Algselt postitas mrtnkschn
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMa olen 99% kindel, et mitte keegi ei ERRi sporditoimetusest seda mängu ei vaadanud ning uudis tehti basic-statistikast.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustEnnem tänast ma ei kujutanud ette kuidas rallit teles üle kanda, aga alles nähtu järel kiidan ülekannet. Pidevalt oli action pildis ja asjalikud kommentaatorid. Hea töö.
Jäin samuti väga rahule.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Ma olen sellel MMil järjepidevalt laskesuuska sattunud hilinemisega vaatama ja miskipärast ütleb etv kodukas, et kõiki ülekandeid kommenteerivad Tiisler ja Ader, kuigi tegelt on hooti ka üks tsikk (kas see teema on juba Vagiinawulffides tõstatatud?). Igatahes, ma ei tea, kes see tsikk on, aga superoosom on. On loomulik, veitsa oskab nalja visata, ei maga olukordi maha ja näib ka tausta teadvat. Polegi vist nii ägedat Eesti naiskommentaatorit olnud enne. Tõsiselt. Igatahes laskesuusa puhul kordades parem kõrvale kui Tiisler, kes on oma faktilugemisega suht full-Kaljuveer läinud ja kahe ülekande jooksul vist kuulsin 20 korda, et ameeriklane Bailley (vms) oskab hästi kitarri mängida ja Doll on hull naljamees jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa olen sellel MMil järjepidevalt laskesuuska sattunud hilinemisega vaatama ja miskipärast ütleb etv kodukas, et kõiki ülekandeid kommenteerivad Tiisler ja Ader, kuigi tegelt on hooti ka üks tsikk (kas see teema on juba Vagiinawulffides tõstatatud?). Igatahes, ma ei tea, kes see tsikk on, aga superoosom on. On loomulik, veitsa oskab nalja visata, ei maga olukordi maha ja näib ka tausta teadvat. Polegi vist nii ägedat Eesti naiskommentaatorit olnud enne. Tõsiselt. Igatahes laskesuusa puhul kordades parem kõrvale kui Tiisler, kes on oma faktilugemisega suht full-Kaljuveer läinud ja kahe ülekande jooksul vist kuulsin 20 korda, et ameeriklane Bailley (vms) oskab hästi kitarri mängida ja Doll on hull naljamees jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustIgatahes laskesuusa puhul kordades parem kõrvale kui Tiisler, kes on oma faktilugemisega suht full-Kaljuveer läinud ja kahe ülekande jooksul vist kuulsin 20 korda, et ameeriklane Bailley (vms) oskab hästi kitarri mängida ja Doll on hull naljamees jne.
Kommentaar
-
Tiba häiriv on küll, kuidas noorem Tiisler Aderile koguaeg vahele segab. Krooniline mölapidamatus on vist selle haiguse nimi või läheb lihtst nii äksi täis? Eller Jr on parem nagu ka tõesti Maarja Värv. Samas korra oli Värv ühel MK etapil koos Eveli Sauega kommenteerimas ja siis läks küll parajaks laadaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar