320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tõsi ta on. Mina võin ausalt öelda, et ei saaks selle tööga hakkama, seetõttu sinna ka ei roni, kuigi töö tundub väga huvitav. Samas kui sa olles selles töös kohutavalt saamatu ja sinu koht ilmselgelt seal pole, siis no mida türa sa ronid sinna? Jah, see on sinu ja sinu hallide dressipükste kohta Aet.

Samas tahaks kiitust anda ka. Mõlemad Tiislerid on väga normaalsed. Abikommentaatoritest Pärnpu või kes ta on ja Voolaid väga head. Pohlakus oskus ja tahtmine analüüsida on väga viis. Minule on ta inimesena suhteliselt ebasümpaatne ja seetõttu tema tööd ka ei naudi, aga teada oma erapoolikusest julgen ikka kiita teda.
    Lemsalu ja Zelinski on kerged pettumused, aga ei midagi kohutavat.

Aet ja Kalkun on aga selgelt vale ala peal.
    Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Aedal on ju tegelikult esimene kord midagi sellist juhtida. Automaatselt ei saagi maailma parim olla. Ja ma ei saa aru, et see ka nii kehv oleks, mida ta teeb. Kohati läheb paar küsimust viltu, aga ta on ka tervitatav eneseiroonia. Ja Kalkuni kriitikast ma ka aru ei saa. Keda sinna asemele panna? Ta teeb töö täiesti heal tasemel ära. Kruus oleks neist muidugi popim, aga talle oleks ilmselgelt ka palju kriitikuid. Ehk seda tööd ei saagi kunagi teha maksimumi peal, kus sa kõigile meeldiks. Peaasi, et inimene naudib enda tööd ja Kalkun naudib seda.

Kommentaar

Eks loomulikult laias laastus on talutav aga samas kui siin natuke konstruktiivset kriitikat tehakse (a la, et ei ole vaja iga mäng Kuba vanemate lugu rääkida) siis võiks ja ka kuulata inimesi.
        Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Aedal on ju tegelikult esimene kord midagi sellist juhtida. Automaatselt ei saagi maailma parim olla. Ja ma ei saa aru, et see ka nii kehv oleks, mida ta teeb. Kohati läheb paar küsimust viltu, aga ta on ka tervitatav eneseiroonia. Ja Kalkuni kriitikast ma ka aru ei saa. Keda sinna asemele panna? Ta teeb töö täiesti heal tasemel ära. Kruus oleks neist muidugi popim, aga talle oleks ilmselgelt ka palju kriitikuid. Ehk seda tööd ei saagi kunagi teha maksimumi peal, kus sa kõigile meeldiks. Peaasi, et inimene naudib enda tööd ja Kalkun naudib seda.
          Aet on minu silmis ekraanil kohutav (kogelev, ilma igasugu sorava jututa, kohutavate küsimustega jne), aga selle annaks kogenematuse tõttu andeks. Aga ta lihtsalt ei mõista jalgpalli. Ta ei tea sellest, mistõttu ta ei oska ei kommenteerida, küsida, analüüsida ega mingit lisandväärtust sinna stuudiole anda. Võibolla on tal mõni spordiala milles ta tugevam on, mis õigustab tema kuulumist ETV sporditoimetusse, aga jalgpall see ju ilmselgelt ei ole.

Kalkuni kohta kirjutas Eika juba kõik olulise ära.
          Giggs will tear you appart.

Kommentaar

No Kruus sobib Vara Tommiga kokku,kas ta mõne teise mehega samale liinile saab....Ja veel kassaist pole täna veel räägitud
            Invest In Africa

Kommentaar

Võtsin elus esimest korda hääle maha telekal, sest ei talunud enam Tarmo Tislandit.

Kommentaar

No näete, alati teed midagi ses töös valesti.

Kommentaar

Kommentaar

michelini mehe ees pean kaabut kergitama jah. täitsa sümpaatne on seal stuudios ning jutt ja küsimused tunduvad kenasti balansseeritud just selles osas, et igapäevaselt ja korra aastas jalgpalli jälgivad inimesed saavad oma.

Kommentaar

Rüütli näeb välja nagu ta tahaks selle mikri nooremale Tiislerile näkku visata ja koju patja nutma minna.

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
                        michelini mehe ees pean kaabut kergitama jah. täitsa sümpaatne on seal stuudios ning jutt ja küsimused tunduvad kenasti balansseeritud just selles osas, et igapäevaselt ja korra aastas jalgpalli jälgivad inimesed saavad oma.
                        Miks ta nüüd siis Michelini mees on, kämoon.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                          Miks ta nüüd siis Michelini mees on, kämoon.
                          sa ise ka ikka samasugune vingats Aga nimetame siis ümber ex-micheliniks.

Kommentaar

Islandi kommentaator on positiivne hulluke

Kommentaar

Kuigi tänane Islandi- Inglismaa mäng oli dramaatiline, oli vana Tiisleri suust natuke liiga palju rõkatusi a la "mida kõike võib pakkuda jalgpall" ja "mida kõike me oleme täna näinud". See muutub natuke imalaks kui sellega liiale minna. Muidu tubli töö.

Kommentaar

Ma eeldan et kõikidel tänapäeva pultidel on selline nupuke?

Mulle üldiselt meeldivad kõik kommentaatorid, vähemalt proovivad midagi ja on asjas sees. Aga ega muidu väga tähele ei panekski, aga tänane Itaalia mäng(ei tea kes kommenteerisid) aga üks ajas peale 1:0 väravat juba et keda Itaalia võitma peab et finaali jõuda ja mis edasi saab ja seda oma 5 korda kuni lõpuni välja erinevates kontekstides. Andke aega atra seada.

Muidu kurat, vb ainult Tursk kommenteeriks paremini Stuudios. Katsu ise 90+ minutit järjest lõugu laksutada nii et ühtegi viga või midagi mis tervele eestile ei meeldi sisse ei tuleks.

E: JanK suudaks ka vabalt 900+ minutit seda teha. ETV hea idee teile. Ootan signing bonust.
                                So self aware so full of shit

Kommentaar

Working...
                                X