320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kalkuni pettumus Prantsusmaa kaotuse pärast ja tema noorusajameenutused kaheksakümnendate Prantsusmaa koondise ägedusest olid nii siirad ja nunnud, et minu respekt tõusis mehe vastu massiliselt.
    ...
    Ja nii elamine, et ETVle pole alternatiivi, on kõik kommenteerijad kuidagi talutavaks teinud.
    Ise ka olude sunnil 100% ETV peal hetkel. Loomulikult on alati võimalik streamida netist aga see pole päris see. Ega see kriitika ei olegi nüüd pahatahtlik siin enamasti, mina loeks nende kommentaatorite asemel küll seda teemat ja prooviks saadud tagasisidet kasutada mingil määral. Mõnes mõttes on see kobamine täiesti arusaadav, nii vähe on jalgpalli meil teles, et kogemust napib neil kõigil. See on lihtsalt uskumatu kui palju võib tõeliselt hea kommentaar anda juurde mängu vaatamise elamusele! Ja see amet on tõesti palju raskem kui esmapilgul võib tunduda. Margus Luige näide samas tõestab, et ka eestlane võib väga head kommentaari teha, peab olema vaid sügav huvi ja korralik kodutöö, kodutöö on küll asi, milles kõik ETV hääled lati alt läbi jooksevad. Kuskilt paberilt või arvuti ekraanilt pikkusi või cappe lugeda ei ole kodutöö!!! Kui midagi üldse tõesti väga ette heita ETV häälte tööle siis seda, et täiesti nüri järjekindlusega loetakse neid pikkusi ja koondisemängude arvu, olles vaadanud väga palju jalgpalli väga paljudest kanalitest ja liigadest, mitte kuskil pole sellist numbrifetishit kohanud? Mingi endise korvpalli suurriigi ( ) special?

Kommentaar

Võrreldes varasemate turniiridega ei ole ETV kommentaatoritel väga viga midagi. Varem oli ikka väga valus kuulata Kaljuveeri faktide puistamist ja trafaretset juttu ja ega Kuuskki eriti parem polnud - kui natukegi igavam mäng juhtus olema, siis vingus ja virises 90 minutit nagu väike laps. Tuleb Kaljuveeri tunnustada, et on taibanud ennast taandada.

Arvasin, et Lembitu heietused hakkavad rohkem vastu, aga õnneks lõikab Sarap õigel ajal vahele. Tundub, et üldiselt ongi kommentaaride tase tõusnud tänu sellele, et kaaskommentaatorid-eksperdid ei lase enam oma kaaslasel liiga palju jahuda.

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
        Kui midagi üldse tõesti väga ette heita ETV häälte tööle siis seda, et täiesti nüri järjekindlusega loetakse neid pikkusi ja koondisemängude arvu, olles vaadanud väga palju jalgpalli väga paljudest kanalitest ja liigadest, mitte kuskil pole sellist numbrifetishit kohanud? Mingi endise korvpalli suurriigi ( ) special?
        Seda tuleb Soome pealt ka suht palju imo. Aga kui Kaljuveeri häälega ei ole, siis nii pinda ei käi.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

indeed

Eile on üks moment, kus Lemps hakkas vahetusest sisse tulnud mängija elulugu rääkima... see jäi aga pooleli, kuna Sarap hakkas mängu kommenteerima.

Eks ta tüütu ja ebameeldiv ole, kui inimene ei taju mida ta räägib - copy-paste pole teema.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kalkun ikka päris heaks muutunud jah viimaste aastate jooksul.
            Loobib juba pärleid nagu Kruus.
            Ela ja tunne, et elad
            see on kõige lihtsam
            filosoofia, mis toimib
            sule silmad ära vaata
            tagasi, hinga sügavalt ja
            hüppa üle iseenda varju
            tule koos minuga.

Kommentaar

Sarap oleks usa - slov mängu kommenteerides nagu täiega närvis

Kommentaar

Kas keegi teine kuuleb ka nagu hiireklikid käivad vahepeal taustaks?

LOL. Clint Dempsey aka Climpsey

Kommentaar

Kommentaatorite tööga võib mööndustega rahule jääda (levinud nimede möödahääldus, iga kiilaka slovaki mittetundmine, mängijate ja meeskondade segi ajamine). Eksimuste parandusteks tuleks rohkem suurliigade jalgpalli jälgida, aga ETV sporditoimetuse iseloomu arvestades on koosseisulistelt kommentaaridelt seda palju nõuda. Ekspertidelt ootaks samas ses osas rohkem kompetentsi, kuid küllap pole hobitööga võimalik igapäevase ameti kõrvalt tegeleda ja nädalavahetusi pubis olemisele/striimide jälgimisele pühendada. Wikipedia ja eelvaated ei asenda siinkohal hooaja vältel oma silmaga nähtut. Margus Luik oli ses mõttes üks ütlemata suurepärane kommentaator.

