Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Mulle tundus pigem äiu.
    jah. Läks sassi

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
      ja erinevalt ETVst ei sea VSB vast nii karme tingimusi ka... aga SW hoiatusega tuleks siiski ka arvestada
      Algselt postitas dannar Vaata postitust
      eestimees on telekas!!!

vaikiv mees on prohvet! Siit muidugi soovitus kõigile tööotsijatele - pommitage cv-dega valimatult sõltumata teie pädevuste vastavusest antud positsioonile. Alati võib näkata. Tramaivõi, see oli masendav.
      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Peale Kuusepuu on etv kommentaatorid igati tasemel ja VSB omad jäävad küll pika puuga hetkel alla. ETVs on ikka asjalikud inimesed mitte mingid pullitegijad.
        Näeme Santiago Bernabeul.

Kommentaar

Zelinski ja Tiisler sümpatiseerivad enim.
          AILTON

Kommentaar

Muidu mul kuuse lempsi vastu midagi pole aga täna pani küll puitu...
            Küll ütles ghaana asemel Taani ja küll olid ründajad ghaana kaitsjad hoopis jne

Aga tahaks selle John Pantsili kohta küsida. Lemps ütles midagi et on paintsil vms? Ja inglismaal mingi kirjaviga vms??
            Tal ghaana särgi peal ka see ju, jälle mingi kirjaviga??

// edit

Ja panin tähele et kui Tiisleril mingi sõna või asi sassi läheb siis ütleb et vabandust ning ütleb õige sõna. Aga kuuse jääb vait mõneks sekundiks ja siis alustab lambi koha pealt teemat jälle
            Ole sõber alati, muidu teen sust salati

Kommentaar

Algselt postitas Grillnox Vaata postitust
              Aga tahaks selle John Pantsili kohta küsida. Lemps ütles midagi et on paintsil vms? Ja inglismaal mingi kirjaviga vms??
              Tal ghaana särgi peal ka see ju, jälle mingi kirjaviga??
              Kui härra 2006. aastal West Hamis maandus, siis inglise onud kaotasid tähtsates paberites sujuvalt i-tähe a ja n-i vahelt ära. Kuna nende hulka kuulub eeldatavasti ka tööluba, mida EL-ist väljaspool olevad mängijad Inglismaal kasutama peavad, siis ei saa ju olla, et oled paberil nime järgi üks inimene, aga reaalselt tegelikult teine.

Sama lugu on tegelikult ka väravavahiga, kes varem oli Kingston ja isegi tema vend mängib selle nime all.

Kommentaar

Intervjuu Lembitu Kuusega

18. küsimuse vastus võttis muigama.
                Ela ja tunne, et elad
                see on kõige lihtsam
                filosoofia, mis toimib
                sule silmad ära vaata
                tagasi, hinga sügavalt ja
                hüppa üle iseenda varju
                tule koos minuga.

Kommentaar

mingi viga ju raudselt kuskil on

isegi wiki artiklist pole aru saada,
                  pealkirjas on Paintsil, siis, et see on vale ja peaks olema Pantsil
                  ja MMil on seljale kirjutatud hoopis Panstil
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                    mingi viga ju raudselt kuskil on

isegi wiki artiklist pole aru saada,
                    pealkirjas on Paintsil, siis, et see on vale ja peaks olema Pantsil
                    ja MMil on seljale kirjutatud hoopis Panstil
                    No wiki on wiki, ma usun ikkagi seda, mida mees ise on öelnud.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      Minul pole Kuuse vastu suur midagi, lihtsalt tahaks teada, kas tema ongi siis paremuselt kolmas jalgpallkommentaator (Kalkun, Tiisler, Kuuse), kelle ETV leidis? Pole just pikk pink, kui arvestada, et juba teine neist hakkas alles mõne kuu eest alaga tutvuma. Isegi veidi masendav, kui sellele pikemalt mõelda.
                      Kusjuures mitte ükski sellest kolmikust pole varem jalka MM-i kommenteerinud. Ning ainult Kalkun on Eesti valikmänge teinud.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                        Ma esimene kord, kui sa sellist jama siia kirjutasin, jätsin vastamata, kuid teine kord on üks kord liiga palju. Ütlen siis välja, et see on idiootne arvamus, et sa pead ise meeletult hea kommenteerija olema, et ETV tegelasi või sind kritiseerida.

