Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mina teen oma tööd korralikult ja väga suure hoolega, aga ma ei saa aru, mis see üldse siia puutub? Iga vend arvab millegipärast, et kui midagi öelda ei oska, siis paneme aga vana plaadi peale.
Mina teen oma tööd korralikult ja väga suure hoolega, aga ma ei saa aru, mis see üldse siia puutub? Iga vend arvab millegipärast, et kui midagi öelda ei oska, siis paneme aga vana plaadi peale.
Sest su suhtumine on selline igas asjas, nagu nende ülekannetegagi, üsna selgelt on su jutus märgata seda, et sa ei soovi põhjalikke ülekandeid.
Mängud ju kantakse üle, järgnev jutt on ka olemas, milleks veel mingi süvitsi uurimine, kas endal pead ei ole? Ja need skeemid, neist ei saa nagunii enamus aru, lisaks pole jalgpall ikka päris male, et kõik käigud läbi võetakse.
Mängud ju kantakse üle, järgnev jutt on ka olemas, milleks veel mingi süvitsi uurimine, kas endal pead ei ole? Ja need skeemid, neist ei saa nagunii enamus aru, lisaks pole jalgpall ikka päris male, et kõik käigud läbi võetakse.
Muidugi on pea aga asja peaks võimalikult huvitavaks tegema, meelsasti vaataksin läbi eksperdi silmade olukordi jne, need tehakse ju selgeks jeebus küll, seletatakse juurde ja nii saab ka budulojus aru. Rääkimata sinust.
Stuudiokülaliste hulgas võiks aeg-ajalt ka mõni kohtunik olla, eriti viimaste päevade taustal. Huvitav oleks nendegi nägemust kuulata.
Üleüldse võiks stuudiokülaliste valikut laiendada ja neid topviitesid vähe harvem lasta.
Stuudiokülaliste hulgas võiks aeg-ajalt ka mõni kohtunik olla, eriti viimaste päevade taustal. Huvitav oleks nendegi nägemust kuulata.
Üleüldse võiks stuudiokülaliste valikut laiendada ja neid topviitesid vähe harvem lasta.
Päris aus küsimus: miks te ETV-d vaatate? Soomlastel on oma ekspertkohtunik ja eile kommenteeris neil seal toimunut ka Howard Webb. Väga diplomaatiliselt, aga no püüdes öelda, et praegune olukord talle ikka ei meeldi.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
mulle meeldib eesti keelset kommentaari kuulata, pealegi, lõunaosariiklased pole soome tv'ga siiski kunagi nii sinapeal olnud kui põhja-eesti rahvas.
ahjaa, vaheaja analüüsidest jne, mulle endale meeldiks rohkem see alagrupiturniil kasutusel olnud variant, et stuudiokülaliseks olid erinevate elualade esindajad. tore kuulata siiraid emotsioone, mitte pingutatud analüüsi.
mulle meeldib eesti keelset kommentaari kuulata, pealegi, lõunaosariiklased pole soome tv'ga siiski kunagi nii sinapeal olnud kui põhja-eesti rahvas.
ahjaa, vaheaja analüüsidest jne, mulle endale meeldiks rohkem see alagrupiturniil kasutusel olnud variant, et stuudiokülaliseks olid erinevate elualade esindajad. tore kuulata siiraid emotsioone, mitte pingutatud analüüsi.
Ma olen sinuga väga nõus, palju toredam on kuulata erinevate inimeste juttu oma lemmikutest jne.
inimesi on erinevaid ja kõigile on eraldi kanalit vaja -
üks tahab stuudiosse erinevaid inimesi, teine pigem spetsialiste ja Viikmäe vanaema ja Lauri Leesi meenuvad siiski kui midagi üliveidrat,
soomlaste kommentaare kuulama harjunule on taktikalaud midagi täiesti loomulikku, eesti kossufännid peavad isegi tahvliga treenerit idioodiks (mis siis, et nt Anieri elu Itaalias põhil. taktika ümber keerlebki
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Vaevalt küll.
Õhtulehes muidu mingi hääletus. 6690 inimest on hääle andnud ja 63% tahab Zelinskit ja Tiislerit, 19% Lembitut ja Sarapit, 18% Kalkun ja Lemsalu
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Nii, et sina oled siis A. Pohlak jah? Ütle seda täna ETV stuudios ka, et keskmine televaataja nagunii aru ei saa skeemidest ja ärgu virisegu. Mulle ka väga meeldivad sommide mänguanalüüsid. Inimesed on viisakalt riides ja räägivad olukorrad lihtsalt lahti nii, et naine ka aru saab. Ja võiks endale aru anda, et siin foorumis käib enamus kohalikke jalgpalli asjatundjaid sh. treenereid ja mängijaid kes kindlasti neist skeemidest aru saavad.
Ja Kuuse võiks jalgpalli kommenteerimist enne harjutada. Debüüti MM-i ajal ei tasuks teha. Selleks on ka muid vähemtähtsaid mänge.
Kommentaar