seal tõenäoliselt käib see Messi all, Ronaldo peal ja siis jälle vastupidi vaidlus aasta läbi.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Pmst jah. Ja iga kaotuse jàrel on keegi mòttetu. Aga see viimane on vist kòikjal.

Kommentaar

Julgen vastu vaielda, on umbes 4-5 troppi kes seda Messi ja Ronaldo teemat ajavad. Isiklikult jätab see auhind sügavalt külmaks, olen Barcelona fänn ja Messi on klubis lihtsalt 1 mängija, kui ta sellest lahkuks, siis oleks kurb meel, aga lemmikklubi selle pärast vahetama ei hakka. Samas olen kindel, et on miljoneid inimesi (loe lapsi) kes tõenäoliselt fännavad konkreetselt neid mängijaid ja kõik muu klubis toimuv ei huvita üldse.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                    Õnneks ma Hispaania alamfoorumit ei jälgi, seal tõenäoliselt käib see Messi all, Ronaldo peal ja siis jälle vastupidi vaidlus aasta läbi.
                    Inglise foorumis on vist see teema aasta läbi, et "pikk pall ette võitluse peale" liiga on ikka maailma parim ?
                    Tule ja loe siis...ja siis saad eelarvamusele kinnituse või mitte.
                    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Ei, noh, kvaliteeti on hispaania teemas ka, aga sellist lapsemeelset kihinat on viimasel ajal palju.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                        Ei, noh, kvaliteeti on hispaania teemas ka, aga sellist lapsemeelset kihinat on viimasel ajal palju.
                        Äkki modeks siis?
                        "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                          Äkki modeks siis?
                          Selleks peaks paar tüüpi lihtsalt bännima. Mõnnar seda teha ei saa.
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                            Äkki modeks siis?
                            Ma olen seda kohati üritanud. Tüübid löövad enda postid tagasi, vinguvad veel juurde ja on äksi täis. Ja siis enam tõesti ei viitsi. Vehkle nagu tuuleveskitega.

Kommentaar

Jampsid ettekäänded teil, laiskvorstid. Ronaldo vs. Messi pläginat kohtab pigem ainult ühe pooletoobise uuskasutaja suust, keda pool foorumit ilgelt heaks trolliks kiidavad ja näppe taevani tõstavad. See omakorda on senimaani paar üsna normaalset kasutajat samamoodi selle mõtetu kemplemise juurde tõmmanud. Parun mcnamara hispaanias ei käi aga " tõenäoliselt" teab mingeid asju. Küllap omaenese tarkusest.
                              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                1) Atleti ja 'väiksemad' ühe-paari kindla fänniga teemad
                                2) Bcfey, leeromeno ja rixxer barcas.
                                3) Real Madrid ja ülejäänud barca
                                Imo.
                                Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Working...
                                X