see kaljuveer võiks minna kuhugi neljanda liiga mängu kommenteerima kaalikaga.aga eile nii hullult nimesi sassi ajada see on juba liig mis liig.andke osilale ka võimalus
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
Jurts andis mingile lehele isegi intervjuu minu mäletamist mööda. Kaljuveeruga ta raksu läkski, õigemini ütles ta seda diplomaatilisemalt, et sporditoimetuse juhatuse nägemus, mida üle kanda, erines tema omadest kardinaalselt.
Kalkun on kalkunINTER ARMA CARITASKommentaar
-
Sa võid ju alati Ott Järvelat kuulata ja sisemuses "gooooli!" hingest välja rebida. Tee endale selgeks vähemalt, mis kommentaatori nimi on, enne kui sõna võtad.Kohutav pealelugemine viletsale mängule. Üks ajas terve mängu taktikalist mulli ja teine suutis ainult statistikat paberilt maha veerida. See mis platsil toimus oli täiesti ebaoluline. Jumal tänatud, et seda Alo või Arvo või mis iganes Mõt(tet)ust ei olnud. Mul aias lilepeenras roomav tigu on ka kordades emotsionaalsem kui too tüüp. Jube.
Kui nimi pole oluline, siis, sorry, sinu arvamus ka mitte..."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Jurtšenko arust kandis ETV liiga palju jalgpalli ja laskesuusatamist üle.Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
-
Kommentaar
-
Jalgpalli minu mäletamist mööda ei olnud aga laskesuusatamine oli jah. ainuke veider asi, muus asjas nõustusin Jurtsiga täiesti.
Ja mis ta edasi teeb:
INTER ARMA CARITASKommentaar
-
Ei viitsi praegu artikleid läbi lugema hakata, aga minu mäletamist mööda ta mingis artiklis (võis olla Nädalas) vihjas sellele, et ETVs näidatakse liiga palju jalgpalli ja et tuleks pigem rohkem korvpalli näidata. Otseselt ei öelnud nagu tegi seda laskesuusa kohta, aga vihjas sellele.Jalgpalli minu mäletamist mööda ei olnud aga laskesuusatamine oli jah. ainuke veider asi, muus asjas nõustusin Jurtsiga täiesti.
Ja mis ta edasi teeb:
http://www.ekspress.ee/ajaveeb/toivo/?p=29Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar