oot kui Novosjolov praegu ka võidaab, siis on medal käes või mängitakse kolmas koht ka välja?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
doubletwist seekord irooniale, kuid ääremärkuse korras ongi sommidel täpselt sama värk mis meil. jalka stuudiol värvid teiseks, laud välja vahetada, paar palmi vms maltsa kuhugi nurkadesse ja anna mennä.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
kahju, et ETV ei saa enam võistlusklippe järelvaatamiseks veebi üles panna. pooled asjad jäävad nägemata, sest õigel ajal ei satu peale või on muud teha.Kommentaar
-
Ei usu. Aga mind ajab närvi, kui mäng pole tehtud ja kommentaator tunnistab selle tehtuks. Ja kui sa oma ennustusega korduvalt feilid ja seda omade kahjuks, siis võiks ühe korra midagi muud ka öelda.Kommentaar
-
Pigem on see stiili küsimus. Loit on endine vehkleja ja tippsportlasena enesekindel, eks kannab seda kommidesse üle. Miks mitte, mulle isegi meeldib, ettevaatlikku jutuveeretamist võib Osila kümnevõistluses teha. Vehklemine on tõesti vähe teistsugune ala, aga Nikolai on tõesti klassilt parem vehkleja ja 5 punktine edu annab alust öelda, et peaks olema tehtud.Ja kusjuures kui Loit ise aru sai, et näe, mis juhtuda võib, annab see kommile võlu juurde. Kusjuures, mulle meeldib Osila ettevaatlikkus."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
-
Seda ma räägingi, et ta teeb seda teist päeva jutti. Naiste vehklemise puhul paistis eriti hästi silma. Ja kui su enesekindlus on iga kord alusetu, siis võid kas või kuninganna olla, jätad endast võhiku mulje.Pigem on see stiili küsimus. Loit on endine vehkleja ja tippsportlasena enesekindel, eks kannab seda kommidesse üle. Miks mitte, mulle isegi meeldib, ettevaatlikku jutuveeretamist võib Osila kümnevõistluses teha. Vehklemine on tõesti vähe teistsugune ala, aga Nikolai on tõesti klassilt parem vehkleja ja 5 punktine edu annab alust öelda, et peaks olema tehtud.Ja kusjuures kui Loit ise aru sai, et näe, mis juhtuda võib, annab see kommile võlu juurde. Kusjuures, mulle meeldib Osila ettevaatlikkus.Kommentaar
-
Lisaks kõigele paneb Loit jumala umbes hinnanguid. Novosjolov pidavat ungarlasest klassi võrra parem olema. Siis selgus, et ungarlane on juhuslikult valitsev maailmameister. Sama oli Kirpuga. Pidi tuneeslannast parem olema. Siis selgus juhtumisi, et tuneeslanna on maailma teine number. Asjatundjalt ootaks vähe adekvaatsemaid hinnanguid.Kommentaar
-
Kommentaar
-
davai, teeme mingitsorti petitsiooni, et säärits eetrist ära saada. aitab küll sellest asjast, see ei ole isegi mitte enam selline olukord, kus asi saaks maitses olla.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar