vaatasin ka täna lõpuks 7. juuli saate ära, nüüd võiks jah viimase ka võrku saada.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallisaade ''Lisaaeg''
Collapse
X
-
kuna laupäeval ei tulnud, siis pidi tulema täna. ent nagu mulle öeldi, viskas tehnika sussid püsti, sestap ka täna ei saanud üles. arvatavasti lähipäevil. ma ei tea miks, aga ka ETV saidil arhiivi all (http://etv.err.ee/arhiiv.php) ei ole üleval. sealne mees vist puhkab :S aga seal on veel mõned vanemad saated üleval, mida ERR spordisaidil enam üleval ei ole. igatahes tuleb natukene veel kannatada...Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustkiirusta nied tagant, suht ootan
Kommentaar
-
L 6. september kell 16.25
>>> Eestis on võidulaulmist teinud nii superstaarid kui laulukoorid: kui ägeda lahingu suudavad aga omavahel anda jalgpallifännid, kui nad tribüünil võidu laulma panna?!
>>> Kaevame Eesti jalgpalli ajaloohämarustes ja paljastame nii mõnegi põneva üksikasja.
>>> Käime Tartus ja Viljandis ning uurime, millal Lõuna-Eesti jalgpall rannikurahva uppi lööb.
Kommentaar
-
" Nõmme Kalju parim on" laulust oli pool välja jäetud ! Mis toimub?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
tutvustavates lauludest mõlemal klubil olin sunnitud pool välja lõikama. väga vabandan, aga ma pidin mondis otsuse tegema, kuigi süda tilkus verd... tegelikult jäi veel mitmeid häid asju välja, aga ei saanud teha laululahingust 20 mintsast klippi lihtsalt...Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust" Nõmme Kalju parim on" laulust oli pool välja jäetud ! Mis toimub?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

peale seda kossu ülekanne ja õhtul grande finale - Belgia-Eesti
Kommentaar