Muidugi eksivad kõik väravavahid. Parim on lihtsalt see, kes eksib kõige vähem. Mina ei mäleta Tibu või Gigi puhul üle 1-2 prohkmaka viimase 3 aasta jooksul. Navase puhul pole ma ka ühtegi prohmakat näinud 2014. aastal, aga tema puhul pole ma ka mänge nii palju näinud. MMil oli ta igatahes võimas. Neueril on neid eksimusi aga rohkem olnud. Ja mina näen asja vastupidises pildis. Ta on just paljude lemmik tänu nendele uitamistele keskväljal. Ja iga kord kui sealt mingit väravat ei sünni, on tegu geniaalse jooksuga. Mina seda nii ei näe.
Kuskil Soccernetis ringles mingi aeg ka video, kus oli vähe pikem video Neueri Schalke viimasest hooajast, kus üks kala tuli teise järel. Mõistagi on sellest nüüd aega möödunud ja ehk on ka kalasid vähemaks jäänud, kuid kokkuvõttes pole ta endiselt tõestanud end kui stabiilset ning usaldusväärset väravavahti. Aegajalt, muidugi, geniaalne.
Kuskil Soccernetis ringles mingi aeg ka video, kus oli vähe pikem video Neueri Schalke viimasest hooajast, kus üks kala tuli teise järel. Mõistagi on sellest nüüd aega möödunud ja ehk on ka kalasid vähemaks jäänud, kuid kokkuvõttes pole ta endiselt tõestanud end kui stabiilset ning usaldusväärset väravavahti. Aegajalt, muidugi, geniaalne.

Kommentaar