Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Ballon d'Or (2014)
Collapse
X
-
ja tuli ära! kõige tähtsam auhind on teist aastat järjest võidetud. kui eelmine aasta mul tulid rõõmupisarad silma, siis see aasta oli asi nii kindel, et olen lihtsalt väga rõõmus. see asi peakski nüüd harjumuseks saama ja siit peab tulema võit ka järgmised aastat. veel 2 aastat ja Ronaldo on ka selles vallas messist parem. messis enam konkurenti pole, ta on oma tasemelt langenud ning ka tema meeskond on pasem, eriti keskväljal mis pole enam ammu see mis messi hiilgeaegadel, lisaks transfer ban. shampus on avatud, proosit ja lööme klaasid kokku selle päeva puhul!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Õnneks mitte. See on spordiaasta kõige suurem üllatus...Kommentaar
-
Kuulge, kelle varikonto see on? aitab äkki?ja tuli ära! kõige tähtsam auhind on teist aastat järjest võidetud. kui eelmine aasta mul tulid rõõmupisarad silma, siis see aasta oli asi nii kindel, et olen lihtsalt väga rõõmus. see asi peakski nüüd harjumuseks saama ja siit peab tulema võit ka järgmised aastat. veel 2 aastat ja Ronaldo on ka selles vallas messist parem. messis enam konkurenti pole, ta on oma tasemelt langenud ning ka tema meeskond on pasem, eriti keskväljal mis pole enam ammu see mis messi hiilgeaegadel, lisaks transfer ban. shampus on avatud, proosit ja lööme klaasid kokku selle päeva puhul!Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Minu jaoks on absurdne ja naeruväärne, et aasta parimaks jalgpalluriks valitakse mängija, kes MM-il midagi ei saavuta. Ma võta sellist auhinda tõsiselt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar