320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lihtsalt tahtsin mainida, et "Käed Pohlakust eemale!"

Kui seni peaks valima hetkel (abi)kommenteerijate MVPd, siis miskipärast jääks minu valik Pohlakule. Kummalisel kombel mulle hirmsasti ta meeldib, sest ta on ainus, kes üritab midagi rääkida taktikast, mida vahetused kaasa toovad, mis mängu ajal taktikaliselt muudetakse, kus meeskonnal on puudujääke jne. Kõik ülejäänud (abi)kommentaatorid võiksid õppust võtta ja proovida natuke analüütilist-taktikalist liini sisse tuua. See Marko on ka enamvähem sellesplaanis.

Sesmõttes Reim ja Zelinski (ja Lemsalu ka äkki? või ei?) peaksid olema jalgpallitreenerid, eksole? Aga kogu senine EM on nad rohkem sellise pubijutu tasemel jutuga olnud, milles nad ka väga hea pole. Reimi kuulates ever-ever-ever ei arvaks, et ta on jalgpallitreener. Omaette fenomen on muidugi Teever, kes oma pubijutulikus punnitama siiruses on megasümpaatne.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
      Lihtsalt tahtsin mainida, et "Käed Pohlakust eemale!"

Kui seni peaks valima hetkel (abi)kommenteerijate MVPd, siis miskipärast jääks minu valik Pohlakule. Kummalisel kombel mulle hirmsasti ta meeldib, sest ta on ainus, kes üritab midagi rääkida taktikast, mida vahetused kaasa toovad, mis mängu ajal taktikaliselt muudetakse, kus meeskonnal on puudujääke jne. Kõik ülejäänud (abi)kommentaatorid võiksid õppust võtta ja proovida natuke analüütilist-taktikalist liini sisse tuua.
      +1 Pohlak on väga hea olnud. Võiks rohkem isegi kasutada teda selles ametis.

Samuti oli Uiboleht eilses Saksamaa-Slovakkia mängus väga hea minu meelest. Kodutöö oli hästi tehtud ja rääkis ka asju, mis mulle kui Saksa jalgpalli jälgivale inimesele uutena tulid. Samas ei pildunud selliseid fakte lihtsalt fakti esitamise pärast.

Kommentaar

Pohlak

Jah. Pohlak, Pärnupuu ning ka Voolaid on vist olnud ainsad (vb ka Uiboleht, pole teda kuulnud veel), kes abikommentaatoritena midagi juurde annavad.
        Ülejäänutega on selline tunne, et vähemalt mina ei jää mängu mõistmise poolest nendele alla. Ja noh, ega nad väga eeltööd ka ei viitsi teha.

Kommentaar

Keegi pole hea olnud, päris valus on kuulata nii stuudiot kui ka mänge. Stuudio võiks jah pigem asendada tuima parimate olukordade klippidega.
          kergendav teadmine aga, et Kruus sinna "appi" minna ei saa. Oleks teistmoodi kehv oma suvalise mõlaga.

Kommentaar

Ja põhikommentaatoritest rääkides. Kalkun. Nomaeitea. Ma reaalselt olen jõudnud faasi, kus ma pigem kuulan mängu ilma kommentaarita kui temaga. "see mäng on nii igav", "selle mängija vanaema oli kahekordne euroopa pronks kujundujumises", "halb mäng on". Kohe kui kolm minutit ühtegi pealelööki ei tule on mingi räige kiun lahti, kuidas see mäng on ikka pekkis, mille vahele tuleb elu24 stiilis faktipritset. Ma ei saagi aru, et kas keegi sunnib teda kommenteerima või mis keiss on. Lükaku kasvõi Lemps või Osila pukki.

Tiislerid on üsna ägedad, et nende osas ei kurda.

Kommentaar

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
              See oleks ebanormaalne kui seda kinni hoitaks. Pole kunagi kuskil näinud, et nii tehtaks.
              Ühel MMil, mis vist toimus 2006. aastal, näidati samaaegselt toimuvatest mängudest üht öösel korduses ja laivmängu ajal ei räägitud midagi teise mängu skooridest, vaid tehti seda pärast mängu stuudios.

Teine asi, mille peale tahaks iga kord Kalkunile tordi näkku visata, on "Kolemann". Ühe korra oli natuke naljakas, aga kui abikommentaator selle peale nakatub ja samamoodi tegema hakkab, siis on samahästi tort-näkku naljad ka naljakad.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                Ühel MMil, mis vist toimus 2006. aastal, näidati samaaegselt toimuvatest mängudest üht öösel korduses ja laivmängu ajal ei räägitud midagi teise mängu skooridest, vaid tehti seda pärast mängu stuudios.

Teine asi, mille peale tahaks iga kord Kalkunile tordi näkku visata, on "Kolemann". Ühe korra oli natuke naljakas, aga kui abikommentaator selle peale nakatub ja samamoodi tegema hakkab, siis on samahästi tort-näkku naljad ka naljakad.
                2006 polnud kahte kanalit. Ehk kui keegi tahtis vaadata teist, siis hoiti seda kinni. Praegu saad sa valida emma-kumma mängu ja tõesti, see on alati natuke kahtlane tundunud, kui hoitakse mingit mängu "salajas", kuid siis näed, kuidas kaks meeskonda juubeldavad, mis annab ka teise mängu tulemuse ette, aga kommentaator ütleb: "Nüüd vaadake korduses seda-toda, kuna äkki see meeskonda (kes siin juubeldab) ei saa äkki ikkagi edasi, kuna Bulgaaria võis teise mängu umbes neljaga võita."

