See teine vend kes Kalkuniga kommenteerib. Tal vist püksid märjad juba. Iga itaallase vähe ohtlikuma olukorra peale saab ereka.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas idikas Vaata postitustUku Uusbergi on küll väga vahva kuulata, nö teise ala tegijatest selgelt huvitavaim persoon siiamaaniInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Minu kõrva riivas täna Kalkuni ütlus, mis küll sõna-sõnalt meeles ei ole, aga midagi niisugust oli: "Kas tõesti ei suudeta täna normaalaja ja lisaajaga väravaid lüüa, ehk siis peale 115 mängitud minutit näeme penalteid."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustOot tegu ikka veerandfinaalide top 5ga. Kui ei, siis suht katastroof
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustveerandfinaalide oma, jep
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJah, Zlatani värav veerandfinaalist on oossom!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOot, kui ma nüüd Tiislerist õigesti aru sain, siis mindi siseruumidesse ja visati liisku, millega sai Itaalia siit mängust finaali?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitusträäkis 1968 aasta EM-i mängust NSV Liidu ja Itaalia vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas taimomees Vaata postitustJa, aga mis on sellel mündiviskel seost tänase mänguga?
Lemsalu: Sõbrad annavad patsu, sama klubi mehed ju.
Tiisler: VASTUPIDI, BUSKETS ON JU BARCELONA MEES! (ta väiksema fondiga ei räägi)
Lemsalu: Ee, aa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar