Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Kellele tore, kellele mitte. Mul ETV 2 puudub. Eks tuleb seda taaskord sakslaste riigitelevisioonist jälgida, kui nood muidugi seekord ülekannavad.

Kommentaar

Sommid (elik Yle kanalid) lubasid niisamuti turniiri üle kanda.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
        Kellele tore, kellele mitte. Mul ETV 2 puudub. Eks tuleb seda taaskord sakslaste riigitelevisioonist jälgida, kui nood muidugi seekord ülekannavad.
        ETV 2 näitab? Ma sain artiklist aru ,et ikka ETV põhikanal näitab...

Kommentaar

Kaljuveer: "Nende vendade isa on ju tegelikult b/pask."

Kõlas hästi
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kalkun siiski.

Kommentaar

mine ütle seda nalja baskile, vaata mis juhtub sitemal juhul saad ETA kaela..võib olla lõhkevad pommid koduukse ees
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

"Portugal tuleb siia nelja pärapävapärapäva päeva pärast."

Marko on juba erutunud.

Kommentaar

Sarap: "Üritas sellist pehmet oma mehe taha lükata..."

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                    Sarap: "Üritas sellist pehmet oma mehe taha lükata..."
                    Hääled ja tujud olid neil täna kuidagi longus
                    Hea et nood ise magama seal ekraani taga ei jäänud

Kommentaar

capdevillast sai ikka väga mitu korda pique ja usa alagrupis mängis mehhiko. see oli ysna suur yllatus.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                        capdevillast sai ikka väga mitu korda pique ja usa alagrupis mängis mehhiko. see oli ysna suur yllatus.
                        Noh, sassi läheb ikka, see on suht kurb tavapärasus, aga minu arvates oli naljakas see, kuidas umbes 65 mindi juures käis ikka pealelööja ütlemine nii:
                        Lõi number 7 ... tükk tükk aega vaikust, mille ajal on tunda meeletut otsimist paberilt ... kelleks oli see ja see Tavaliselt jääb 65. minutiks ikka pähe juba, kui just pole 22 täiesti tundmatut meest, siis võib vahel ka saate lõpuks häda ja kriis olla

Kommentaar

Muidugi tore on see, et Kaljuveer paneb enne mängu mingid oma arust huvitavad faktid kirja või õpib pähe ja siis saab neid kuulda umbes iga 15 mindi tagant. Reeglina on need, kas mängija eelmise koduklubi kohta või linna kohta, kus mängitakse.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                            Muidugi tore on see, et Kaljuveer paneb enne mängu mingid oma arust huvitavad faktid kirja või õpib pähe ja siis saab neid kuulda umbes iga 15 mindi tagant. Reeglina on need, kas mängija eelmise koduklubi kohta või linna kohta, kus mängitakse.
                            Lihtsalt võrdluseks, et Yle peal pillas Juusela (üksi kommenteerides seejuures) kah fakte, aga need olid stiilis "Dempsey valiti otsustava alagrupimängu järel man of the matchiks", "Altidore'ist sai lõppenud hooajal esimene USA koondislane, kes La Ligas värava löönud" jne. Enamik tema statistilisi vahemärkusi käib ka üldjoontes turniiri seniste mängude kohta, mitte "fakt fakti pärast" lampi. Ehk siis asjad, mis loovad vaataja jaoks kildhaaval mängule ja meestele mingisuguse tausta. See, kas krdi Villa on meeter seitsekendkolm või seitsekendviis pikk, ei anna mulle ju mitte midagi rohkemat peale numbri, ma näen ise ka, et ta keskkaitsjatega võrreldes käbi on.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

ahoi, Dani Alves on ikkagi paremäär, mitte vasakäär
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                                ahoi, Dani Alves on ikkagi paremäär, mitte vasakäär
                                Ära vaidle autoriteediga!

Kommentaar

Working...
                                X