Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Süvari ei imponeeri mulle kuidagi ning kui lugesin siinseid postitusi, siis kiirelt vaatasin spordiuudised järgi, aga polnud häda ju miskit? Omaette küsimus on lihtsalt see, kas tema hääl eetrisse sobib. Enda unistus oleks algaval spordiaastal, et mängu kommenteeriks Süvari ning stuudios oleks süvaanalüüsi tegemas Säärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustEilne kaamerasse lugemine oli esimese korra kohta tegelt üsna okei.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMa võin sulle vihjena öelda, et keegi polegi kahelnud Süvari või Nilgi väärtuses ajakirjanikuna. Eelnev jutt käiski konkreetselt uudistelugemise kohta. Iga kingsepp jäägu siis oma liistude juurde vms...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustHuvitav miks saatis ERR kommentaatorid suusa EM-ile Rootsi?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust??? Mida küsimust, see on standard ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMa vean kihla, et näiteks laskesuusas, kus oleme ikka kõvasti lähemal tipule, pole kedagi kohal.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNõus, mis vahele paneme?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAeg oleks minevikus elamine ära lõpetada ja reaalsust nuusutada. Meil on Maailma 30 tasemel suusatajatest vaid Kümmel ja see on kõik. Pole piisav põhjus, et ise kaameraga kohale minna. Ma vean kihla, et näiteks laskesuusas, kus oleme ikka kõvasti lähemal tipule, pole kedagi kohal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar