Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Rumal marchello, kui sa ei suuda mind taluda, siis võid rahulikult minu postitusi ignoreerida, nagu mina tavaliselt teen, naljakas on lihtsalt lugeda sinu pidevaid asjatundmatuid õiendamisi, aga eks see on muidugi su enda valik, tee mis aga tahad.
Mis puutub dannarisse, siis oleks mul päevalehe lugejana piinlik, et neil selline alatasa ropendav ajakirjanik on. Aga lisan koheselt juurde, et õnneks ma ei ole päevalehe lugeja.
Mis puutub dannarisse, siis oleks mul päevalehe lugejana piinlik, et neil selline alatasa ropendav ajakirjanik on. Aga lisan koheselt juurde, et õnneks ma ei ole päevalehe lugeja.
Oleks ma Eesti jalgpalli fänn, siis mul oleks piinlik, kui seal selline jobu töötaks. Või oot, töötabki, käi vittu! Ma enne ei uskunud, aga paljast naist nägemata võib vist tõesti mees lolliks minna. Mul on sinust kahju. Ja Päevaleht ei puutu antud hetkel asjasse. Kui sul on midagi minu töö kohta öelda, siis lase käia, aga muidu - järgi Marcello soovitust.
Oota, sassi läks, sa oled ju Flora töötaja. Sellisel juhul on kõik ok, sest sinna viimaste aastate jooksul kogunenud fännid väärivad oma aja kangelast. Vabandan siinkohal EJL ees.
Kommentaar