Sama loogikaga võiks Savisaar sulle öelda, et sa ei tohi teda kritiseerida, sest sa pole poliitik, kuid tule ja astu Keskerakond, kui nii palju sõna võtad.

Asjad ikka päris nii ei käi.

Ehk mine perse, Dannar!

ETV puhul on natuke kurb, et see kommenteerimise tase on läbi viie-kuue aasta, mida ma mäletan, võrdlemisi sarnasel tasemel olnud ja see tase pole just märkimisväärselt kõrge. Natuke naljakas on nüüd näha Tiisleri esile tõstmist, nagu oleks mingi uus anne avastatud, kuigi ta on neis koridorides sisuliselt aastaid liikunud.

Minul pole Kuuse vastu suur midagi, lihtsalt tahaks teada, kas tema ongi siis paremuselt kolmas jalgpallkommentaator (Kalkun, Tiisler, Kuuse), kelle ETV leidis? Pole just pikk pink, kui arvestada, et juba teine neist hakkas alles mõne kuu eest alaga tutvuma. Isegi veidi masendav, kui sellele pikemalt mõelda. Tahaks küll arvata, et VSB või ükskõik milline erakanal suudaks viie aastaga korralikuma koosseisu kokku panna.

Üldiselt on veidi pettunud selles ETV asjas. Ja mina pole küll näinud, et kommenteerimise asjas keegi aastatega mingit erilist tööd oleks teinud.
                        See õnnetusehunnikuteks ja milleks veel kutsumine on ka natuke imelik. Kas ETV uldse maksab oma stuudiokulalistele ja kommijatele?

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                          Ning ainult Kalkun on Eesti valikmänge teinud.
                          EM'i ka.
                          Sinu poolt on isegi youtube pandud video millised emotsioonid Kalkunil oli finaalis löödud Hispaania väravale.
                          Ela ja tunne, et elad
                          see on kõige lihtsam
                          filosoofia, mis toimib
                          sule silmad ära vaata
                          tagasi, hinga sügavalt ja
                          hüppa üle iseenda varju
                          tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                            EM'i ka.
                            Sinu poolt on isegi youtube pandud video millised emotsioonid Kalkunil oli finaalis löödud Hispaania väravale.
                            Ma tean, aga EM pole MM. Vastupidavus peab ikka kõvasti suurem olema.

Kommentaar

dannar ja epic võiksid sinna stuudiosse minna külalisteks vms Kaljuveeriga
                              Ole sõber alati, muidu teen sust salati

Kommentaar

sorri kutid, aga ma ei saa üldse aru, millest selline möll igasuguste (mitte ainult etv) kommentaatorite liinil.
                                asi võib olla mus eneses, sest kipun olevat selline nahhui-sööda-äärele-...-türiiii jne ehk siis isekarjuv vutivaataja. sellegi poolest - vaikides ma paratamatult kuulen mehikeste juttu. tõsi, nad ajavad vahel asjasse mittepuutuvat möla või ajavad nimed sassi või kumab läbi mõndade meeste väga pinnapealne suhtumine käesolevasse spordialasse või mis iganes. aga what u gonna do?

milline üldse on proffesionaalne vutikommenteerimine? mul personaalselt ei ole väga aimugi; kui ütleme kuuse lemps peaks tänaval vastu tulema ja ütlema, et kuule, räägi mis ma valesti teen. (kui keegi oskab vastust anda, palun väga.) näiteks minu jaoks on esmatähtis hääl.

ehk siis vähem kobiseda, sest oleme viimaste päevade jooksul näinud küll igasuguseid suumunnitäis mehi seal stuudios kokutamas, mida ei saa pahakski panna, sest tegu ei ole ju teleinimestega, aga seda enam, sest foorumi teoreetikud ei ole isegi hääleliseltki nii võimekad, et mehemoodi kommentaare jagada. nautige huumorit.
                                buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Working...
                                X