Suur pluss Kaljuveeri mittekommenteerimise eest, enim häiris siiani see kuiva statistika idioodi järjekindlusega tampimine. Tiisler enam ei kirjelda igat olukorda ja laseb teisel mehel ka rääkida ning Zelinski, nagu ka Kalkun, on paari aastaga märgatava arenguhüppe teinud. Kuuse saab tausta arvestades täiesti rahuldavalt hakkama ja elementaarne kommenteerimisoskus on tal kogu ETV spordibandest (sh Säärits, Osila ja co) vast isegi parim.

Stuudiokülalistega on nii ja naa. Rääkima on kutsutud väga lahedaid kujusid (tšiili aukonsul ftw) ja ka selliseid kes erilist lisaväärtust ei anna. Ideaalis võiks olla nende kõrvale ka graafikaga illustreeritud olukordade taktikaline analüüs, kuid ju siis eelarve lihtsalt ei luba.

PS. Rootsi kunn ja urmar meenutavad mitte vaid selle teema põhjal tüüpseid kibestunud ning hädaldavaid inimesi mõnest Kivirähu romaanist. Hämmastav, mis paska võivad mõned mitte veel nii muldvanad inimesed ajada.

Kommentaar

Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
                    Ideaalis võiks olla nende kõrvale ka graafikaga illustreeritud olukordade taktikaline analüüs, kuid ju siis eelarve lihtsalt ei luba.
                    Ma olen ETV stuudiot üldiselt väga vähe vaadanud, aga avamängu ajal ju minu meelest oli neil see vidin nagu täitsa olemas, millega olukordi seisma panna ja mängijate liikumisi välja tuua? Ringitati küll üpris lambikohtade peal ja ega sealt suurt midagi targemaks ei saanud, aga ikkagi. Või oli see siiski kuskilt mujalt tulev videopilt?
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

tiisleri faktid on imo kõige huvitavamad, kohati paiskab selliseid mitte-wikipedia-teadmisi ka, mis on tugev pluss.

Kommentaar

Lempsi puhul käis ikka jõle närvidele "Tim Hoovart"

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                          Ma olen ETV stuudiot üldiselt väga vähe vaadanud, aga avamängu ajal ju minu meelest oli neil see vidin nagu täitsa olemas, millega olukordi seisma panna ja mängijate liikumisi välja tuua? Ringitati küll üpris lambikohtade peal ja ega sealt suurt midagi targemaks ei saanud, aga ikkagi. Või oli see siiski kuskilt mujalt tulev videopilt?
                          Avamängu vahepausi ajal pakkisin asju ja ei pööranud sellele erilist tähelepanu ning hiljem pole samuti miskit märkanud. Mingi hetk aga läks vist pilt ära vms ja siis vahetasin YLE peale, kus tehti küll hoolsalt äbarikke punaseid ja kollaseid ringe. ETV stuudioekraanilt mingi(te) mängu(de) ajal muidu paistsid a'la BBC MOTD sarnased viirutatud ruudud küll, aga samal ajal peeti targemaks stuudiokülaliste muljetusi küsida, kui pildil olevat lahata.

Kui tohib küsida siis kuskohast mänge vaatad kui ETV stuudiot ei jälgi? Ise vaataks ehk vahel ka YLEt, kuid ausalt teeniv kolmekümnetolline telekas on vanem kui paljud siinsed foorumikasutajad ja ETV pilt on miskipärast oluliselt parema kvaliteediga.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                            See oli see universaalne pilt, mida koha pealt väljastatakse. Ei tule keele peale selle ametlik nimetus.

Kommentaar

aa no selge, võiski kahtlustada.

Kust mujalt ikka kui Soome pealt vaatan, kusjuures näiteks nende heli on mu meelest selgelt parem. Pole muidugi ka ETV'l tegelt häda midagi, aga isegi sealt vaadates lükkan stuudio ajal hääle maha või teen muid asju, üks mees seal ajab küündimatut plära ja üldse kisub rohkem uinamuinatamiseks ära, konkreetsest mängust on enamasti vähe asjalikku juttu. Isiklik arvamus muidugi.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kalkul-Lemsalu duo on selgelt kõige parem.

Kuuse kommentar on tihti päris nõrk ja peab ikka Soome peale vahetama. Samas on ka soomlase kommentaar mõnikord natuke igav ja pikad pausid häirivad mõnikord, seal muidgi üks kommentaator ka, selles mõttes on ETV kommentaarid huvitavamad.

Poolaja stuudio on Yle'l minu arust ikka palju tugevam.

Eilne Lehiste kommentaar poolajal LAV'i turvalisuse kohta oli natuke imelik. "Kui autoga ringi sõitsin, siis tänaval ikka valget inimest seal ei näinud". Ei väida, et seal nüüd valgel turvaline oleks tänaval uidata aga jäi pigem mulje, et ta vastas küsimusele rohkem rassistliku vaatevinkli läbi kui läbi kindla teadmise.
                                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Working...
                                X