ha ha ha. samas sinule meeldivad saksamaa klubid ja saksamaa jalgpall ning ebasümpaatsed on mõlemad, inglismaa ja manutd. mine perse!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Top 3 klubid mida ei meeldi!!!
Collapse
X
-
Koondised:
Prantsusmaa - täpselt samad põhjendused mis Mõmmikul.
Venemaa - muidu ehk polekski väga nende vastu aga viimase EM-i ajal ajas Tallinna tänavatel Rossija- kisa endast välja.
Kreeka - erakordselt inetu jalgpall lõunamaalaste kohta.
Eesti klubid:
Trans, Sillamäe. Lootus - polegi vist midagi kommenteerida.
Välisklubid:
Arsenal, Chelsea, Manchester City - pthui, raisk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKoondised:
Prantsusmaa - täpselt samad põhjendused mis Mõmmikul.
Venemaa - muidu ehk polekski väga nende vastu aga viimase EM-i ajal ajas Tallinna tänavatel Rossija- kisa endast välja.
Kreeka - erakordselt inetu jalgpall lõunamaalaste kohta.
Eesti klubid:
Trans, Sillamäe. Lootus - polegi vist midagi kommenteerida.
Välisklubid:
Arsenal, Chelsea, Manchester City - pthui, raisk.
Mis sul Arsenali vastu on?
Kommentaar
-
Mis sul Arsenali vastu on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustNäiteks see, et seal on juba aastaid isegi varumeeste pink peamiselt välismaalastest koosnenud. Samuti pole sinna juba ammu trehvanud mängijaid, kes mulle miskipärast silmatorkavalt sümpatiseeriksid. Aga igaks juhuks ütlen, et see on lihtsalt aastate eest väljakujunenud puhtsubjektiivne arvamus ja ma pole viitsinud kokku lüüa, kas nt. tänavu on mõnes satsis veel vähem britte või mitte. Lihtsalt mingil hetkel nad muutusid minu jaoks ebameeldivaks.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustLemmikkoondis on Hollandil, Saksamaast suht pohhui, klubidest meeldivad jah Werder,Bayern,Ajax,Spurs ja Sevilla ehk keskmikud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustLemmikkoondis on Hollandil, Saksamaast suht pohhui, klubidest meeldivad jah Werder,Bayern,Ajax,Spurs ja Sevilla ehk keskmikud.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSee on see koht, kus mul suu lahti vajus.. sa ikka tead milline nägi Hollandi koondis välja umbes 8 aastat tagasi? otsi kusagilt välja kasvõi mäng Eesti vastu
Ja ei ole hetkel palju neid koondises, vähemalt põhis. De Jong on ainsana vist mustanahalistest neil põhis?
Okei, ma annan allaEi soovi vaielda, aga ei tea miks just need prantsuse mustanahalised vastu käivad
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKlubide vihkamine mis koosnevad enamjaolt välismaallastest on idiootsus. Kui palju on tänapäeval tipus meeskondi, mis koosnevad enamjaolt kodumaa mängjatest.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar