320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma võin teile vihjena öelda, et uudistelugemine ei näita ajakirjaniku väärtust. Samamoodi tunduvad ka meteoroloogid eetris krampis, aga reaalselt teavad ja oskavad nad rohkem, kui need teised tüübid, kes lihtsalt ilusti etelda oskavad.
    Ma võin sulle vihjena öelda, et keegi polegi kahelnud Süvari või Nilgi väärtuses ajakirjanikuna. Eelnev jutt käiski konkreetselt uudistelugemise kohta. Iga kingsepp jäägu siis oma liistude juurde vms...

Kommentaar

Süvari ei imponeeri mulle kuidagi ning kui lugesin siinseid postitusi, siis kiirelt vaatasin spordiuudised järgi, aga polnud häda ju miskit? Omaette küsimus on lihtsalt see, kas tema hääl eetrisse sobib. Enda unistus oleks algaval spordiaastal, et mängu kommenteeriks Süvari ning stuudios oleks süvaanalüüsi tegemas Säärits.

Kommentaar

Kusjuures Süvari puhul härivad mind praegu isegi rohkem need lõigud, kus ta pildile peale loeb. kuidagi veidralt ja monotoonselt teeb seda. Eilne kaamerasse lugemine oli esimese korra kohta tegelt üsna okei.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
          Eilne kaamerasse lugemine oli esimese korra kohta tegelt üsna okei.
          No ei olnud see esimene kord. Kas eile polnud mitte juba kolmas kord tal spordiuudiseid juhtida? Teine vähemalt.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
            Ma võin sulle vihjena öelda, et keegi polegi kahelnud Süvari või Nilgi väärtuses ajakirjanikuna. Eelnev jutt käiski konkreetselt uudistelugemise kohta. Iga kingsepp jäägu siis oma liistude juurde vms...
            Las ma nüüd parandan ennast natuke. Tänane intervjuu Margus Hundiga pani tõsiselt kahtlema ka Süvari võimetes ajakirjanikuna.

Kommentaar

Spordisõber, rõõmusta! Kuulsaid ja uhkeid Euroopa Mänge Bakuus lähevad ETV sporditoimetusest kajastama Andrus Nilk ja seejärel Anu Säärits.

Kommentaar

Spordiuudistes räägiti Smiško Transi minemisest ja näidati mingeid klippe taga. Üks mäng oli Flora-Leva, aga Smiško asemel näidati Flora väravavahi tõrjeid. Päris hea.

Kommentaar

Tartu maratoni ülekanne täitsa tore ja asjalik aga ekraanigraafika jätab küll kümme või oma kakskümmend aastat vana mulje.

Kommentaar

Huvitav miks saatis ERR kommentaatorid suusa EM-ile Rootsi?

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                      Huvitav miks saatis ERR kommentaatorid suusa EM-ile Rootsi?
                      ??? Mida küsimust, see on standard ju.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                        ??? Mida küsimust, see on standard ju.
                        Aeg oleks minevikus elamine ära lõpetada ja reaalsust nuusutada. Meil on Maailma 30 tasemel suusatajatest vaid Kümmel ja see on kõik. Pole piisav põhjus, et ise kaameraga kohale minna. Ma vean kihla, et näiteks laskesuusas, kus oleme ikka kõvasti lähemal tipule, pole kedagi kohal.

Kommentaar

Ma vean kihla, et näiteks laskesuusas, kus oleme ikka kõvasti lähemal tipule, pole kedagi kohal.
                          Nõus, mis vahele paneme?
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                            Nõus, mis vahele paneme?
                            Kui sul on siseinfi, siis ei midagi. Kas Tourile ka kedagi kohale saadetakse?

Kommentaar

Laskesuusale jah minnakse kohale. Touri osas ei tea midagi, küllap see ikka jooksvalt selgub vastavalt tulemustele.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Aeg oleks minevikus elamine ära lõpetada ja reaalsust nuusutada. Meil on Maailma 30 tasemel suusatajatest vaid Kümmel ja see on kõik. Pole piisav põhjus, et ise kaameraga kohale minna. Ma vean kihla, et näiteks laskesuusas, kus oleme ikka kõvasti lähemal tipule, pole kedagi kohal.
                                Pigem on asi kinni ka meile ikka heas läheduses, oleks Kanadas või Põhja - Ameerikas MM ilmselt ei oleks mindud nii suure lauluga peale.

Kommentaar

Working...
                                X