Sel nädalal peatusid Kangur, Järvela ja Voolaid kõige pikemalt Kaljul ja Levadial, aga juttu tuli mõistagi kõikidest Premium liiga mängudest ja vaadati otsa ka sellele, mis veel välismaal põnevat on.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallipodcastid
Collapse
X
-
Narva Trans, Dmitrijs Kalašnikovs, Nõmme Kalju, Sergei Frantsev, Tallinna derbi, Meistrite liiga ja veel muudki: https://soundcloud.com/pikk-ette-ja-...odus-voi-mitte
Leave a comment:
-
Väga mõnus osa!Algselt postitas pilsneris Vaata postitustÕhtulehe vutisaates „Kolmas poolaeg” käis ajakirjanikel Karl Juhkamil ja Mart Treialil külas FC Kuressaare väravamasin Sander Laht.
https://soundcloud.com/kolmas-poolae...ogu-aeg-uskuda
Leave a comment:
-
Õhtulehe vutisaates „Kolmas poolaeg” käis ajakirjanikel Karl Juhkamil ja Mart Treialil külas FC Kuressaare väravamasin Sander Laht.
Kodusaare kantsi esindav Laht on endale koduliigas nime teinud karistuslöögispetsialistina. Imeilusate väravate taga on aga meeletu töö, mida sai omal ajal alustatud koduaias. Saame teada, milline saatuse keerdkäik mehe üldse jalgpalli juurde tõi ning millised unistused tal esiti olid.
Millal ja miks kadus ambitsioon saada profiks? Miks oli FC Florasse kuulumine igav? Kas sinna pole peidetud huvide konflikt, et ta mängib Kuressaares, kuid treenib samaaegselt Floras noori?
Mis lõbu pakuvad mängud, kus ta saab 90 minuti jooksul vaid 10-15 korda palli puutuda? Kuidas end motiveerida, kui 20 minuti järel särab tablool 0:3 kaotusseis? Kuidas ta reageeris, kui tagantjärele selgus, et pooled tema FC Viljandi meeskonnakaaslased osutusid kihlveopetturiteks?
Vastuse saavad need ja väga paljud muud küsimused.
Hüva kuulamist!
Leave a comment:
-
Seitsmendas saates räägiti kõige pikemalt Nõmme Kaljust, aga tuld said ka kohtunikud, Manchester United ja lihtsalt oli juttu veel Premium liigast, Meistrite liigast ja Tallinna derbist.
Leave a comment:
-
Tartus pole tänavamüra.Algselt postitas StokMa kuulan spotify ja kõrvatroppidega, tänavamüra ei häiri üldse.
Leave a comment:
-
Äpis vist ei saa jep. Aga pole hullu. Kuulamata ei jää.Algselt postitas Kasper Vaata postitustMa äpist ei ole vaadanud, aga brauseriversioonis on see teekond "... More" - "Download file". Ja iga nädal olen ka näinud, et mingid inimesed on seda alla laadinud. Ise proovinud ei ole.
Iga kell võiks saund olla valjem. Vaiksemaks saab alati keerata. Aga kui su volüüm on maksimumil ja sittagi ei kuule, siis pole midagi teha. Ma ei tea, kuidas ülejäänud kodanikud, aga mina kuulan äppe tavaliselt ühest kohast teise liikudes ja tänavamüra on summutav.Algselt postitas Kasper Vaata postitust
Püüame õppida ja alati paremini teha, aga kuna osa inimesi on ka öelnud, et liialt vaikne on saade, siis on salvestusel nivood pigem kõrged kui madalad.
Leave a comment:
-
Ma äpist ei ole vaadanud, aga brauseriversioonis on see teekond "... More" - "Download file". Ja iga nädal olen ka näinud, et mingid inimesed on seda alla laadinud. Ise proovinud ei ole.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMul on küll piinlik seda küsida, aga Kasper, sa ütlesid, et lisasid Soundcloudi võimaluse see audiofail ka endale tõmmata. Ma ei suuda sellist võimalust enda Soundcloudi äpis kuidagi leida. Kas keegi saaks aidata?
