Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
-
Külaline -
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/ants-leemets-lembitu-kuuse-jalgpallireporterina-on-lihtsalt-onnetus.d?id=31688723&l=fplead[/URL]
Endine Tallinna abilinnapea Ants Leemets kurjustab ühe suhtlusportaali lehel spordireporter Lembitu Kuusega. "Lembitu Kuuse jalgpallireporterina on lihtsalt õnnetus. Ta ei saa aru mängust ja talle omaselt räägib oma spordialaseid entsüklopeedilisi teadmisi. Palun ERR juhtkond, ärge laske tal kommenteerida jalgpalli!"
Lisaks lubab Leemets, et vaatab Inglise -USA mängu soomekeelselt ehk teiselt kanalilt. "Lembitu Kuuse on väga hea reporter, kuid ta sobiks suurepäraselt kommenteerima näiteks suusatamist, kus otsepildi vahel on näiteks lumine mets. Seal saaks ta oma teadmisi avaldada," räägib ta Publikule.
Leemets jätkab: "Pallimäng on kiire, kuid Lembitu tahab jutustada. Selle ajaga, mis tema räägib, on jõudnud mängu situatsioon juba kolm korda muutuda."
"Minu jaoks on reporter see, kellega ma koos mängu vaatan. Kui ta tegeleb selle juures aga hoopis muude asjadega, on see häiriv. Usun, et minu väljaöeldu oli paljude jalgpallivaatajate mõtteis."Kommentaar
-
Vau, suur aplaus Delfidebiilikule. Tõeline ajakirjanduslik tase. Suur AITÄH neile. Nüüd saame kõik Eesti ühelt kõige kõvemalt, küllalt varjatuks jääda soovivalt arvamusliidrilt šnitti võtta. Õnneks üks tubli Dd suutis selle kuskilt suhtlusportaalist lihtsalt üles leida ja kõigile meile seda lugeda anda.Kommentaar
-
Vau, käi perse.Vau, suur aplaus Delfidebiilikule. Tõeline ajakirjanduslik tase. Suur AITÄH neile. Nüüd saame kõik Eesti ühelt kõige kõvemalt, küllalt varjatuks jääda soovivalt arvamusliidrilt šnitti võtta. Õnneks üks tubli Dd suutis selle kuskilt suhtlusportaalist lihtsalt üles leida ja kõigile meile seda lugeda anda.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Kas Leemets ütles midagi valesti?Vau, suur aplaus Delfidebiilikule. Tõeline ajakirjanduslik tase. Suur AITÄH neile. Nüüd saame kõik Eesti ühelt kõige kõvemalt, küllalt varjatuks jääda soovivalt arvamusliidrilt šnitti võtta. Õnneks üks tubli Dd suutis selle kuskilt suhtlusportaalist lihtsalt üles leida ja kõigile meile seda lugeda anda.Kommentaar
-
Kommentaar
-
teemaks siiski kuuse-lemps... ja ei midagi uut ses maailmassee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Huvitav kas onu Lembu ise ei saa aru ,et ta ei sobi jalgpalli kommima nii suur proff nagu ta oma arust on peaks vast pikkuisen enesekriitikat omama.
Ma olen teda paar korda poes näinud aga kahjuks mitte nüüdsel M-i ajal ja läheks küll juurde ja ütleks Lembule ,et ole hea mees ja jää oma liistude juurde . Sinu ala on see maailma igavaim ala ehk siis murdmaasuusatamine ja räägi seda huvitavaks nii palju kui jaksad ja Käku seiklustest ameerikas jne.FCF ForeverKommentaar
-
Kalkuni juttu kuidagi equalaiserida ei saa va, nagu vuvuzeladega nt.Algselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
KülalineKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar