Algselt postitas Ramm
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
The English Premier League on the radio - today, live and free. Follow the Premier League matches live on the radio. How? Through the free live streams of local radio stations or your club's supporter radio.
Siit saab panna inglisekeelse kommentaari mängima ja Viaplays samal ajal siis pildi. Veidike peab timmima, et pilt ja heli täpselt sünkroonis oleks, aga parem igatahes kui soome/rootsi/läti keelset plära kuulata.
Kommentaar
-
Ma suutsin mõne minuti seda VP pilti vaadata - pask ju.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHuvitav, et kui kiirelt tekkib probleem, et soomlased ostavad Eesti viaplay konto ja laksavad kodumaal VPNiga neli korda odavamat teenust?
Kommentaar
-
Mõtlesin, et vaataks siis ka täna kuidas United kotti taaskord saab. Reaalsus oli see, et kahjuks väga ei viitsinud vaadata seda soomekeelset asja, sest ma vahepeal arvutis teen taustal muid asju ning kui mitte midagi aru ei saa mis vahepeal toimub, siis on asi nagu veits mõru. Tegin vahepeal ka otsinguid, et mis hinna eest saaks välismaalt (ingliskeelsetest riikidest) VPN abil Premier League ja Meistrite Liigat vaadata ning noh ütleme, et Viaplay on ikka sigaodav teenus. 50€ kuutasu umbkaudselt. Alustame sellest, et Inglismaal on asi nt väga killustunud ja ühest kohast kõiki mänge ei näegi - SkySports näitab x% Gameweek 14 mängudest, TNT Sports näitab y% jne. Tervet ühislahendust pole, küll aga müüakse Usas nt 75-100$/£ per kuu bundle teenust, kus on erinevad kanalid sees jne. Ühesõnaga, suht **** on see seis. Uudiseid pole, et kui kaugel Go3 litsentsiga on - st kaua seda si**a taluma veel peab?
Kommentaar
-
“Viaplay omanikud on leiutanud kavala nipi, millega eestikeelsete kommentaatorite pealt kokku hoida. Nimelt kehtivad nende õigused üle Baltikumi. Kohalikuks kvalifitseeruvad nii eesti, läti kui leedu keel. Tuleval kuul on Viaplay kalendris 39 vutimängu, millest 26 kantakse üle leedu keeles. Eestlased peavad leppima üheksa omakeelse ülekandega. Aga lõunanaabritele teeme ära: neile tehakse vaid neli lätikeelset ülekannet.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar