Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Näiteks mina olen kuulnud mõttekäikku, et tavaliselt hakkab inimene alateadlikult vihkama klubi, kes alistas tema lemmikklubi... Mis sa/te sellest arvad?
No mina vihkasin Barcat juba enne seda CL-i finaali, kui sa seda mõtlesid
1. Nagu juba mainiti- minu arvates ei ole mäng huvitav, kui üks võistkond lükkab keskväljal söötu, ise eriti teravalt väravat ei ürita, aga ei lase vastasel ka seda teha
2. Vihkan, kui mõni Barca fänn tuleb kiitlema, et võideti 1-0, "aga vaat kus possession oli 75%" või "nägid, kuidas tehti vastasest 5 korda rohkem sööte". Jalgpallis loevad siiski väravad, mitte söötude arv või pallivaldamine.
3. Pidev haip ajakirjanduses- olen mitu korda näinud, kuidas Barcat nimetatakse "maailma parimaks klubiks". Isegi pärast seda, kui viimati CL-ist välja kukuti.
4. Ebasümpaatsed mängijad- mulle isiklikult Messi, Puyol, Xavi, Iniesta, Ibrahimovic, vanasti veel ka Eto'o ja Henry.
5. Super-hüper-ebasümpaatsed mängijad- Pedro ning Sergio Busquets.
6. Mingisugune eriline ebameeldivuse faktor. Sellist asja ei oska seletada.
Kommentaar