Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mrtnkschn Vaata postitust
    Inimestele läheb tõesti Klavan korda, aga serveeritakse mängu üksikuid eksimusi, milleks? Seda nagu ei mainita, et Klavan päästis ühe väravasituatsiooni kui Defoe 1v1 Mignoletiga läks? Lõpetuseks, et tahaks näha rohkem ratsionaalsust väljaannete poolt, sest hetkel on Klavani käekäik päris elu24 muutunud.
    Ma olen 99% kindel, et mitte keegi ei ERRi sporditoimetusest seda mängu ei vaadanud ning uudis tehti basic-statistikast.
    Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
      Ma olen 99% kindel, et mitte keegi ei ERRi sporditoimetusest seda mängu ei vaadanud ning uudis tehti basic-statistikast.
      ERR-i omade kohta ei oska öelda aga nii mõnegi teise väljaande repoter vaatas mängu enne kui Pijpersi pressikonverentsile tuldi ning nõks varem sinna saabudes jälgiti ka läbi nutiseadme mängu.
      FC Flora

Kommentaar

Ennem tänast ma ei kujutanud ette kuidas rallit teles üle kanda, aga alles nähtu järel kiidan ülekannet. Pidevalt oli action pildis ja asjalikud kommentaatorid. Hea töö.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust
          Ennem tänast ma ei kujutanud ette kuidas rallit teles üle kanda, aga alles nähtu järel kiidan ülekannet. Pidevalt oli action pildis ja asjalikud kommentaatorid. Hea töö.
          + 1

Jäin samuti väga rahule.
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Bravo ETV! Väga hästi õnnestunud ülekanne ning sain vinge elamuse. Ei juhtu just tihti, et teleka taga karjuma hakkan.

Kommentaar

Ma olen sellel MMil järjepidevalt laskesuuska sattunud hilinemisega vaatama ja miskipärast ütleb etv kodukas, et kõiki ülekandeid kommenteerivad Tiisler ja Ader, kuigi tegelt on hooti ka üks tsikk (kas see teema on juba Vagiinawulffides tõstatatud?). Igatahes, ma ei tea, kes see tsikk on, aga superoosom on. On loomulik, veitsa oskab nalja visata, ei maga olukordi maha ja näib ka tausta teadvat. Polegi vist nii ägedat Eesti naiskommentaatorit olnud enne. Tõsiselt. Igatahes laskesuusa puhul kordades parem kõrvale kui Tiisler, kes on oma faktilugemisega suht full-Kaljuveer läinud ja kahe ülekande jooksul vist kuulsin 20 korda, et ameeriklane Bailley (vms) oskab hästi kitarri mängida ja Doll on hull naljamees jne.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                Ma olen sellel MMil järjepidevalt laskesuuska sattunud hilinemisega vaatama ja miskipärast ütleb etv kodukas, et kõiki ülekandeid kommenteerivad Tiisler ja Ader, kuigi tegelt on hooti ka üks tsikk (kas see teema on juba Vagiinawulffides tõstatatud?). Igatahes, ma ei tea, kes see tsikk on, aga superoosom on. On loomulik, veitsa oskab nalja visata, ei maga olukordi maha ja näib ka tausta teadvat. Polegi vist nii ägedat Eesti naiskommentaatorit olnud enne. Tõsiselt. Igatahes laskesuusa puhul kordades parem kõrvale kui Tiisler, kes on oma faktilugemisega suht full-Kaljuveer läinud ja kahe ülekande jooksul vist kuulsin 20 korda, et ameeriklane Bailley (vms) oskab hästi kitarri mängida ja Doll on hull naljamees jne.
                Maarja Värv

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                  Igatahes laskesuusa puhul kordades parem kõrvale kui Tiisler, kes on oma faktilugemisega suht full-Kaljuveer läinud ja kahe ülekande jooksul vist kuulsin 20 korda, et ameeriklane Bailley (vms) oskab hästi kitarri mängida ja Doll on hull naljamees jne.
                  Dolli ema peidab end keldrisse ja ei vaata kunagi tulistamist ja üldse Dollile ei sobi need õhtused sõidud.
                  Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Tiba häiriv on küll, kuidas noorem Tiisler Aderile koguaeg vahele segab. Krooniline mölapidamatus on vist selle haiguse nimi või läheb lihtst nii äksi täis? Eller Jr on parem nagu ka tõesti Maarja Värv. Samas korra oli Värv ühel MK etapil koos Eveli Sauega kommenteerimas ja siis läks küll parajaks laadaks.

Kommentaar

Noorem Tiisler on selline tõusik, kellel enamasti midagi tarka v humoorikat lisada ei ole.

Kommentaar

Oeh Säärits on Lahtisse jõudnud.

Kommentaar

Säärits on vist täis joodetud ja müts silmini tõmmatud
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Anu jah väsitab vaese tüdruku oma küsimustega päris ära.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Aitäh ETV MM-i eest! Palun aga Tiislerit enam mitte suusatamist kommenteerima kutsuda. Niipalju vigu ja puterdamist nägin viimati matemaatika eksamil. Aitäh!

Kommentaar

Kas tõesti ei ole paremat võtta kui Aet?
                                Poolajal kui peaks kiiranalüüsi esimesest poolajast tegema küsib ta Hansi käest küsimuse tandemtreeneri kohta ehk küsimuse mis on miljon korda meediast ja üleüldse läbi käinud...
                                FC Flora

Kommentaar

Working...
                                X