Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Peelo Vaata postitust
    Ma olen vist ainus tola, kes peab David Rudishat kõvemaks jooksumeheks kui Bolti
    David Rudisha on võitmatu, aga ta ei võistle nii atraktiivsel alal ja talle ei saa panna külge tiitlit "maailma kiireim mees"

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
      Muidu oli kõik tipp top, aga pole normaalne kui 100 m jooksu ajal on põhikommentaator vait ja abikommentaator peab ise kogu jooksu ära kommenteerima
      Kallas on muide ainuke tüüp, kelle ERR Londonisse kohale kärutas ehk istub samamoodi seal statal ja alasid tunneb kenasti.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kallas nõrgema jooksumehe kohta: "saab nautida teiste selgade vaatamist". Võttis muigama

Kommentaar

jah, pean ka nentima, et ehkki säärits ajab mind ikkasitaks närviveel, siis Osila-Kallas duo on küll üpris asjalik. hoolimata faktist, et ühe tüübi eesnimi on HELAR!

Kommentaar

tubli anu säärits, mine intervjueerima märt israeli ja tee iga küsimusega teda järjest rohkem maha

Kommentaar

Algselt postitas Converse Vaata postitust
              tubli anu säärits, mine intervjueerima märt israeli ja tee iga küsimusega teda järjest rohkem maha
              Hellitama pidi vaesekest või?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                Hellitama pidi vaesekest või?
                absoluutselt

Kommentaar

Algselt postitas Converse Vaata postitust
                  Ma ei saa aru, kuidas turumajanduse tingimustes saab üldse nii ebakompetentne inimene avalikus meedias töötada. Keegi otsustaja armastab selle blondi alakeha vist väga!

Kommentaar

Olen ma ainus, kellele käib pea kõige rohkem närvi hoopis Kallas? Paneb liiga tihti fakte väga mööda ning ei meeldi ka see, et teeb saavutusteta sportlase kohta väga palju maha nõrgemaid sportlasi. Näiteks kui 100m eeljooksudes tehti valestart, rääkis ta, et sportlased ei tunne reegleid... samas kui teised tippsportlased pidevalt valesporte teevad siis on kõik justkui korras. Samuti häiris eelmise MMi ajal see, et mees igal võimalikul hetkel tegi Oscar Pistoriust maha, et see mees ei tohiks ikka startida.

Kommentaar

Algselt postitas tauri3000 Vaata postitust
                      Olen ma ainus, kellele käib pea kõige rohkem närvi hoopis Kallas? Paneb liiga tihti fakte väga mööda ning ei meeldi ka see, et teeb saavutusteta sportlase kohta väga palju maha nõrgemaid sportlasi. Näiteks kui 100m eeljooksudes tehti valestart, rääkis ta, et sportlased ei tunne reegleid... samas kui teised tippsportlased pidevalt valesporte teevad siis on kõik justkui korras. Samuti häiris eelmise MMi ajal see, et mees igal võimalikul hetkel tegi Oscar Pistoriust maha, et see mees ei tohiks ikka startida.
                      Mehel on enda arvamus. Mees avaldab seda. Kui sa pole sellega nõus, siis tegu on eriarvamusega, aga mitte teise arvamuse lollusega.
                      Pluss ma ei saa aru sellest, et miks ainult olematu intervjueerimisoskuse pärast Sääritsat kotitakse. Samas on ta ainus, kes sisuliselt viitsib naistesporti kommenteerida ja kes ilmselt tõelise naudinguga käib juba aastaid kümmet lümpistarti tegemas. Pluss saab ta vist ka päris kenasti spordiuudiste haldamisega hakkama.

Kommentaar

Ma ei tea. Minu meelest on Kallas vaieldamatult parim külaliskommentaator sellel olümpial. Muidugi on ta ka tasemel olnud eelnevatel suurvõistlustel. Head nalja viskab ka sekka, aga ei pinguta selle nimel üle ja ei tundu võlts. Minu meelest väga viis.

Kommentaar

Näiteks kui 100m eeljooksudes tehti valestart, rääkis ta, et sportlased ei tunne reegleid... samas kui teised tippsportlased pidevalt valesporte teevad siis on kõik justkui korras. Samuti häiris eelmise MMi ajal see, et mees igal võimalikul hetkel tegi Oscar Pistoriust maha, et see mees ei tohiks ikka startida.
                          Minule jälle meeldib, et Kallas julgeb otse välja õeld, mida ta asjadest arvab. Nende 100 eeljooksjate kohta on "sportlane" palju õeldud, enamik neist on seal vaid tühja koha täitmiseks, et nende riik ikka esindatud oleks - ilma normi täitmiseta. Krt kui jooksed 100m 15 sekiga, siis ei ole sportlane. Kusjuures nende osalemine ei olnud tema jaoks probleem, pigem oli see, et nad on liigselt telepildis. Siis veel keskmaajooksude eelringid haaravad liialt telepilti, kui väljakualad saavad vaid harva pilti. Mis sellest halba on?

Pistoriust ta "maha ei teinud" , ta vaid nõustus nendega, kelle jaoks on tema proteesid küsmärgiga. Sa arvad tõesti, et Kallas on ainus, kes arvab, et tal on mõned eelised - säärelihaste krambid/väsimus on 400m jooksus tavaline ? Sel korral ta ei õelnud Pistoriuse kohta midagi "halvustavat".

Eks see ole maitse asi, minule jälle ei meeldi Kalkuni kiljumised, röökimised, faktivead ja liigne Venemaa kossukoondise pooldamine. Kaljuveer ja Säärits on lihtsalt allapoole arvestust.

EDIT: ma usun, et ma ei ole ainus, keda häirib, mis moodi Kalkun "Tyson" ja "Jason" hääldab. Rääkimata Kärrmelo Antonist.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                            Mehel on enda arvamus. Mees avaldab seda. Kui sa pole sellega nõus, siis tegu on eriarvamusega, aga mitte teise arvamuse lollusega.
                            Pluss ma ei saa aru sellest, et miks ainult olematu intervjueerimisoskuse pärast Sääritsat kotitakse. Samas on ta ainus, kes sisuliselt viitsib naistesporti kommenteerida ja kes ilmselt tõelise naudinguga käib juba aastaid kümmet lümpistarti tegemas. Pluss saab ta vist ka päris kenasti spordiuudiste haldamisega hakkama.
                            kas muidu seda va inteka oskust treenida ei saa? sportlasega kohtumiseni on tavaliselt üksjagu aega, et mingi xyz ette võtta ja paar-kolm loogiliste küsimuste jada kirja panna.
                            tema tubliduses on patt kahelda - ons füürer ju tema natsialnik.
                            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Mulle tegelikult Kuuse väga meeldib kommentaatorina.

Pole tegelikult väga aru saanud, miks inimestele ta ei meeldi.

Jalgpall on kahjuks erand tema puhul

Kommentaar

Oli juba tunne, et Lembitu ei saagi kommenteerida medalivõitu, aga õnneks lasti ta maadluses ka pulti ikka

Kommentaar

Working...
                                X