Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallipodcastid
Collapse
X
-
Kelle deliirumis sugulane see Taavi üldse on? Ja miks ta juba kuskil hooldekodus ei ole?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSelle Podcasti hinda te kinni maksta ei jõua. Taavi lubas oma jalgpalliportaali teha sellepeale.
Leave a comment:
-
Palvetagem selle nimelAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustSelle Podcasti hinda te kinni maksta ei jõua. Taavi lubas oma jalgpalliportaali teha sellepeale.
Leave a comment:
-
Selle Podcasti hinda te kinni maksta ei jõua. Taavi lubas oma jalgpalliportaali teha sellepeale.Algselt postitas Kasper Vaata postitustSedapuhku ei vaja teema erilist tutvustust.
Leave a comment:
-
Superkarikas, Flora noored, KTM, lumi, koroona, Bayern-Dortmund, Atletico-Real ja City-United.
Leave a comment:
-
täpselt sama. Eesti jalka ju ongi põhjas. Seega Pahvil on praegu veel eriti hea seda rõhuda. Ma ise kuulan kõiki ja pigem Ott on just hea nähtus selles. Muidu see oleks ju nagu meie Eesti laulAlgselt postitas räim Vaata postitustKuulan iga nädal ,,Pikk ette ja ise järele'', "Vutikohus" ja samuti "Spordireporter". Ott on äge ja 3x nädalas kuulata pole mulle üldsegi mitte liig.
Lisaks "Mehed ei nuta" on ka pull. Teisipäeva õhtuse jooksu trenni ajal on "Mehed ei nuta" parim asi.
Leave a comment:
-
Ott
Kuulan iga nädal ,,Pikk ette ja ise järele'', "Vutikohus" ja samuti "Spordireporter". Ott on äge ja 3x nädalas kuulata pole mulle üldsegi mitte liig.Algselt postitas StokMulle Futboliit meeldib, aga eks ma olen ise ka natuke rohkem Premmis ja CLis fännikättpidi sees ning mulle päriselt meeldib see, kuidas rauulo ja Indermitte teemasid käsitlevad. Ei varjata oma sümpaatiaid ega antipaatiaid, aga ei minda ka äärmustesse, samuti meeldib see, et ühel on kohtuniku, teisel endise tippmängija ja nüüdse abitreeneri kogemus ja seisukoht.
"Pikk ette" on hea, sest hoiab mind kodumaise vutiga kursis, Kolmas poolaeg vist hakkab läbi saama ja vutikohus minu jaoks lihtsalt kordas seda, mida teistes saadetes niigi puudutati pluss see, mis telekavaataja ütles, et 2x nädalas Järvelat on liig.
Lisaks "Mehed ei nuta" on ka pull. Teisipäeva õhtuse jooksu trenni ajal on "Mehed ei nuta" parim asi.
Leave a comment:
-
Flora toodab Peapalli, viimases räägitakse turundusest.
Korvpalli ja võrkpalli saated kipuvad liiga pikkadeks muutuma, mis sunnib neid valikuliselt/osaliselt kuulama.
Leave a comment:
-
Muidu nõus, aga minu jaoks on see kõige-kõige vibe Varraku lisandumisega hoopis ära kadunud ja nüüd kuulan nagu juhtub. Aga eks pikkus mängib ka rolli, 1h on mulle isiklikult seeditavam kui 2h.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMinumeelest on parim spordipodcast ,,Pihtas Põhjas'' ja puhtalt ikkagi tänu karakteritele. Gert Kullamäe oma isikuna suudab selle niivõrd mahlaseks teha ning ta oskab nauditavalt rääkida ja Jurtšenko suudab samuti ajakirjaniku rollist väga hästi välja tulla + Varraku lisandumisega on veel kirss tordile pandud.
Ja kui juba postitan, siis muus plaanis kiidaks eelkõige ÕL rida - huvitavamad jutud on alati külalisega. Kes pole veel enda jaoks avastanud, siis Pahvi ajahüpetel on ka mõnus potentsiaal.