Sa kuulad taskuhäälingut, mitte raadiot ehk erinevalt ka näiteks Delfist ei salvesta me oma saateid kliinilises stuudios stuudiotehnikaga. Proovime nii hästi kui võimalik, aga tahes-tahtmata kui paned helitasemed paika üldise jutu põhjal ja siis keegi räägib valjemini või pea vaatab mikrofonist kõne ajal veidi mööda, kõigub heli kvaliteet. Püüame õppida ja alati paremini teha, aga kuna osa inimesi on ka öelnud, et liialt vaikne on saade, siis on salvestusel nivood pigem kõrged kui madalad. See podcast on tehtud sõna otseses mõttes põlve otsas ja ei saa ilmselt kunagi olema nii kvaliteetne nagu näiteks Vikerraadio "Spordipühapäev" vmt.Algselt postitas jermor Vaata postitustkuulan ka hetkel seda viljandi mängijaid puudutavat osa. muidu olete tublid poisid aga nahhui see heli nii sitt on? kui keegi mingit sõna rõhutab, lööb sahin ju täiega sisse. võtsin võrdluseks delfist mingi lambi podcasti lahti ja seal oli kõik puhas. + selle intro laulis keegi teist sisse või
Meie suurepärase kõlli autorid on ansambli Ouu kutid eesotsas Tiit Liblikuga.
Leave a comment:
-
Mul on küll piinlik seda küsida, aga Kasper, sa ütlesid, et lisasid Soundcloudi võimaluse see audiofail ka endale tõmmata. Ma ei suuda sellist võimalust enda Soundcloudi äpis kuidagi leida. Kas keegi saaks aidata?
Leave a comment:
-
kuulan ka hetkel seda viljandi mängijaid puudutavat osa. muidu olete tublid poisid aga nahhui see heli nii sitt on? kui keegi mingit sõna rõhutab, lööb sahin ju täiega sisse. võtsin võrdluseks delfist mingi lambi podcasti lahti ja seal oli kõik puhas. + selle intro laulis keegi teist sisse või
Leave a comment:
-
Kuues osa ette löödavast pikast ka väljas. Teemadeks Premium liiga nädalavahetus, Meistrite liiga veerandfinaalid ja Inglismaa kõrgliiga tiitliheitlus: https://soundcloud.com/pikk-ette-ja-...as-pika-ninaga
Lisaks on keegi hea inimene meid ka iTunesi lisanud ehk nüüd oleme ka seal saadavad lisaks Soundcloudile ja Spotifyle.
Leave a comment:
-
Nagu vincent juba vihjas, siis värskes osas tõepoolest läksid arvamused ühel hetkel päris lahku ja seda üldse mitte siinsest tagasisidest tulenevalt. Tulenes see ilmselt sellest, et minus võimendusid erinevad emotsioonid, mis on aastaid igapäevaselt kohaliku jalkaga kokku puutudes tekkinud ja kaks teist saate tegijat, kelle pidepunkt koduliigaga ei ole eelnevatel aastatel nii tihe oma olemuselt olnud, lähenesid asjale ratsionaalsemalt.
Igatahes suurimaks teemaks oli seekordses "Pikk ette (ja ise järele)" saates Nõmm-Kask-Tulevik-kommunikatsioon, aga lisaks juttu ka Premium liiga mängudest ja Meistrite liigast.
Leave a comment:
-
seda muret peaks nüüd värskeim osa veidi leevendamaAlgselt postitas eika Vaata postitust"kõik on nõus ja ühel arvamusel"
Leave a comment:
-
Minu maitsele jäävad kõik jalgpallipodcastid kuidagi puiseks. Eriti kui võrrelda Mehed ei Nuta mõuramisega või Delfi korvpallipodcasti väga vaba naljaviskamisega. Kõige positiivsem podcastidest on vast see Fännid Baaris, mis pole ka päris podcast. On lõõpimist. On eriarvamusi. On natuke teistsugune pilk asjadele. Minu meelest võiks kolmik isegi tihedamalt laksata saateid.
Ülejäänud jalgpallipodcastid on kuidagi väga ühte auku oma arvamustega. Võtame näiteks igast podcastis läbi käinud "Reim ja jalgpallikoondise tulemused" teema. Kõik podcastid nohisesid vaikselt 30+ minutit, et tegelikult Reim tubli ja tuleb aega anda ja võiks midagi katsetada veel jne. Erilist lisandväärtust selline arutelu mu meelest juba kümnetele samas võtmes kirjutatud artiklitele ei anna.
Ja sarnane "kõik on nõus ja ühel arvamusel" loogika jookseb läbivalt läbi erinevatel teemadel, mis teeb arutlused minu maitsele natuke igavaks ja sellisel juhul võiks saated mingi 4 korda lühemad olla. Ideaalis võiks leida saateteemad, kus on natukenegi eriarvamust üldise meediafooniga või siis omavahel.
PS1. See viimane soccerneti podcast oli tõepoolest päris hea ja kiidan.
PS2. See muidugi minu personaalkiiks, aga veitsa igav on ka see, et kui podcastid teevad "täna räägime natuke ka välismaa jalgpallist", siis enamasti on see samuti kolmes erinevas kanalis sama teema sama lähenemisega ja samuti teema, mis erinevates artiklites läbi nämmutatud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: