Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Levadia jätab Eesti telekanalid külmaks
Ükski Eesti telekanal ei ilmutanud huvi Levadia – Krakowi Wisla mängu vastu, sama seis on homse kohtumise eel Debreceniga. Seda hoolimata tõsiasjast, et mängu õigused saadaks tasuta.
"Ei küsinud keegi eelmise ega järgmise kohta," tõdes jalgpalliagent Tarmo Lehiste, kes on Levadia partnerfirma SportFive’i esindaja. "Kuni Meistrite Liiga play-offini kuuluvad Levadia kodumängude teleõigused klubile endale, kellelt mis tahes Eesti telekanal saanuks need hankida. Arvan, et tasuta – kanalil endal tulnuks muidugi katta ülekandekulud."
Kui praegu on turg n-ö. vaba, siis alates play-offist kord muutub. "90% õigustest kuulub UEFA-le ja ülejäänud pudemed neile, kes selle vastavas regioonis ja riigis ostnud – ehk Baltimaades Viasatile."
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
ma pakun väga laia eksimisvõimalusega, aga ETV-l 100000 (ilmselt isegi rohkem), TV14-l 35000 (need on umbes suurusjärgud). küsimus on, et mis tehnikaga asja üles võtavad. seal ikka suur vahe kas ETV võtab asja üles oma uue ülekandejaamaga või 14 vana tv3-e jaamaga. usun, et pildiliselt olete isegi vahet tähele pannud
hmm.. ma polegi varem mõelnud, et võibolla Sokk polegi Sokk-Soku-Sokku vaid hoopis Sokk-Soki-Sokki. Ei saa ju ka samas öelda, et see teine variant öelda vale oleks, sest vaevalt keegi selle perekonna nime jälgi ajanud on
Mitu korda ma kuulma pean, et Lucio mängis Bayernis ja nüüd läks Interisse. Ja talle meeldib ikka niinii väga rünnata. Kurat võtku seda taltsutamatut hinge.
Aa, jah. Telepilt ei kannatanud ikka mingisugust kriitikat eile...
Eriti teisel poolajal hakati mingit tõsiselt paska kaamerat näitama .. väga vastik oli vaadata nii mängu , oleks võind ju olla siis see n.ö peakaamera pilt ehk suur pilt nagu ..
Kommentaar