Kommentaar

Minu arust on ka Pohlak jätnud parima mulje nendest kõrvalistest tegelastest. Ma võib-olla inisen nüüd põhjuseta, aga mind pisut häirib Błaszczykowski lapsepõlvetragöödia igakordne ettelaulmine. Aga noh, ehk ongi see midagi sellist, millest kõik ilmtingimata teadma peaksid.

Kommentaar

Ja põhikommentaatoritest rääkides. Kalkun. Nomaeitea. Ma reaalselt olen jõudnud faasi, kus ma pigem kuulan mängu ilma kommentaarita kui temaga. "see mäng on nii igav", "selle mängija vanaema oli kahekordne euroopa pronks kujundujumises", "halb mäng on". Kohe kui kolm minutit ühtegi pealelööki ei tule on mingi räige kiun lahti, kuidas see mäng on ikka pekkis, mille vahele tuleb elu24 stiilis faktipritset. Ma ei saagi aru, et kas keegi sunnib teda kommenteerima või mis keiss on. Lükaku kasvõi Lemps või Osila pukki.

Tiislerid on üsna ägedad, et nende osas ei kurda.
                    Lisaks teeb Kalkun häirivalt palju mingeid nõuka süldipeo nalju. Noh, et naine on mehe visiitkaart ja mees on naise krediitkaart ja siis järgneb muhelemine ning ilmselt teeb Kalkun kuhugi ka linnukese, et sai jälle sammu lähemale astutud Valdo Jahilo nimelisele huumoriauhinnale.

Kommentaar

Algselt postitas Yattara Vaata postitust
                      Lisaks teeb Kalkun häirivalt palju mingeid nõuka süldipeo nalju. Noh, et naine on mehe visiitkaart ja mees on naise krediitkaart ja siis järgneb muhelemine ning ilmselt teeb Kalkun kuhugi ka linnukese, et sai jälle sammu lähemale astutud Valdo Jahilo nimelisele huumoriauhinnale.
                      Kas noorem Tiisler mitte seda nalja ei teinud? Vabalt võis Kalkun ka muidugi olla. Kõik kommentaarid ja mängud hakkavad juba segi minema.

Kommentaar

Te natuke liiga tõsiselt ei võta kogu seda asja?

Kommentaar

Algselt postitas RealFan Vaata postitust
                          Minu arust on ka Pohlak jätnud parima mulje nendest kõrvalistest tegelastest. Ma võib-olla inisen nüüd põhjuseta, aga mind pisut häirib Błaszczykowski lapsepõlvetragöödia igakordne ettelaulmine. Aga noh, ehk ongi see midagi sellist, millest kõik ilmtingimata teadma peaksid.
                          Mulle jäi kõrva, et igakord, kui Slovakkia mäng käes oli räägiti Peter Pekarikust ja kuidas ta 7a tagasi Wolfsburgiga meistriks tuli ja sealtmaalt ikka pigem perse on läinud kõik. Iga mäng. Korra vähemalt. Ja A.Tiislerile raputaks veits tuhka selle eest pähe, et olgugi, et Belgia asus 78. minutil 2-0 ette, tundub mulle siiski raskelt tarbetu kilgata " Belgia ON veerandfinaalis!"
                          Take a load off mammals, Ungari ei olnud kindlasti mitte niivõrd sitt, et võinuks öelda veerand tundi enne mängu, et kõik on läbi.
                          Pohlakut kaaskommentaatorina olen mina alati oodanud, sest pigem tuleb sealt juttu mida on meeldiv kuulata mängu peale.
                          Süvaritapp ja stuudiokujunduse kallal lehekülgede viisi irisemine näitab nii mõnegi kasutaja kohta, et seda elukest mida elatakse on vist liialt vähe ja liialt igavasti. Pole küll parim aga näo eest kratsimiseks ka põhjust ei anna.
                          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Krissu: " Töötas see taktika, et karistuslöök otse värva peale lüüa." Karistuslöök oli ~5m kastist väljas.

Kommentaar

Ma soovitan soojalt mitte otsida pidevalt vigu. Inimesed teevad sisuliselt kuu aega igapäevaselt seda tööd. See pole kerge, mistõttu tuleb ka kergemaid brainfarte. Ma võiksin teile näiteks tuua enda juhtumeid öiselt Copa Americalt, kus une tõttu ei mäleta ma ühest mängust lillegi. Kus vaheajal jäin magama ja üleüldse juhtus imelikke asju. See töö pole lihtne, see on karm andmine, kus sa väsid mingi hetk ikka ära ka. Kellel teist on teie töösaavutused nii igapäevaselt kõigi silme all?

Kommentaar

Tõsi, tahaks ka näha ETV kommentaatoreid seisus, kus sa alustad keskööl ja kütad hommikul seitsmeni välja. Aga ikkagi, see kommenteerimine pole ka nii lumme kusta asi.

Kommentaar

Working...
                                X