Leave a comment:
-
Too on Karl Rinaldo veetav? Sama tüüp teeb ka võrkpalliteemalist podcasti "Kuldne geim". Mina, kes olen väga võrkpallikauge inimene olen seda lambist kuulama jäänud. Ka hea ülesehitusega, kus on tasakaalus väga tehniline jutt ja samas mingid lihtsamad teemad, a'la kuulaja küsimusedAlgselt postitas Nasfal Vaata postitust
Samas ülesehituselt üks parimaid podcaste on kergejõustikuteemaline ,,Staadionijutud''
Leave a comment:
-
Minumeelest on parim spordipodcast ,,Pihtas Põhjas'' ja puhtalt ikkagi tänu karakteritele. Gert Kullamäe oma isikuna suudab selle niivõrd mahlaseks teha ning ta oskab nauditavalt rääkida ja Jurtšenko suudab samuti ajakirjaniku rollist väga hästi välja tulla + Varraku lisandumisega on veel kirss tordile pandud.
Korvpallist ,,Mängumehed'' ja jalgpallis ,,Pikk ette ja ise järele'' on tegelikult suhteliselt samas võtmes tehtud ja täidavad oma funktsiooni. Saab kuulda siseinfot ja analüütilisemat käsitlust ning väga asjalikult.
Betsafe stuudiod on samuti igas võtmes väga hästi tehtud ning seal on samuti täiesti pihta pandud karakteritega. Kams ja Kink kui ka Sõber ja Enden oskavad rääkida ja ennast huvitavaks muuta.
Telekavaatajaga nõus, et see ,,Mehed ei nuta'' on täispask. Samamoodi isiksused on nii vastumeelsed oma attitudega ,,on minu arvamus ja vale arvamus''.
Kolmas Poolaeg - Arutelude suhtes nad jäävad selgelt kvaliteedilt alla, aga samas kui saatekülalised käisid, siis props Eikale, sest neid oli väga mõnus kuulata.
Samas ülesehituselt üks parimaid podcaste on kergejõustikuteemaline ,,Staadionijutud''
Leave a comment:
-
Ma tahaksin samas öelda, et kõikidest eestikeelsetest sporti puudutavatest podcastidest jne, on "Pikk ette ja ise järele" ainus, mida ma pidevalt tarbin. Midagi selles on sellist, mida mujalt ei saa.
Jah, ma kuulen kogu aeg Betsafe toodangut, aga see on töö jaoks ja sellest on mul üleküllus niiehknaa.
Ülejäänud...
"Mehed ei nuta" - täispask. Kusjuures see on väga ilmekas, et mehed nagu Pahv ja Martinson kujundavad või on aja jooksul tugevalt kujundanud Eesti spordiajakirjandust. Millest meil siis üldse rääkida on?
"Futboliit" - kuidagi kadus järg ära.
"Kolmas poolaeg" - kuidagi kadus järg ära. Minu jaoks pole piisavalt olnud nendes intervjuudes dünaamikat.
"Vutikohus" - ma ei viitsi Järvelat 2 korda nädalas ka kuulata.
"Spordireporter" - kuulasin mingi hetk. Nüüd kuidagi ei viitsi.
Euroopa (ja loomulikult Venemaa) jalgpalli kohta saan venekeelsetest kanalitest. Samuti ka muu maailma sport.
Leave a comment:
-
Igati nõus eelkõnelejatega. Selline patroniseeriv, kõiketeadev ja üleüldiselt igal jalgpalli teemal kõigist ülemuslikum toon kõlab iga kuu üha rohkem välja. Väga raske on kuulata.Algselt postitas StokMa tegin Vutikohtule unsubscribe umbes aasta alguses. Seni pole võõrutusnähte ilmnenud.
Teised tegijad ja podcast ise muidu 5 pluss.
Leave a comment:
-
Ma olen just teinud bana hea switchi ja vahetanud Futboliit podcasti Vutikohtu vastu, see formaat ja sisu on sümpaatsem.Algselt postitas StokMa tegin Vutikohtule unsubscribe umbes aasta alguses. Seni pole võõrutusnähte ilmnenud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: