Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olen ma ainuke, kellel jalgpallimängude mingi 85minutist kuni lõpuni hakib? ManUtd mängud viimased 2 nädalat pluss tänane Arse vs City. Iga kord sama jama, muidu jookseb ilusti ja mängude lôpp hakkab vihaga hakkima.
Olen ma ainuke, kellel jalgpallimängude mingi 85minutist kuni lõpuni hakib? ManUtd mängud viimased 2 nädalat pluss tänane Arse vs City. Iga kord sama jama, muidu jookseb ilusti ja mängude lôpp hakkab vihaga hakkima.
Manu mängu hakkimine nüüd küll kuidagi telepildiga seotud pole.
Jumal tänatud, et see Rootsi saast siit turult kaob. Isegi koondise mängu ei saa teleka äpist korralikult lõpuni vaadata ilma, et lõpus hakkaks pilt hanguma ja seda korduvalt (ka peale seda, kui oled mängust välja läinud ja uuesti selle käima pannud). Pidin mängu arvutist lõpuni vaatama, sest äpp suutis taas oma taset meelde tuletada.
Dannar andis teada, et Ungari koondisel ei ole kahjuks kasutada Viktor Orbanit. Tõesti kurb, oleks tahtnud näha kuidas taat platsil ringi loivab. Aga ju siis tal tähtsamaid tegevusi.
Dannar andis teada, et Ungari koondisel ei ole kahjuks kasutada Viktor Orbanit. Tõesti kurb, oleks tahtnud näha kuidas taat platsil ringi loivab. Aga ju siis tal tähtsamaid tegevusi.
Dannaril oli kunagi ka Gene Wilder Sheffield Unitedi peatreener. Ja isegi, kui Karim Ait-Fana on juba ammu suurest jalgpallist taandunud ja õieti väga kõrget lendu ei teinudki (nimi tõelistele vanadele Ligue 1 gurmaanidele), siis vahest jõuab ikka Rayan Ait-Nouri eest Wolvesi särgis platsile. Aju teeb selles ametis igasugu huvitavaid trikke, nii et ise ei pane tihti tähelegi.
Dannaril oli kunagi ka Gene Wilder Sheffield Unitedi peatreener. Ja isegi, kui Karim Ait-Fana on juba ammu suurest jalgpallist taandunud ja õieti väga kõrget lendu ei teinudki (nimi tõelistele vanadele Ligue 1 gurmaanidele), siis vahest jõuab ikka Rayan Ait-Nouri eest Wolvesi särgis platsile. Aju teeb selles ametis igasugu huvitavaid trikke, nii et ise ei pane tihti tähelegi.
Huvitav kas täna näeb ilma hakkimiseta. Ma arvan, et mitte. Pasahunnik õnneks kaob.
Mis asi sul hakib? Mul pole Viaplayga mingit probleemi olnud ammusest ajast, ainult siis kui neil see üks nädal koguaeg see Rootsi feed sisse jooksis vms.
Kommentaar