Algselt postitas -Silver-
Vaata postitust
Üleüldise emotsiooni kohapealt, siis sellega olen igati nõus, et saaks ja tahaks isegi seda veidi rohkem. Suvaliseks jauramiseks ja oma tõekspidamiste ülekarjumiseks pole tahtnud asja lasta, aga siin on paranemisruumi selgelt. Mis puudutab hala, siis konkreetse episoodi kohapealt poleks sellist arvamust pigem oodanud, sest seda osa üritasime teha ikkagi positiivses võtmes, aga laiemalt ma arvan, et antud projekti puhul võib negatiivne alatoon küll selgelt kõlama jääda jah, sest üritame rääkida Eesti jalgalli asjadest täpselt selliselt, nagu me neid tunnetame ja paljud asjad, millest Eesti jalgpalliloos väga ei taheta rääkida, ja mis üleüldse andis inspiratsiooni alustada, on kahjuks või õnneks (meie hinnangul) negatiivse varjundiga. Üritame seejuures jääda võimalikult objektiivseks, aga heade asjadega käivad kaasas paratamatult ka halvad ja midagi ilustama ilustamise pärast ei hakka.
), aga küll ma saan ta youtubest ka alla sikutatud siis. Igatahes palju asjalikum kui OJ lärmamised paaril teisel kanalil.
Leave a comment: