Heli on pildist ees, mis on häiriv.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Lot of surprises. Why this kind of game? Tra ma olen püüdnud tolerantne olla selle uue lähenemise ja intervjuudega, aga nahh ma istun üksinda pimedas toas ja vaatan seda ning mul on nii faking häbi et tõmban teki üle pea raisk. Lihtsalt küsimise pärast ei ole ju mõtet küsida mingit lambi teksti. Arutagu stuudios midagi selleasemel kasvõi.Kommentaar
-
Kas neid kusagil onlainis pole?Lot of surprises. Why this kind of game? Tra ma olen püüdnud tolerantne olla selle uue lähenemise ja intervjuudega, aga nahh ma istun üksinda pimedas toas ja vaatan seda ning mul on nii faking häbi et tõmban teki üle pea raisk. Lihtsalt küsimise pärast ei ole ju mõtet küsida mingit lambi teksti. Arutagu stuudios midagi selleasemel kasvõi.
P.S. Leidsin.Kommentaar
-
Säärits on kahe mänguga aru saanud, et jalgpall on närviline mäng. Sisuliselt on ta mõlemas mängus täpselt samad küsimused esitanud.Lot of surprises. Why this kind of game? Tra ma olen püüdnud tolerantne olla selle uue lähenemise ja intervjuudega, aga nahh ma istun üksinda pimedas toas ja vaatan seda ning mul on nii faking häbi et tõmban teki üle pea raisk. Lihtsalt küsimise pärast ei ole ju mõtet küsida mingit lambi teksti. Arutagu stuudios midagi selleasemel kasvõi.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar